adidas sportbrillen op sterkte, mét of zonder insert-clip

Menu sportbrillen

Als SPORTBRIL OP STERKTE kunnen adidas sportbrillen uitgerust worden met een clip-in waar uw glazen op sterkte in gemonteerd worden, òf volledig het glas wordt op sterkte gemaakt, zoals op de foto hieronder.

adidas evil eye sportbril op sterkte ZONDER clip

sportbril op sterkte ZONDER CLIP: Deze witte adidas Evil Eye sportbril is met een volledig glas op sterkte gemaakt met verkleurende (Transitons) glazen. Deze transitions glazen passen zich automatisch aan de zon aan. De glassoort is X-treme Curve Line Transitions VI Polycarbonaat.

Binnen, bij bewolkt of schemer weer zijn de glazen gewoon wit, in de zon zo donker als een zonnebril.


Meer info over SPORTBRILLEN OP STERKTE ZONDER INSERT-CLIP >> HIER
adidas evil eye half rim1
Eigenschappen van de adidas zonnebril en sportbril GLAZEN.

Hebt u al eens nagedacht waarom de glazen zo belangrijk zijn?


1/ Zichtscherpte.
Het is essentieel om, afhankelijk van licht- en weersomstandigheden de juiste lens te dragen. Op alles voorbereid zijn, kan een enorme impact hebben op uw prestatie. Om deze reden kan adidas-eyewear liefst 36 verschillende zonneglazen aanbieden.2/ Bescherming.
adidas-eyewear
130
biedt niet enkel bescherming tegen schadelijke UV-straling maar ook tegen andere storende factoren zoals modder, stof, insecten, wind... Tijdens de zware en supersnelle afdaling bij het mountainbiken bv. beschermt adidas-eyewear uw ogen tegen zwiepende takken. Het juiste znneglas speelt een belangrijke rol in bescherming en biedt U een optimaal zicht.3/ Duralibility.
De zonneglazen zorgen voor 100% UV-bescherming tegen schadelijke lichtstralen. Bovendien zijn deze glazen krasbestendig, splintervrij en super licht. De adidas zonneglazen blijven de ogen beschermen, zelfs tijdens mogelijke ongevallen. De anti-fog coating zorgt voor een klaar zicht in alle omstandigheden.4/ Onbeperkt zicht rondom in alle omstandigheden door
2 paar zonneglazen
Adidas EVIL EYE EXPLORER A134 a10201_415_shiny_anthrazite_black
is onmisbaar om U toe te laten U op alle mogelijke hindernissen te concentreren. De extreme kromming van de zonneglazen garandeert een maximaal gezichtsveld. De zorgvuldig geslepen zonneglazen zorgen voor een vertekeningsvrij beeld. En.... eenvoudig en snel te verwisselen zonneglazen zorgen ook voor een helder beeld onder alle mogelijke weersomstandigheden, want de meeste adidas sportbrillen / zonnebrillen woden geleverd met 2 kleuren zonneglazen. Een LST CONTRAST glas voor bij zonnig weer én een LST BRIGHT glas voor bewolkt of schemerachtig weer.
Sneeuw... en niet enkel sneeuw maar ook water, strandzand, nat wegdek, enz. reflecteren het licht dat wordt uitgestraald in alle richtingen. Kies daarvoor een gepolariseerde zonneglas. Deze schakelen hinderlijke reflecties op een effectieve manier uit. Een verhoogd contrast en een duidelijke kleurwaarneming zijn slechts enkele van de voordelen van deze filtertechnologie. De meervoudige antireflectie-coating die bevestigd is aan de binnenkant van hetzonneglas verhindert dat er op het glas weerspiegelingen zouden voorkomen. Zodanig krijgt U een veel duidelijker en scherper zicht.
adidas clip in

Kortom, laat U door ons deskundig adviseren.


adidas sportbril op sterkte a10244_415_mud_lime
de Topmodellen van adidas zijn:, adidas agilis, adidas adizero, adidas adivista, adidas adilibria, adidas evile eye, adidas adilibria, adidas evile eye explorer, adidas elevation climacool, adidas yodai, adidas gazelle, adidas gazelle climacool, adidas on par,  adidas a18 golf, adidas evil eye half rim,
adidas t-sight, adidas supernova, adidas adilibria, adidas thruster, adidas merlin, adidas ramone, adidas jiggy

zie ook:

http://www.adidas-ep.com
adidas evil eye

www.adidas.com/us/eyewearSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeSlider play pause