Alain Mikli 2014 brillen bij Optiek Van der Linden te Zele
De modellen van alain mikli voor 2014:

Alain Mikli’s nieuwe collectie's 2014-2015 in samenwerking met brilfabrikant Luxottica werden voorgesteld op 9 juli 2014 in de Haute Couture week.

Alain mikli collectie's 2014-2015
De optische brillencollectie's Alliage, Chamarel, Portofino, bi-couleur, casquette, cils a cils, cordage, essentiels, eventail, facettes diamant, geometrie variable en laser griffe.
De Zonnebrillen collectie's van alain mikli : laser griffe en sourcils.

Alain Mikli’s nieuwe collectie's in samenwerking met Luxottica werden voorgesteld op 9 juli 2014 in de Haute Couture week.

alain_mikli_portrait_2-2.jpg
In het hart van de Paris Haute Couture week, wanneer op de catwalk de meesterwerken van creativiteit, techniek en vakmanschap werden voorgesteld, heeft Alain Mikli, de naam synoniem voor design en provocatie, het resultaat van zijn partnerschap met Luxottica, een van de grootste brilfabrikanten ter wereld, voorgesteld.

Het merk Alain Mikli is zeer bekend in de brillen sector om zijn provocerende ontwerpen, gemaakt om opgemerkt te worden, niet verstopt. De designer stukken bieden het ultieme in comfort, met exclusieve patronen, modellen en neus pads ervoor gekozen om elk gezicht tot in de perfectie te passen. Hun non-conformistische stijl is een hit bij kenners van design brillen en internationale popsterren. De Frans-Armeense oprichter Alain Mikli (volledige naam Alain Miklitarian) begon het merk in 1978; met een mix van innovatief design en ambachtelijke onderzoek, heeft hij ouderwetse brillen doen opvallen door zijn unieke persoonlijkheid. Zijn klassieke stukken zijn ontworpen om lang mee te gaan, overleven rages en vluchtige trends, met een zeldzame vorm van originaliteit, die meer dan alleen de harten van Grace Jones, Elton John, Lenny Kravitz en Kanye West heeft gewonnen, om er maar een paar te noemen. De bekende designer Alain Mikli heeft steeds dezelfde twee obsessies gehad gedurende zijn meer dan 30 jaar carrière: ACETAAT, zijn favoriete materiaal, dat met de hand wordt gegoten, gebeeldhouwde en afgevlakt tot ongewone maar lichtgewicht brillen, supercomfortabel; en ROOD, de kleur van passie en liefde, vaak gecombineerd met zwart, in dambord en streeppatronen.

alain-mikli_zonnebrillen_soleil-noir1.jpg

Hierboven de nieuwste Nieuwe Alain Mikli brillen collectie's "Alliage" "Portofino" & "Chamarel"

en de alain mikli Zonnebrillen collectie "Soleil Noir"

alain mikli Chamarel Portofino Alliage 9
alain mikli Chamarel Portofino Alliage 20
alain mikli Chamarel Portofino Alliage 24Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Google+

Twitter

Youtube