de voordelen van ontspiegelde brilglazen.

Crizal Forte ontspiegelingen, video

Crizal Forte,
Een Crizal Forte ontspiegeling is de meest geavanceerde anti-reflecterende (AR) brilglascoating voor kunststofglazen op de markt, die het beste, duurzaamste en helderste zicht geeft. Het is een product van Nanotechnologie en bestaat uit een set van ultradunne laagjes die afgezet zijn op het oppervlak van het brilglas. Elke laag speelt een rol in de algemene kwaliteit en eigenschappen van het glas.


CRIZAL FORTE TEST: KRASBESTENDIGHEID

CRIZAL FORTE TEST: VERMINDERT SCHITTERING
CRIZAL FORTE TEST: VUILRESISTENTIE

CRIZAL FORTE TEST: ANTISTATISCHEen brilglas behandeld met een Crizal Forte ontspiegeling biedt ongeëvenaarde prestaties tegen de 5 vijanden van een helder zicht:
- Vermindering van schitteringen: de reflectie vermindert tot 30% in vergelijking met standaard anti-reflecterende brilglazen, 99% van de lichtstralen raken met succes door het glas én slechts één procent wordt gereflecteerd, resulterend in bijna perfecte transparantie.
- Waterafstotend: dankzij Crizal Forte's High Density Surface ™ proces, dragers te bevestigen is het de schoonste en gemakkelijkste om de lens schoon op de markt.
- Krasbestendigheid: Essilor’s kunststofglazen met Crizal Forte zijn even goed bestand tegen krassen als gewone glazen met een anti-reflecterende coating.
- Antistatisch: Met Crizal Forte behandelde kunststofglazen weerstaan stof tot zeven keer beter dan gewone brilglazen.
Ongeëvenaard waterafstotend: Waterdruppels glijden van Crizal Forte brilglazen erg gemakkelijk af. De Slide FX ™ technologie maakt Crizal Forte tot tweemaal zo waterafstotend als elk ander brilglas.crizal_forte_scratch_smudge_reflections_water
zie ook: www.crizal.be

Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Google+

Twitter

Youtube