adidas Evil eye EVO, het toppunt van sportplezier

Menu sportbrillen

De nieuwe Adidas Evil Eye Evo, ook OP STERKTE verkrijgbaar


KOERSBRIL op sterkte ZONDER insert/clip achter de glazen?


WIJ HEBBEN HET!

Nu zelfs met een VOLLEDIG glas OP STERKTE met verkleurende glazen én in zeer sterk gekromde sportbrillen en koersbrillen zoals de adidas Evil Eye EVO.
Meer info over koersbrillen op sterkte zonder insert HIER.

adidas_koersbril_op-sterkte_zonder_insert_728x90

ANDERE SPORTBRILLEN OP STERKTE´┐╝.
Wij hebben ons gespecialiseerd in sportbrillen voor kinderen én volwassenen, gaande van koersbrillen op sterkte (met of zonder clip), duikbrillen, zwembrillen, sportbrillen voor balsporten tot gezichtsbescherming. Op deze en volgende pagina's vind u een klein overzicht van de mogelijkheden, meest courante soorten, merken enz die wij verdelen.

adidas-evil-eye-evo-img1418739934012.jpg

Adidas eyewear lanceert evil eye evoOpvallend is die zeker, de nieuwe evil eye evo van Adidas eyewear. Met dit gebogen montuur met vuurrode glazen, ben je optimaal beschermd. Halsbrekende toeren, een agressieve rijstijl, je kunt het zo gek niet bedenken maar deze bril is er tegen bestand. Opvallend aan dit montuur is zowel de kleur als de vorm van het montuur. De opvallende kromming zorgt ervoor dat je een gevoel ervaart van visuele vrijheid. Dit wil zeggen dat je een breder zicht hebt en daarnaast erg scherp ziet. En ja, we kunnen hem voor u ok PERFECT OP STERKTE maken , zowel mét als zonder insert clip.

Dankzij het nauwsluitende ontwerp ben je uitstekend beschermd tegen de zon en wind. Daarnaast creëert de dynamische vorm een groter luchtvolume achter de glazen en het climacool®-ventilatiesysteem zorgt voor goede luchtcirculatie. Dit zorgt ervoor dat je glazen minder snel beslaan en aandampen. Bij zowel de evil eye evo en de evil eye evo pro kun je kiezen uit een uitgebreid kleurenpallet in de brillen én glazen.Adidas Evil Eye Pro Evo

Adidas introduceert in 2015 de Evil Eye Evo Pro, de opvolger en aanvulling op de immer populaire Evil Eye en Evil Eye Half Rim sportbrillen. Deze beschikten ook al over de perfect passende vorm, sterk gebogen glazen (tot base 10!) en nauw aansluitende oversize glazen bestemd voor de bescherming van de ogen terwijl ze toch nog zorgen voor een uitzonderlijk breed gezichtsveld. De Evil Eye Evo Pro bevat ook een aantal nuttige prestatie bevorderende extra’s, zoals het vervangbare zweetbandje, 2 paar verwisselbare glazen, en een hydrofobe / waterafstotende glascoating die direct water afstoot, verstelbare veren, verstelbare neusbrug enz…. Adidas is in het mountainbike wereldje en andere extreme sporten betrokken geweest sinds 2000.
Adidas maakt de Evil Eye Evo Pro in twee brilmaten.
adidas-brillen-evil-evo-2015-41.jpg


voordelen van de Adidas Evil Eye Pro Evo

• Beoogd gebruik: Enduro / Trail / wielrennen / mountainbike ….
• In 4 posities verstelbare neusbrug
• Polycarbonaat glazen voor de veiligheid
• Quick-change lenssysteem om de 2 paar (zonne-)glazen makkelijk te wisselen
• Verstelbare veren
• Hydrofobe, water afstotende glazen
• Afneembaar en vervangbaar zweetbandje
• "Climacool" ventilatiesysteem
• 2 maten: Small & Large
• In verschillende kleuren verkrijgbaar
• Hydrofobe / water asftotende glascoating


Bouw en functies

Ontworpen en geproduceerd in Linz, Oostenrijk, wordt de Adidas Evil Eye Evo sport zonnebril gelanceerd in februari 2015, en hij zit écht vol high-tech. Het duurde twee jaar om de Adidas Evil Eye Evo te ontwikkelen vanaf de eerste schets op de tekentafel tot het eindproduct. Het belangrijkste kenmerk is de enorme grote bril met de Base 10 polycarbonaat zonneglazen. In lekentaal betekent dit dat deze extreme sportbril een enorme curve heeft om een breed, niet-vervormd gezichtsveld te kunnen bieden. Bij Adidas zeggen ze dat dit de grootste nauw-aansluitende, en sterk gekromde sportbril op de markt is.

Evil Eye Evo sportbril en sportzonnebril 2015
Het zweetbandje boven de Evil Eye Pro Evo bril is afneembaar, en het veren zijn verstelbaar in de inclinatie, zodat gebruikers de kromming van de bril kan aanpassen aan hun gezicht én de omstandigheden.


Het 'Climacool' ventilatiesysteem,
adidas-evil-eye-evp-pro-2015-01.jpg
Het 'Climacool' ventilatiesysteem werkt samen met de kromming van de sportbril, om een vacuüm effect te creëren zodat koele lucht langs onder wordt binnen getrokken en warme vochtige lucht langs boven wordt afgevoerd. De pasvorm kan individueel worden aangepast om perfect te passen: er is keuzes tussen een Evil Eye Evo Pro Small en een Evil Eye Evo Pro Large, er is de vier-positie verstelbare neusbrug en er zijn de "Tri Fi” verstelbare veren. De verstelbare antislip neusbrug helpt om de grip op uw neus te verbeteren, en zal de adidas Evil Eye Evo verhogen of verlagen, en de Tri Fit veren worden versteld omhoog of omlaag om de inclinatiehoek van de bril te veranderen ten opzichte van je gezicht. Hydrofobe zonneglazen stoten water, stof en vuil af en de LST "Light Stabelising Technology" Evil Eye Evo Pro zonnebrillen worden verkocht in meerdere kleuren, zodat iedereen ze perfect kan aanpassen en laten aansluiten bij hun outfit of stijl. Het “quick-change” systeem om de zonneglazen te wisselen vergrendelt van zodra de veren opengevouwen zijn zodat de glazen muurvast zitten. Er zijn twee modellen: de adidas Evil Eye Evo en de de adidas Evil Eye Evo Evo Pro, die met 10 of 12 verschillende glas tinten kunnen uitgerust worden. En terwijl er slechts één paar glazen bijgeleverd wordt, kunnen extra glazen worden bijgekocht in verschillende kleuren, tinten en beschermingsfactoren afhankelijk van de lichtomstandigheden. Ook optische insert-clips én glazen VOLLEDIG op sterkte zijn beschikbaar om de bril op sterkte te maken.


adidas-evil-eye-EVO-banner.jpg

adidas Evil Eye Evo 2015 b
Title
adidas Evil Eye Evo 2015 c
Title
adidas Evil Eye Evo 2015 d
Title
adidas Evil Eye Evo 2015 e
Title
adidas Evil Eye Evo 2015 evo_banner
Title
adidas Evil Eye Evo 2015 f
Title
adidas Evil Eye Evo 2015 a
Title
adidas Evil Eye Evo 2015 g
Title
adidas Evil Eye Evo 2015 h
Title
adidas Evil Eye Evo 2015 i
Title
adidas Evil Eye Evo 2015 j
Title
Adidas-bril-Evil-Evo-2015-2
Title
sizes_evil_eye_evo_pro
Title
adidas Evil Eye Evo 2015 a
Title


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeSlider play pause