Steeds tot 100 nieuwe Theo brillen in voorraad | Zele
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

TOPMERKEN


THEO, hét Belgische brilmerk en het bekendste Belgische exportproduct !
#ikkooplokaal #ikkoopbelgisch


#theo #optiekvanderlinden #optiekvanderlindenzele


De nieuw THEO potatoes serie voor 2021, één van de nieuwste reeksen van THEO.

hét Belgische merk THEO, een topper in ons uitgebreide assortiment.


theo-eyewear-official-logo kleinTheo brillen en zonnebrillen

Het THEO hoofdkwartier in Antwerpen werd voor hun 30-jarig bestaan recent opgeluisterd met een nieuwe prachtige muurschildering.

Stacks Image 166THEO
Special eyewear for special people.

UW Theo specialist Optiek Van der Linden in Zele heeft steeds meer dan 80 nieuwe Theo modellen in voorraad. Theo Loves You :-)

Theo = Ik koop Belgisch !

Theo is het enige écht Belgische brillenmerk. Een op-en-top Belgisch design.


Theo: Het koppigste brillenmerk ter wereld
Theo Eye Witness-va-249-c-9821


Wat begon als een kattebelletje… op een bestelbon, groeide uit tot dé slogan van het meest eigenzinnige Belgische brillenmerk: Theo loves you. Tot op vandaag is dit motto de lijm tussen alles wat theo doet, elke beslissing die theo neemt en elke collectie die theo lanceert. Wim Somers en Patrick Hoet, opticiens met elk hun eigen winkel, besloten zelf een collectie op de markt te brengen onder de naam Theo. Waarom? Wel, heel eenvoudig: ze wilden hun klanten iets anders aanbieden dan de mainstream brillen die ze verkochten. In 1989 waren de eerste Theo brillen een feit.

En baanbrekend waren ze alleszins. De daaropvolgende Theo brillen collecties vonden steeds gemakkelijk hun weg naar de consument. Vandaag, meer dan 20 jaar later, wordt Theo verkocht in 1400 winkels verspreid over een 50-tal landen... en Theo ziet ze allemaal graag!

Theo Rock Formation goreme-374-c-601353
Oorspronkelijk sprak Theo met zijn collectie enkel de avant-garde aan. Later vielen de brillen echter ook bij een breder publiek in de smaak. Maar Theo heeft altijd een zwak gehad voor de individualist. Om de trendsetters opnieuw warm te maken, werd Eye-witness gelanceerd in mei 1995. Deze brillen waren schijnbaar onaf en asymmetrisch. Theo Eye-witnessdragers zijn vaak eigenzinnige, vrijgevochten mannen en vrouwen. De Theo Eye-witness lijn bestaat nog steeds en elk jaar worden er nieuwe modellen gelanceerd.


In 2004 kondigt Theo zijn samenwerking aan met de Duits-Belgische ontwerper Christoph Broich. Deze kruisbestuiving tussen mode en brillen bleek een schot in de roos. De Theo zonnebrillen zijn herkenbaar aan de veiligheidsspeld in de veer. Vier jaar later ging Theo voor zijn nieuwe zonnebrillencollectie een samenwerking aan met Belgisch ontwerper Tim Van Steenbergen. De twee Antwerpse labels slaan de handen in elkaar en brengen brillen die elegantie en chic uitstralen. In 2012 presenteerden Theo & Van Steenbergen al hun vierde collectie en aan een volgende wordt hard gewerkt.


Om z’n 20ste verjaardag te vieren, presenteerde Theo de VinGtage collectie in 2007. theo – die vooral bekend stond voor z’n kleine
Theo James plissado-373-c-346307
monturen - gooide hoge ogen met deze VinGtage collectie (vingt ans d'age! = 20 jaar in het Frans - een van de officiële talen van België). Terwijl andere theo monturen altijd op de ogen hebben gefocust, vestigen de Theo VinGtage brillen de aandacht op het hele gezicht. Toch zijn deze Theo brillen in geen geval hetzelfde als de brillen die men 40 jaar geleden droeg. De Theo VinGtage brillen zijn zeer hedendaags… en spectaculair.

Theo is graag onvoorspelbaar. Daarom schakelde theo in 2010 voor een nieuwe optische brillencollectie designer James Van Vossel in. Deze creatieve geest kreeg carte blanche hetgeen resulteerde in een serie zonder gelijke. En nieuwe Theo modellen zijn opnieuw in aantocht.

Het Theo hoofdkwartier ligt in Antwerpen. Mik en Toon, twee van de drie zonen van Big Boss Wim Somers, stapten enkele jaren geleden
Theo Rock formation tsingy-386-c-3065
ook in de zaak. Nu werken er meer dan 30 mensen voor Theo brillen, in binnen- en buitenland. Het kleine familiebedrijf groeide uit tot een belangrijke speler op de internationale optiekmarkt. Patrick Hoet verkocht zo’n 15 jaar geleden zijn aandelen aan Wim maar hij blijft exclusief ontwerper voor Theo. Ondertussen heeft Theo ook een eigen designteam dat nauw samenwerkt met Patrick.

Theo blijft steeds weer verrassen!

Theo loves you!NIEUW voor 2017-2018

Theo Rocks Formations Bryce
Rotsformaties
Theo, De natuur op z’n ruwst
De schoonheid van de natuur heeft al menig ontwerper ontroerd en geïnspireerd tot het creëren van iets moois. De natuur kan aan de andere kant ook heel ruw zijn. Denk maar aan de rotsformaties van Tsingy de Bemaraha, een natuurreservaat in Madagaskar of Bryce Canyon National Park in de Verenigde Staten. Ook Patrick Hoets gevoelige snaar werd geraakt hetgeen resulteerde in de ‘Rotsformaties’ collectie.


De THEO collectie Rotsformaties bestaat uit 5 modellen: Bryce, Badlands, Göreme, Waimea en Tsingy. De Theobrillen zijn puur van vorm én bestaan ogenschijnlijk uit één kleur maar toch voegde Theo weer een fijne twist toe. Of twee om precies te zijn. Allereerst is de bovenkant van het Theo montuur lichtjes gekarteld, een verwijzing naar de rotsformaties. Om deze karteling extra in de verf te zetten maar niet overdreven veel aandacht te geven, werd enkel de bovenkant van de kartels een andere – contrasterende – kleur gegeven. Een leuk detail voor wanneer de drager even naar beneden kijkt en de toeschouwer een glimp van een andere kleur te zien krijgt. Typische Theo humor. Deze kleuring was allesbehalve dan gemakkelijk. Veel handwerk was nodig om deze Theo collectie tot een goed eind te brengen.Details, details
Wat zou Theo zijn zonder aan elk aspect van de bril gedacht te hebben? Daarom werd ook de oortip voorzien van een lichte karteling. De ene oortip is de andere niet en maakt een wezenlijk onderdeel uit van elk Theo brilontwerp. Zo ziet Theo het toch. De details maken het verschil.
Theo Rocks Formations Bryce en Waimea
NIEUW voor 2017-2018

Theo Plié collectie by James Van Vossel:


Plié collectie by Theo Je gezicht in de PLOOI houden
De Belgische ontwerper James Van Vossel bedacht een nieuwe ingenieuze manier om
Theo brillen de Plié collectie is chemisch geëtst
Theo brillen vorm te geven waarbij plooien centraal staan. Je leest het goed, de nieuwe Theo brillen collectie Plié bestaat uit brillen waarbij het eindstuk eerst naar voor en dan naar achter geplooid werd om vervolgens over te gaan in de veer. James plooit in het Nederlands, Frans, Italiaans en Portugees en creëert zo vier modellen: Plooi, Pli, Piega en Plissado.
In de Theo Plié-collectie speelt de ontwerper James Van Vossel met de krachten van roestvrij staal. James - nooit om een experiment verlegen - wilde de veren niet aan de front bevestigen maar uit één enkele plaat een volledige bril plooien.
Het behoeft geen uitleg dat dit niet simpel bleek te zijn. Het eindstuk van de nieuwste Theo bril – stuk tussen de front en de veren – moest immers na de buiging ook nog sterk genoeg zijn. Een doordenkertje maar het resultaat mag er zijn! Het Theo montuur werd chemisch geëtst uit een roestvrije metalen plaat. Het eindstuk werd eerst naar voor gebogen om dan rond de buitenrand van het Theo James montuur terug naar achter te plooien. Zo loopt de front over in het eindstuk dat vloeiend in de veren overgaat! Deze te gekke Theo Plié-brillen collectie staat al bovenaan onze verlanglijst.


Mister Van Vossel
Kleur bekennen
theo en kleur gaan samen zoals peper en zout. Maar voor deze Plié-collectie stonden we even voor een uitdaging. Het eindstuk en de veren moest immers dezelfde kleur hebben als de binnenkant van het
de volledige theo plié collectie
montuur aangezien er van binnen naar buiten wordt geplooid voor deze Theo brillen. Door te werken met contrasterende kleuren wordt het binnenstebuiten plooien nog extra in de verf gezet. Wat betreft het kleurenpallet: van strakke antracietkleuren tot felle kleurtjes, deze collectie heeft het allemaal!
James Van Vossel is geen onbekende meer voor Theo. Zijn gave om verschillende materialen om te buigen in een designerstuk, is bij Theo ondertussen onmisbaar geworden. Originele vormgeving en functionaliteit staan centraal in zijn ontwerpen. Niet alleen bij Theo laat hij zijn creativiteit de vrije loop. James staat ook gekend voor zijn vilten lounge chair, de oor lamp en de z-ball. Van stoelen tot belichting en brillen, James is op alle designmarkten thuis.En er zijn natuurlijk ook LIMITED EDITION Theo's zoals de
THEO GOLDEN DREAM BRILLEN

Theo gouden brillen


Hieronder enkele voorbeelden van de Theo stijl.
We hebben natuurlijk altijd meer en recentere modellen Theo in voorraad dan hier getoond.

No Title
Theo_brillen_willy-007-ecail-linedfluo-red
No Title
Theo_Brillen_Waimea-387-C-30598
No Title
Theo_brillen_willy-003-havanafuchsia
No Title
Theo_Brillen_Waimea-374-C-601353
No Title
Theo_Brillen_Waimea-378-C-367303
No Title
Theo_brillen_udon-005-black-mat
No Title
Theo_Brillen_Tsingy-386-C-3065
No Title
Theo_brillen_udon-601-electric-blue
No Title
Theo_Brillen_Tsingy-420-C-38598
No Title
Theo_brillen_terpomo-014-black-squared-crystalfluo-red
No Title
Theo_Brillen_Tsingy-313-C-764739
No Title
Theo_brillen_terpomo-002-black-mat
No Title
Theo_brillen_terpomo-010-black-red-gradientcitrus-black
No Title
Theo_brillen_splitting-bamboo-364-c-346345
No Title
Theo_brillen_splitting-bamboo-365-c-5601
No Title
Theo_brillen_soba-502-deep-blue
No Title
Theo_brillen_splitting-bamboo-220-c-765703
No Title
Theo_brillen_sideways-samba-376-c-98305-n17-2
No Title
Theo_brillen_sideways-samba-311-c-6336-n17-2
No Title
Theo_brillen_soba-191-fashion-red
No Title
Theo_brillen_sideways-samba-365-c-5601
No Title
Theo_brillen_shirataki-306-fluo-pink
No Title
Theo_brillen_shirataki-601-electric-blue
No Title
Theo_brillen_rowing-boat-284-c-12122
No Title
Theo_brillen_rowing-boat-365-c-5601
No Title
Theo_brillen_ramen-601-electric-blue
No Title
Theo_brillen_ramen-098-burned-shadow-mat
No Title
Theo_brillen_puree-364-c-346345-n17-2
No Title
Theo_brillen_punakaiki-374-c-601353
No Title
Theo_brillen_puree-365-c-5601-n17-2
No Title
Theo_Brillen_Plissado-376-C-798305
No Title
Theo_Brillen_Plooi-375-C-12306
No Title
Theo_Brillen_Plooi-313-C-764739
No Title
Theo_Brillen_Plissado-313-C-764739-N16-2
No Title
Theo_Brillen_Pli-354-C-798352
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title
No Title
Image Title

Meer info en Theo modellen op http://www.theo.beSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause