Philips EyeCare Pro
OPGELET, de Philips eye care pro lamp is tijdelijk niet meer te krijgen

Deze LED-bureaulamp, volledig ontwikkeld in een samenwerking tussen Philips, brilglazen fabrikanten én opticiens, zorgt ervoor dat u een merkelijk beter zicht hebt bij bureelwerk, fijn werk,
Philips-varilux-eyecare-pro lamp kopie
knutselen, schrijven enz... . Dit door een doorgedreven spitstechnologie waarbij u telkens opnieuw zelf uw voorkeurs lichtintensiteit én lichtkleur kiest in functie van uw behoeften op dat moment.

NIEUW en EXCLUSIEF bij de betere opticien, ontwikkeld in samenwerking met Philips, Essilor én opticiens, voor slechts €179.

"Uit onderzoek blijkt dat iedereen een voorkeur heeft voor een bepaalde lichtkleur en intensiteit, én dat de ene persoon beter en sneller werkt bij de ene kleur licht, de andere persoon bij een andere kleur licht."

Kies uw licht voor een beter zicht met een bureaulamp die aanpasbaar is, in lichtsterkte én lichtkleur! In samenwerking met Essilor (Varilux brillenglazen) en opticiens ontwikkelde Philips een lamp met verstelbare lichtsterkte én lichtkleur. Het resultaat van deze samenwerking is de unieke Philips EyeCare Pro bureaulamp, waarmee zowel de lichtintensiteit als de lichtkleur persoonlijk ingesteld kunnen worden. Elk oog is uniek en onderzoek heeft uitgewezen dat deze persoonlijke instellingen zorgen dat u nog scherper kunt zien en comfortabeler kunt lezen, schrijven, knutselen enz... .
Speciaal ontwikkeld voor onze jachtige maatschappij waarin we steeds meer van onze ogen vragen. Beter zien dus dank zij Philips en Varilux.
(exclusief voor de streek bij ons verkrijgbaar voor slechts €179,00)

Philips logo

Varilux logo

Onze passie is steeds op zoek te gaan naar het beste zicht.

Graag laten we u kennismaken met de laatste innovatie in ons vakgebied: gepersonaliseerd licht voor het meest optimale zicht! Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat licht in aanvulling op brillenglazen een cruciale rol speelt om het zicht nog verder te optimaliseren.
Daarom werkt zichtexpert Varilux nu samen met lichtexpert Philips.

Het resultaat van deze samenwerking is de unieke Philips EyeCare Pro bureaulamp, waarmee zowel de lichtintensiteit als de lichtkleur persoonlijk ingesteld kunnen worden. Elk oog is uniek en onderzoek heeft uitgewezen dat deze persoonlijke instellingen zorgen dat u nog scherper kunt zien en comfortabeler kunt lezen.

Stelt u zich eens voor: naast uw gepersonaliseerde glazen nu ook gepersonaliseerd licht voor het beste zicht!

Kom snel langs bij ons om het verschil te ervaren!
Unknown-1
ONTWORPEN OM VERBLINDING TE VERMINDEREN

De Philips EyeCare Pro is zodanig ontworpen dat het licht gelijkmatig verdeeld wordt en er minder hinderlijke reflecties en verblindingen optreden.
Unknown
KIES UW INTENSITEIT VOOR OPTIMAAL OOGCOMFORT

Verschillende activiteiten vereisen verschillende intensiteitsniveaus, daarom zijn er bij deze Philips Eyecare Pro lamp 4 verschillende instellingen mogelijk.
Unknown
KIES UW LICHTKLEUR VOOR SCHERPER ZICHT

Het aanpassen van de lichtkleur verbetert het contrast van uw lees- en hobbymateriaal en leidt tot het beter waarnemen van details. Er zijn 6 verschillende instellingen voor de lichtkleur mogelijk met de nieuwe Philips EyeCare Pro bureaulamp.

Philips-varilux-eyecare-pro lamp

Kom snel langs bij ons om het verschil te ervaren! De Philips Eyecare Pro lamp kost slechts €179,00.Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.TEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Google+

Twitter

Youtube