Transitions verkleurende brilglazen, bril en zonnebril in één.
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Transitions brilglazen zijn brilglazen die automatisch meekleuren met de zon
(ook verkleurende of fotochromatische glazen genoemd)

NIEUW
Het
EYE PROTECT SYSTEM dat uw ogen beschermt tegen SCHADELIJK BLAUW LICHT, vermoeidheid veroorzaakt én vroegtijdige veroudering van uw ogen veroorzaakt, wordt vanaf 11 oktober 2016 STANDAARD en ZONDER MEERPRIJS geleverd op de
Varilux S-series glazen, de Varilux E-series glazen, de Eyezen glazen én ale TRANSITIONS VERKLEURENDE glazen van Essilor.

Wat zijn Transitions brillenglazen?

Transitions (verkleurende) brilglazen zijn brilglazen die automatisch meekleuren met de intensiteit van de UV-straling van de zon.

Hoe straffer het zonlicht, hoe donkerder dat de glazen zijn. En binnen zijn ze gewoon wit.
Transitions brilglazen kleuren

Verbeter uw zicht
Binnenshuis zijn Transtions Signature brillenglazen net zo helder als alle andere gewone brillenglazen op sterkte. Buitenshuis corrigeren ze niet alleen het zicht, ze filteren ook voortdurend het licht waardoor ze glinstering en vermoeide ogen verminderen. U ziet en voelt zich altijd en overal op uw best.
Transitions brillenglazen blokkeren ook 100% van het UVA- en UVB-licht.

Transtions Signature brilglazen bestaan in bruin, grijs én sinds de zomer van 2014 in een G15 Groene (Graphite Green) verkleurende versie, en kunnen met verschillende opties zoals ontspiegelingen en optifog gecombineerd worden.
Transitions brillenglazen zijn ontworpen voor dagelijks gebruik. Binnenshuis bieden ze alle voordelen van normale brillenglazen en buiten nog veel meer. Transitions brillenglazen passen zich automatisch aan wisselende lichtomstandigheden aan en helpen vermoeide ogen te voorkomen. Ze houden de ogen ook gezond, aangezien ze 100% van de schadelijke UV-stralen tegenhouden.

Net als gewone brillenglazen zijn Transtions Signature brillenglazen binnenshuis en 's nachts transparant.
Buitenshuis passen de brillenglazen zich automatisch aan de hoeveelheid UV-licht aan en kleuren grijs, bruin of G15 Groen (Graphite Green) op zoals een zonnebril.


VIDEO Transitions Signature, de nieuwste generatie verkleurende brillenglazen

Er zijn 2 types Transitions verkleurende brilglazen.

Transitions Signature (Bruin, grijs óf G15 Groen / Graphite Green )

 • Optimale balans tussen donker buiten en helder binnen
 • Binnen even helder als gewone brillenglazen
 • Dynamische brillenglazen voor dagelijks gebruik met een snel terugkleurend vermogen

ZEER GESCHIKT VOOR:
 • Mensen die Transitions brillenglazen willen die binnen volkomen helder zijn
 • Actieve mensen die op verschillende tijdstippen van de dag naar buiten gaan
 • Mensen die regelmatig naar buiten gaan, maar meer tijd binnenshuis verblijven
Transitions XTRActive

 • De donkerste beschikbare Transitions brillenglazen voor dagelijks gebruik
 • Verkleuren achter het glas van de voorruit tot een tint waarmee het comfortabel rijden is
 • Lichte tint binnenshuis voor extra comfort

ZEER GESCHIKT VOOR:

 • Voor hen die buiten in de zon heel donkere brillenglazen willen
 • Mensen die veel tijd doorbrengen in stralend zonnige omstandigheden
 • Mensen die veel tijd buiten doorbrengen
 • Mensen die veel autorijden

Transitions logo
Transitions brilleglazen worden buiten in de zon zo donker als een zonnebril.

photochromatische brilglazen_transitions
Deze brillenglazen voor dagelijks gebruik bieden constant kijkcomfort en gemoedsrust door schittering en oogvermoeidheid te verminderen en te zorgen voor een UV 400 bescherming.

Wat hebben de Transitions brillenglazen mij te bieden?
ZE VERMINDEREN VERBLINDEND LICHT: Direct zonlicht en schitteringen kunnen de ogen pijn doen. Men ziet de dingen dan wazig of krijgt de neiging scheef te kijken. Transitions brillenglazen zijn buiten een uitkomst voor uw ogen, de oplossing tegen schittering, want ze passen zich automatisch en snel aan de lichtsterkte aan. Ze accommoderen uw ogen beter en contrasten worden duidelijker, zodat u optimaal ziet.

ZE VERLICHTEN VERMOEIDE OGEN: Als de lichtsterkte de hele dag door verandert, kan het zijn dat u aan het eind van de dag vermoeide en pijnlijke ogen heeft. Buiten passen Transitions brillenglazen zich steeds bij veranderingen in de lichtsterkte aan, zodat alleen de goede hoeveelheid licht het oog bereikt. Hierdoor voelen uw ogen de hele dag prettiger aan.

ZE BESCHERMEN TEGEN UV-STRALEN: Hoewel u UV-stralen niet voelt of merkt, zijn ze er het hele jaar door. Net als uw huid moeten uw ogen ook beschermd worden tegen de onzichtbare, maar schadelijke gevolgen van UV-stralen. Transitions brillenglazen helpen de ogen gezond te houden, omdat ze 100% van de schadelijke UV-stralen blokkeren.

transitions brilglazen Diana-mid-crop

Transitions® brillenglazen worden met succes door miljoenen brildragers wereldwijd gedragen. Transitions brillenglazen hebben

transitions fotochromatische verkleurende polaroid brilglazen
een duidelijk voordeel op gewone transparante brillenglazen.
Veranderen van transparant binnenshuis naar donker buitenshuis
Binnen en 's nachts zo transparant als een gewoon helder brillenglas
Blokkeren 100% van de schadelijke UVA- & UVB-stralen
Verkrijgbaar in grijs, bruin & G15 Groen (Graphite Green)
Geschikt voor de meeste montuurmerken en stijlen


De voordelen van Transitions brillenglazen
Transitions brillenglazen bieden brildragers meer dan gewone brillenglazen. Transitions meekleurende brillenglazen bieden superieur kijkcomfort, gemak en bescherming.
Kijkcomfort
Transitions-brillenglazen werken harder dan een gewone bril door het automatisch regelen van het licht dat de ogen bereikt, zodat u minder vaak met toegeknepen ogen kijkt en u minder last heeft van vermoeide of prikkende ogen.
Gemak
Meer gemoedsrust met een bril die meer doet. Transitions brillenglazen maken het leven gemakkelijker omdat ze uw ogen constant beschermen.
Bescherming
transitions_brilleglazenU heeft maar één paar ogen – dus bescherm ze goed. Transitions-brillenglazen blokkeren 100% van de UVA- en UVB-stralen om het risico te verkleinen dat de zon uw ogen beschadigt.

Hoe Transitions brillenglazen voor u werken

Dynamisch
Brillenglazen van Transitions gebruiken intuïtieve, fotochromische technologie en worden geactiveerd door natuurlijk licht. Onze brillenglazen zijn voor dagelijks gebruik ontworpen, voor binnenshuis en buitenshuis, en worden automatisch donker wanneer u op een zonnig moment naar buiten gaat.

Bescherming tegen UV-stralen
transitions optical

Net als de huid moeten de ogen beschermd worden tegen de schadelijke effecten van de zon. Transitions brillenglazen blokkeren 100% van de UVA- en UVB-stralen, wat het risico op beschadiging van de ogen helpt te verminderen.

Minder last van vermoeide ogen
De ogen werken de hele dag en proberen zich aan te passen aan de veranderende lichtomstandigheden. Transitions brillenglazen helpen uw ogen door de hoeveelheid licht te reguleren.

Verminderen de schittering
Op een zonnige dag passen Transitions brillenglazen zich aan de lichtintensiteit aan. Verbeter uw zicht en help schittering te verminderen met Transitions brillenglazen die zich snel aanpassenverkleurende brilglazen-transitions-dark-image transitions opticalAlle info over: Transitions brilglazen Transitions VIDEO

De beste zonneglazen voor in de auto? drivewear glazen drivewear_video

Transitions, sponsor van het Garmin wielrennersteam: Garmin_Transitions

http://nl.transitions.com/

http://www.drivewearlens.com/engine.php


Vor meer informatie: transitions.comSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause