Neubau brillen en zonnebrillen | Optiek Van der Linden | Zele
Urban lifestyle en duurzaamheid - dat zijn de NEUBAU brillen en NEUBAU zonnebrillen.


NEUBAU eyewear is een onafhankelijk lifestyle-brillenmerk met een brede selectie optische monturen en zonnebrillen. Al de NEUBAU brillen zijn ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Oostenrijk.NEUBAU = Geïnspireerd door de stedelijke cultuur
De merknaam NEUBAU is een eerbetoon aan internationale creatieve hubs zoals de wijk NEUBAU in Wenen, gelegen in het kloppende hart van de Oostenrijkse hoofdstad. Het is een plek waar kunstenaars, creatieve zielen en aanstormend talent met elkaar in contact komen; een district vergelijkbaar met andere bekende districten over de hele wereld van Shoreditch tot Williamsburg, van Le Marais tot Navigli.

NEUBAU = Lichtgewicht en stijlbewust
NEUBAU brillen & zonnebrillen, gedreven door een stedelijke geest, verenigen ze een innovatief ontwerp met uitgebreide productie-knowhow en ervaring. Als gevolg hiervan biedt NEUBAU lichtgewicht, modieuze brillen terwijl de hoogste kwaliteitsnormen en draagcomfort worden gegarandeerd.


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeSlider play pause