Menu sportbrillen

ADIDAS: Hét sport zonnebrilmerk bij uitstek.
Bij verschillende sporten horen verschillende uitrustingen. En zeker noodzakelijk is een goede sportzonnebril. De moderne adidas sportbrillen zijn allemaal aanpasbaar als sportbril op sterkte.

! NIEUW !
sportbril op sterkte ZONDER clip-in.
ideaal voor wielrennen, mountainbike, skiën, snowboard enz


Belgisch kampioen Sven Nys draagt adidas eyewear model evil eye halfrim


Belgisch kampioen Sven Nys draagt adidas eyewear – model evil eye halfrim (167/a168/a180)


flexible adidas climacool gazelle
ADIDAS zonnebrillen en adidas sportbrillen: adidas, hét SPORTzonnebrilmerk bij uitstek!
Alle mogelijke sportbrillen voor mountainbike, atletiek, golf, wielrennen, skieën, snorbaard enz...

Hun moderne sportbrillen zijn nu ook aanpasbaar als SPORTBRIL OP STERKTE. Ja, bijna ALLE adidas zonnebril en sportbril modellen kunnen geleverd worden met één van hun “performance insert” clips waarin uw brilglazen in ons eigen atelier uiterst precies gemonteerd worden. Een voor de buitenwereld onzichtbaar gemonteerde clip, waarmee u een perfect zicht hebt bij het uitoefenen van uw favoriete sport. En sommige modellen sportbrillen kunnen nu zelfs ZONDER CLIP met glazen OP STERKTE gemonteerd worden (zie volgende pagina). adidas-eyewear, toonaangevend op vlak van sportzonnebrillen met of zonder correctie.


Mét clip kan echt alles op sterkte gemaakt worden.

02_DIRECT_INFRAME_GLAZING1 Adidas_rxo_hoofdcategorie 03_OPTICAL_ADAPTER1

Nieuw bij adidas:
flexible adidas eyewear TYCANE PRO


De nieuwe tycane pro is een innovatieve en uiterst praktische sportbril, speciaal ontwikkeld voor watersport, maar daarnaast ook zeer geschikt voor bijna alle andere outdoor activiteiten.

Wedstrijdzeilers en recreatieve watersporters die een hele dag doorbrengen op een boot, staan onvermijdelijk bloot aan wind en water. Om de juiste koers te varen, is het belangrijk een perfect zicht te hebben.

De bril is voorzien van waterafstotende glazen, een uitzonderlijk breed gezichtsveld en een vernieuwend ontwerp. De bril kan ook geleverd worden mét een "floaty", een drijver bevestigd aan het sportbandje om te vermijden dat de bril zou zinken bij watersporten zoals surfen, zijlen, kiten enz…
De Tycane Pro kan ook mét glazen op sterkte gemaakt worden. Dit door middel van een clip-in óf kan door adidas volledig op sterkte gemaakt worden ZONDER clip-in.

Het MOVISTAR team draagt adidas Evil Eye Half rim

Movistar Team-adidas evil eye half rim 2014

Onderstaande slideshow geeft u een idee van de stijl en enkele voorbeelden van recente modellen van adidas zonnebrillen en sportbrillen.
Wij hebben natuurlijk steeds meer én nieuwere modellen in voorraad dan hieronder getoond worden.

Als SPORTBRIL OP STERKTE kunnen adidas sportbrillen uitgerust worden met een clip-in waar uw glazen op sterkte in gemonteerd worden, òf volledig het glas wordt op sterkte gemaakt, zoals op de foto hieronder.

flexible adidas evil eye sportbril op sterkte ZONDER clip

sportbril op sterkte ZONDER CLIP: Deze witte adidas Evil Eye sportbril is met een volledig glas op sterkte gemaakt met verkleurende (Transitons) glazen. Deze transitions glazen passen zich automatisch aan de zon aan. De glassoort is X-treme Curve Line Transitions VI Polycarbonaat.

Binnen, bij bewolkt of schemer weer zijn de glazen gewoon wit, in de zon zo donker als een zonnebril.
flexible sven nys adidas

Sven Nys kiest voor adidas eyewear!

flexible adidas evil eye half rim1
Eigenschappen van de adidas zonnebril en sportbril GLAZEN.

Hebt u al eens nagedacht waarom de glazen zo belangrijk zijn?


1/ Zichtscherpte.
Het is essentieel om, afhankelijk van licht- en weersomstandigheden de juiste lens te dragen. Op alles voorbereid zijn, kan een enorme impact hebben op uw prestatie. Om deze reden kan adidas-eyewear liefst 36 verschillende zonneglazen aanbieden.2/ Bescherming.
adidas-eyewear
flexible 130
biedt niet enkel bescherming tegen schadelijke UV-straling maar ook tegen andere storende factoren zoals modder, stof, insecten, wind... Tijdens de zware en supersnelle afdaling bij het mountainbiken bv. beschermt adidas-eyewear uw ogen tegen zwiepende takken. Het juiste znneglas speelt een belangrijke rol in bescherming en biedt U een optimaal zicht.3/ Duralibility.
De zonneglazen zorgen voor 100% UV-bescherming tegen schadelijke lichtstralen. Bovendien zijn deze glazen krasbestendig, splintervrij en super licht. De adidas zonneglazen blijven de ogen beschermen, zelfs tijdens mogelijke ongevallen. De anti-fog coating zorgt voor een klaar zicht in alle omstandigheden.4/ Onbeperkt zicht rondom in alle omstandigheden door
2 paar zonneglazen
flexible Adidas EVIL EYE EXPLORER A134 a10201_415_shiny_anthrazite_black
is onmisbaar om U toe te laten U op alle mogelijke hindernissen te concentreren. De extreme kromming van de zonneglazen garandeert een maximaal gezichtsveld. De zorgvuldig geslepen zonneglazen zorgen voor een vertekeningsvrij beeld. En.... eenvoudig en snel te verwisselen zonneglazen zorgen ook voor een helder beeld onder alle mogelijke weersomstandigheden, want de meeste adidas sportbrillen / zonnebrillen woden geleverd met 2 kleuren zonneglazen. Een LST CONTRAST glas voor bij zonnig weer én een LST BRIGHT glas voor bewolkt of schemerachtig weer.
Sneeuw... en niet enkel sneeuw maar ook water, strandzand, nat wegdek, enz. reflecteren het licht dat wordt uitgestraald in alle richtingen. Kies daarvoor een gepolariseerde zonneglas. Deze schakelen hinderlijke reflecties op een effectieve manier uit. Een verhoogd contrast en een duidelijke kleurwaarneming zijn slechts enkele van de voordelen van deze filtertechnologie. De meervoudige antireflectie-coating die bevestigd is aan de binnenkant van hetzonneglas verhindert dat er op het glas weerspiegelingen zouden voorkomen. Zodanig krijgt U een veel duidelijker en scherper zicht.
flexible adidas clip in

Kortom, laat U door ons deskundig adviseren.flexible adidas sportbril op sterkte a10244_415_mud_lime
de Topmodellen van adidas zijn:, adidas agilis, adidas adizero, adidas adivista, adidas adilibria, adidas evile eye, adidas adilibria, adidas evile eye explorer, adidas elevation climacool, adidas yodai, adidas gazelle, adidas gazelle climacool, adidas on par,  adidas a18 golf, adidas evil eye half rim,
adidas t-sight, adidas supernova, adidas adilibria, adidas thruster, adidas merlin, adidas ramone, adidas jiggy

zie ook:

http://www.adidas-ep.com
flexible adidas evil eye

www.adidas.com/us/eyewearSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Google+

Twitter

Youtube