Stacks Image 49011

! SOLDEN !
Alle zonnebrillen in voorraad met kortingen van -25 of -50%


En welke ACTIE's & WEDSTRIJDEN hebben we nog voor u lopen?


1/ WIN een
SPECIALIZED FIETS ter waarde van €1000 !! of één van onze 20 XXL opblaasbare Flamingo's van 1,50 meter.

2/ Koppelverkoop actie, optisch + zon, op de Varilux E-series glazen en X-series glazen met
KORTING tot 70% op de beste kwaliteit zonneglazen op sterkte.

3/ Koppelverkoop actie op brillenglazen: U koopt 2 brillen en 2 paar identieke glazen = één glas GRATIS, dat is dus
25% KORTING op uw glazen.

4/ ZONNEGLAS actie met
KORTING tot 50% op zonneglazen op sterkte in meer dan 100 kleurcombinaties en spiegelcoatings.

Stacks Image 49029
WEDSTRIJD

WIN een SPECIALIZED FIETS ter waarde van €1000 !!

Bij aankoop van een bril met een paar VARILUX glazen tussen nu en einde Juli 2018 maakt u kans op een SPECIALIZED HERENFIETS ter waarde van €1000.


DE FIETS STAAT AL IN ONZE ETALAGE KLAAR VOOR DE WINNAAR
Actie tot 30/07/2018 bij aankoop van aan paar Varilux glazen met montuur. Actie onder toezicht van een gerechtsdeurwaarder, reglement in de winkel verkrijgbaar.pink inflatable flamingo
MAAK KANS OP 1 VAN ONZE 20 OPBLAASBARE XXL FLAMINGO'S

Wat moet je doen:

Post een leuke foto met één van onze zonnebrillen op je Facebook en/of Instagram met vermelding #optiekvanderlinden, of TAG ons in je bericht. Je mag de foto ook gewoon doorsturen met je toestemming om hem online te zetten, dan zetten wij die foto op onze facebook en/of instagram.

De leukste foto's worden uitgeloot en mogen hun GRATIS en XXL Flamingo van 1,30 x 1,30 meter komen ophalen.
We hebben er 20, dus je maakt héél wat kans als je een foto online zet.
Én, hoe leuker of zotter de foto, hoe meer kans :-)
ACTIE

SUPER actie op de nieuwste Multifocale/progressieve glazen van de 4é generatie!

"Koppelverkoop" actie bij aankoop van een BRIL met Varilux X-series of Varilux E-series multifocale glazen in combinatie met een ZONNEBRIL OP STERKTE met dezelfde glazen.

In deze actie krijgt u 30% EXTRA korting BOVENOP de actieprijs van bijna -50% op de zonneglazen op sterkte, dat is du bijna 70% korting op uw zonnebril glazen !! >> Actie geldt bij aankoop van een nieuwe bril met Varilux glazen van de 4é generatie, (de VARILUX E-SERIES of de VARILUX X-SERIES) in COMBINATIE met een zonnebril op sterkte met de zelfde VARILUX E-SERIES of VARILUX X-SERIES zonneglazen op sterkte.

Voorbeeld: U koopt een nieuwe bril met VARILUX E-SERIES of VARILUX X-SERIES brillenglazen én daarbij ook een nieuwe zonnebril op sterkte met dezelfde glazen en correctie? Dan krijgt u nu dus bijna
70% korting op VARILUX E-SERIES zonnebrilglazen of de VARILUX X-SERIES zonnebrilglazen.


Actie tot 30/06/2018 bij het tegelijkertijd aankopen van deze 2 paar glazen. (meer info, prijzen en voorwaarden in de winkel)
ACTIE

Koppelverkoop actie op brillenglazen: U koopt 2 brillen en 2 paar identieke glazen = één glas GRATIS, dat is dus 25% KORTING op uw glazen.

50% KORTING op uw 2é, identiek paar glazen!

>> ÉÉN GLAS GRATIS bij aankoop van 2 nieuwe brillen met 2 paar glazen met dezelfde sterkte, of 4 glazen kopen en 3 betalen.


Actie geldig bij het gelijktijdig aankopen van 2 brillen met identieke correctie glazen: 2 paar witten glazen of één paar witte en één paar verkleurende glazen.

Ideaal voor
- Één werkbril en één voor de vrije tijd?

- Een bril met witte én een bril met dezelfde sterkte maar verkleurende glazen? Handig voor op vakantie

- Een klassieke bril voor op het werk + een hippe trendy en jonge bril voor in het weekend?


De actie geldt op alle Essilor glazen, zowel op stockglazen als productieglazen: unifocale glazen, leesbril glazen, multifocale glazen, progressieve glazen, eyezen glazen, degressieve glazen voor een computerbril enz.

Dit kan u een
KORTING VAN €50 TOT €500 opleveren.


Actie tot 30/06/2018 bij het tegelijkertijd aankopen van deze 2 paar glazen. (meer info, prijzen en voorwaarden in de winkel)
zonneglazen op sterkte actie 2016 essilor


ACTIE


Zonneglazen op sterkte met kortingen tot -50%

óók op Polariserende en Multifocale zonneglazen, ideaal voor een ZONNEBRIL OP STERKTE. Lente-zomer actie 2014


- UNIFOCALE zonneglazen OP STERKTE van Essilor : ± 40% korting.
in verschillende kleuren, al dan niet met spiegelcoating.
Allemaal inclusief CRIZAL SUN UV COATING: verkrijgbaar in gewoon organisch, verdund of asferisch verdund.

- VARILUX PROGRESSIEVE ZONNEGLAZEN (multifocale, overvloeiglazen, doorvloeiglazen) zonneglazen OP STERKTE van Essilor :± 40% korting.
in verschillende kleuren, al dan niet met spiegelcoating.. Allemaal inclusief CRIZAL SUN UV COATING. Verkrijgbaar in gewoon organisch, verdund of asferisch verdund. Zowel zonneglazen Varilux Comfort, Varilux Physio, Varilux E-series en Varilux X-series zitten in de actie.

- POLARISERENDE zonneglazen OP STERKTE, zowel UNIFOCAAL als multifocaal VARILUX: ± 50% korting. zonneglazen op sterkte van in verschillende kleuren, al dan niet met spiegelcoating. Allemaal inclusief CRIZAL SUN UV COATING. Verkrijgbaar in gewoon organisch, verdund of Polycarbonaat verdund.

- NIEUW: DEGRADE POLARISERENDE zonneglazen OP STERKTE, zowel UNIFOCAAL als multifocaal VARILUX: ± 50% korting. zonneglazen op sterkte van in verschillende kleuren, al dan niet met spiegelcoating. Allemaal inclusief CRIZAL SUN UV COATING. Verkrijgbaar in gewoon organisch, verdund of Polycarbonaat verdund.

- NIEUW: MIRROR zonneglazen OP STERKTE, de spiegel zonneglazen op sterkte bestaan nu zowel UNIFOCAAL als multifocaal VARILUX: ± 50% korting. DE MIRROR / SPIEGEL zonneglazen op sterkte zijn nu in verschillende moderne kleuren verkrijgbaar: SILVER MIRROR, GOLD MIRROR, BRONZE MIRROR, BLUE MIRROR, ORANGE MIRROR, PURPLE MIRROR, COPPER MIRROR, GREEN MIRROR COPPER mirror enz….. Allemaal inclusief CRIZAL SUN UV COATING.

BUDGETGLAZEN
- unifocaal budget zonneglazen op sterkte in kleuren Bruin, Grijs of Grijs/groen, gewoon met antikras, of met backside ontspiegeling: ± 50% korting.
- Progressief budget zonneglazen op sterkte in kleuren Bruin, Grijs of Grijs/groen, gewoon met antikras, of met backside ontspiegeling: ± 35% korting.meer info over de glazen op volgende pagina's:
Zonneglazen
Polariserende zonneglazen
Transitions verkleurende brilglazen
Drivewear brilglazen, speciale glazen voor in de auto: polariserend, fotochromatisch, contrastverhogend enz...
Progressieve zonneglazen van Esslior: varilux
Wat zijn Multifocale brilglazen


ACTIE

Transitions VERKLEURENDE glazen: tevreden of RUILEN!

u twijfelt of TRANSITIONS VERKLEURENDE GLAZEN wel iets voor u is?
Geen probleem, als u nu Transitions verkleurende glazen koopt en het blijkt toch niet echt uw ding te zijn? Dan kan u deze gewoon
GRATIS omwisselen voor identieke WITTE glazen. Deze actie geldt zowel op unifocale als op multifocale/progressieve brilglazen, zowel op gewone transitions als op de nieuwe transitions Xtractive glazen die ook in de auto verkleuren.

Actie tot eind JUI 2018. (meer info, prijzen en voorwaarden in de winkel)Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Google+

Twitter

Youtube