Menu sportbrillen

Sportbril op sterkte voor BALSPORTEN en IMPACTSPORTEN
zoals Basketbal, Volleybal, Voetbal, Kaatsen, Minivoetbal, Zaalvoetbal, Tennis, Squash, Golf, RUGBY, judo, karate, Jiu Jitsu & andere vechtsporten...

Wij hebben ons over de jaren heen gespecialiseerd in alle mogelijke sportbrillen op sterkte.
Zowel koersbrillen, duikbrillen, schietbrillen, sportbrillen op sterkte voor balsporten zoals squash, voetbal en rugby, sportbrillen voor vechtsporten, sportbrillen voor schieten; skibrillen en masks op sterkte enz.


adidas invoke sportbrillen

adidas INVOKE
Onmiskenbaar sportief en functioneel ... In januari 2014 lanceerde adidas eyewear vier nieuwe optische modellen voor alle sportievelingen die hun sportieve look ook in het dagelijkse leven willen doortrekken. 
De nieuwe adidas INVOKE sportbrillen bestaan in twee fullrim modellen in SPX, en in twee modellen met metalen randen en SPX veren. De vier versies zijn verkrijgbaar in zes kleuren. Dankzij de hoogtechnologische eigenschappen spelen al deze modellen in op de behoeften van iedere sporter die voor en na een training of wedstrijd op zoek is naar kwaliteit. En beroepsrenner en adidas eyewear atleet Giovanni Visconti kan dat bevestigen. Ook naast het parcours kan hij namelijk niet meer zonder zijn INVOKE bril.

De twee INVOKE SPX fullrim modellen hebben een 100% sportieve look en voelen heel licht aan. De veren en monturen zijn gemaakt van hoogwaardig, extreem licht en splintervrij SPX. Wij kunnen voor u de flexibele en lichte inzetten in Performance Steel aanpassen voor een perfecte pasvorm. Het nieuwe, gestructureerde Traction Grip materiaal op de veren zorgt ervoor dat de INVOKE mooi blijft zitten. Ook de nieuwe neuspads zijn voorzien van een aangenaam zachte antisliplaag. 
De perforaties beperken het contact met de huid en helpen overmatige transpiratie te voorkomen. Het slimme 360° Memory Hinge scharnier zorgt ervoor dat de veren altijd opnieuw in hun oorspronkelijke positie klikken en mooi aansluiten zonder te veel druk uit te oefenen. De adidas INVOKE sportbril laat zich ook graag zien in een versie met een metalen rand en SPX veren. 

Dit model heeft dezelfde eigenschappen, maar onderscheidt zich door zijn sportieve, elegante ontwerp en functionele combinatie van materialen. Giovanni Visconti, Italiaans beroepsrenner bij MOVISTAR en adidas eyewear atleet, rekent op de kwaliteitsproducten van adidas eyewear. Na zijn positieve ervaring de voorbije jaren met de adidas eyewear modellen op training en tijdens wedstrijden, is hij nu dus ook gevallen voor de INVOKE: "Ik heb een bril op sterkte nodig en daarom rijd ik al jaren met de adidas eyewear fietsbrillen zoals de Evile Eye Half-rim en optische lenzen. Maar nu ik de INVOKE ontdekt heb, kan ik mijn sportieve levensstijl ook naast het parcours etaleren."
De vier nieuwe INVOKE modellen zijn verkrijgbaar bij gespecialiseerde opticiens, in twee groottes en zes kleurencombinaties: shiny black/black, black/solar blue, shiny brown/orange, brown/bahia glow, iron/dark solar blue en iron/dark grey.
Net zoals alle andere modellen in de collectie van adidas eyewear zijn de INVOKE modellen in Oostenrijk ontworpen en vervaardigd door de bekende brillenfabrikant Silhouette International.

één van onze topmerken voor impactsporten is het Amerikaanse Rec Specs met verschillende modellen sportbrillen voor oogbescherming of sportbrillen op sterkte voor Basketbal, volleybal, beachvolley, voetbal, rugby, baseball enz....

OAKLEY PRESCRIPTION EYEWEAR

Ook bij ons verkrijgbaar: OAKLEY - Rx-sportbrillen op sterkte, oakley Crosslink enz...

Oakley sportbrillen op sterkte en Oakley sportbrillenmet verwisselbare veren:

crosslink_black_orange_detail

Sportbril op sterkte voor BALSPORTEN EN IMPACTSPORTEN
zoals Basketbal, Volleybal, Voetbal, Kaatsen, Minivoetbal, Zaalvoetbal, Tennis, Squash, Golf, RUGBY, vechtsporten...

Aan welke eisen moet een sportbril op sterkte voldoen die vooral BESCHERMING moet bieden?


Polycarbonaat brilglazen zijn het belangrijkste onderdeel van een sportbril op sterkte bij balsporten. Goede polycarbonaat
Rec-Specs sportbril morphII3
brilglazen zijn vrijwel onbreekbaar, en vangen de impact van een bal, vinger of elleboog volledig op. Maar er zijn ook aspecten van kwaliteit bij polycarbonaat, want een goede kwaliteit polycarbonaat brillenglas is superhelder en zonder vervormingen in het gezichtsveld.Duurzaam brilontwerp: De sportbril zélf moet ook in staat om de impact van een bal of elleboog te weerstaan. Daarom is een kunststofbril de beste keuze. Ze mogen géén scherpe of metalen onderdelen hebben, géén scherpe hoeken én ze moeten de over een dikke silicone neusbrug beschikken om de slag of een impact op te vangen.

Bescherming: Het montuur moet de gehele oogkas omvatten en niet alleen de oogbol zelf. Ook de impact op de "zachte" delen rond het oog kunnen tot schade leiden. Kies voor een sportbril die nauw aansluit op het hoofd, zodat een vinger zijn weg niet kan vinden door een opening. Een "Shield" of scherm- sportbril zoals wielrenners gebruiken is dus géén optie want sluit niet genoeg af, en zekunnen gemakkelijk losraken, zodat een vinger eronder kan doordringen.

Sportbandjes: De sportbril moet worden bevestigd met een elastische band, niet alleen met de veren. U wilt iets dat zeker strak om het hoofd zit, zodat het niet kan afvallen, zonder té veel te spannen om te hinderen.

de Glaskleur: Een helder brilglas biedt de beste gezichtsscherpte voor binnensporten. Een anti-reflecterende coating of ontspiegeling kan als optie worden bijgenomen om de extra schittering van stadion verlichting of zaalverlichting te absorberen. Een gewoon brillenglas reflecteert 8%
Rec-Specs sportbril mx202
van het licht, terwijl een anti-reflecterende coating aangebracht op het brillenglas 99% van het licht zal doorlaten, zodat u een vel beter en ongehinderd zicht hebt. Het enige nadeel aan een ontspiegeling is dat ze perfect schoon moeten gehouden worden, wat lastig kan zijn in een sportieve omgeving. Soms wordt voor sporters ook een vérkleurend glas genomen, dat automatisch in de zon donker wordt. Zo kan de sportbril ook voor buitensporten worden gebuikt.


anti-aandamp coating
:
optifog coating demo kopie

En wil je écht het beste van het beste? dan kan je alle optie's op je glas ook nog combineren met een OPTIFOG coating. het ENIGE glas ter wereld met een 100% gegarandeerde én blijvende anti-aandamp coating wat uw sportprestaties indoor én outdoor zeker zal ten goede komen. (zie ook de pagina optifog)Er zijn verschillende modellen sportbrillen verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, die in combinatie met de brillenglazen de perfecte bescherming bieden waar nodig.
HAPPY?
U bent zó tevreden van onze service dat u het graag aan de hele wereld had verkondigd? Dat mag u HIER doen én zelfs HIER ;-)CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK