Drivewear Brilglazen verbeteren het zicht in de auto aanzienlijk

ZOMERVAKANTIE 2022

De zaak is dit jaar gesloten van zaterdag 16 juli t.e.m. 1 augustus.
DINSDAG 2 augustus ZIJN WIJ TERUG OPEN.

OPGELET: er is een NIEUW CIRCULATIEPLAN in Zele. Heel wat straten zijn afgesloten, eenrichting geworden en /of van rijrichting veranderd. Je kan de markt ook niet meer overrijden. Waze is al volledig up-to-date, dus bij twijfel best Waze gebruiken. De standaard navigatie systemen in de auto zijn nog nergens bijgewerkt

Zele kaart circulatieplan 2022
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's PAGINA met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Een brillenglas speciaal voor in de AUTO: Drivewear by Transitions
Gepolariseerd tegen verblindende reflectie’s, Contrastverhogend bij bewolkt weer, duisternis of regen, fotochromatisch zodat het zich bij fel zonlicht automatisch aan de lichtsterkte aanpast.

Drivewear brilglazen nachtblindheid

Beter zien in de AUTO, bij slechte weersomstandigheden, regen, mist, felle zon, schemer enz.

Het DriveWear effect:

  • De drie verschillende fases van DriveWear glazen zijn zo bedacht om de natuurlijke perceptie van het oog in de verschillende weersomstandigheden te optimaliseren.
  • Bij overtrokken weer is alleen de geel-groene hi-tech polarisatie filter actief. Deze verhinderd verblindende weerkaatsingen en de geel-groene kleur verhoogt het contrast.
  • Bij zonnig weer in de auto zal de hi-tech polarisatie filter actief blijven en een ideale bescherming geven tegen verblinding. Daar waar traditionele Transitions brillenglazen in de auto, achter de voorruit niet meekleuren, zal DriveWear wel verkleuren.
  • In fel zonlicht buiten worden de UV-stralen niet meer door de voorruit geblokkeerd. Nu zijn de drie hi-tech lagen van brillenglas actief, de polarisatie filter, de Transitions moleculen die op zichtbaar licht reageren en de Transitions moleculen die op UV-licht reageren.

VIDEO

Transitions® Drivewear® brilglazen zijn de eerste fotochromatische brilglazen die donkerder worden achter de voorruit van een auto, waardoor Drivewear glazen van kleur veranderen in functie van de actuele rijomstandigheden om zo het zicht van de bestuurder optimaal te verbeteren. Daarnaast zijn Drivewear brilglazen gepolariseerd om verblindende schittering op autoruiten, auto’s, etalages, water, sneeuw enz weg te nemen, een ander duidelijk voordeel bij het besturen van een auto.
De Drivewear brilglazen bestaan zowel in UNIFOCAAL als in MULTIFOCALE (= progressief, Varilux, dubbelzicht) glazen.


TRANSITIONS DRIVEWEAR
EEN COMBINATIE VAN TWEE
KRACHTIGE TECHNOLOGIEËN

Transitions Drivewear zonnebrillen combineren twee van de meest geavanceerde technologieën die in de hedendaagse brillenglas industrie te vinden zijn: de Transitions® fotochromatische technologie en de NuPolar® polarisatietechnologie.

Drivewear DwTech-359x359_1

DE KRACHT VAN POLARISATIE

De polarisatietechnologie van Transitions Drivewear betekent een grote doorbraak in het gebruik van polarisatie. Efficiënte polarisatie treedt normaal alleen op wanneer de brillenglazen heel donker zijn. Transitions Drivewear brillenglazen gebruiken echter een zeer efficiënte polarisator, die perfect polariserende eigenschappen bezit met een zeer contrasterende lichte kleur. Hierdoor profiteren brillendragers ook van de visuele voordelen van polarisatie wanneer de brillenglazen niet extreem donker zijn. Dit kon alleen bereikt worden door de polarisatietechnologieën naar een nog hoger plan van uitzonderlijke prestaties en lichttransmissie te tillen. Transitions Drivewear brillenglazen zijn altijd en in alle omstandigheden gepolariseerd.

Drivewear Circle_259x259_1_polarization


BIJ WEINIG LICHT OF BIJ BEWOLKING

Transitions Drivewear brillenglazen veranderen van een geelgroene in een koperkleurige tint en vervolgens in een donkerroodbruine kleur, afhankelijk van de hoeveelheid licht.

Bij weinig licht of bij bewolking nemen de Transitions Drivewear brillenglazen een geelgroene tint aan, die meer contrast creëert en ervoor zorgt dat de ogen zoveel mogelijk nuttige lichtinformatie ontvangen.

Drivewear Circle_259x259_2_overcast

ACHTER DE VOORRUIT

De meeste fotochromatische brillenglazen reageren op UV-licht terwijl de voorruit van de auto bijna 100% van het UV-licht blokkeert. Een van de unieke en speciale kenmerken van Transitions Drivewear brillenglazen is dat ze achter de voorruit van de auto donker kleuren, omdat ze in staat zijn om zowel op zichtbaar als op UV-licht te reageren.

Wanneer de brillenglazen aan zichtbaar licht worden blootgesteld nemen ze een koperkleurige tint aan, die veel automobilisten de prettigste kleur vinden voor achter het stuur. Dit is geen verrassing aangezien de kleur van Transitions Drivewear brillenglazen ontwikkeld is om te veel licht te neutraliseren en stoplichten goed zichtbaar te maken door de rood- en groentinten te accentueren. De koperkleurige tint kan ook de diepteperceptie verbeteren.

Drivewear Circle_259x259_3_windshield

IN HELDERE LICHTOMSTANDIGHEDEN EN BUITENSHUIS

Buitenshuis worden Transitions Drivewear brillenglazen zowel door UV- als door zichtbaar licht geactiveerd en kleuren ze donkerroodbruin. Deze kleur is ontwikkeld om te veel licht zorgvuldig te filteren en de ogen nog beter te beschermen tegen fel licht. De bruine kleur van de brillenglazen zorgt voor een zeer goede kleurherkenning, waarbij de nadruk ligt op het accentueren van groentinten. Aangezien groentinten het meest voorkomen in het natuurlijke landschap zorgen deze brillenglazen voor een fantastische visuele beleving.

Drivewear Circle_259x259_4_bright

’S NACHTS

Transitions Drivewear brillenglazen zijn, zoals gewone zonnebrillen, ontwikkeld voor het rijden overdag, bij daglicht en dienen dus niet ’s nachts gedragen te worden.

Aangezien de brillenglazen van Transitions Drivewear zonnebrilglazen zijn, worden ze nooit helemaal helder. Wanneer er weinig licht is, nemen ze een geelgroene kleur aan, die veel contrast creëert en ervoor zorgt dat de ogen zoveel mogelijk nuttige lichtinformatie ontvangen.

Drivewear Circle_259x259_5_night

Drivewear bij regen, mist & duister
drivewear_bewolkt_schemer

Drivewear in de auto bij zon
Drivewear_zonnig in de auto

Drivewear buiten bij zon
Drivewear_zon_buiten


drivewear


DriveWear: Een nieuwe categorie brillenglazen

Het zicht is het belangrijkste zintuig bij het autorijden. Verkeersomstandigheden, verkeersdrukte, wegsignalisatie enz. vergen veel van onze concentratie.
Daarenboven wordt het zicht nog eens extra belast door de wisselende weersomstandigheden, betrokken weer, hevig zonlicht, verbindende weerkaatsing. DriveWear is een brillenglas specifiek ontwikkeld voor het autorijden. Het is steeds gepolariseerd, geeft dus steeds een optimale bescherming tegen verblinding door weerkaatsing, en kan switchen tussen een licht en een donkere kleur om in alle weersomstandigheden te voldoen. Door een hoge absorbtie van het licht tussen de golflengten van 400 & 550 nm, wordt alle blauw licht weggefilterd waardoor een enorm contrast ontstaat bij mist, duister en slechte weersomstandigheden.
het effect van drivewear glazen Eerst waren er gewone brillen. Dan was er zonnebrillen en photochromatische glazen. Nu is er Drivewear, het éérste brilglas, speciaal ontworpen om aan de unieke visuele eisen van het autorijden te voldoen.


Drivewear brilglazen combineren twee van de meest geavanceerde technologieën die er vandaag in de hoogtechnologische brilglazenindustrie te vinden zijn: de Transitions ® Fotochromatische Technologie én de NuPolar ® polarisatiefilters.

drivewear brilleglazen voorbeelden


VIDEO over de voordelen van DRIVEWEAR glazen voor in de auto


Meer informatie op www.drivewearlens.com.De “night & day” bril.
Een gelijkaardig systeem als de Drivewear glazen zijn de “night & day” vision glazen. Deze zijn vooral gemaakt om ‘s nachts en in extreem slechte omstandigheden te rijden, maar zijn NIET polariserend.

Véél mensen hebben last van wat ze noemen nachtblindheid. Waar ze vooral problemen mee hebben is met het rijden ‘s nachts, bij schemer, mist, sneeuw of bij andere extreme weersomstandigheden en/of situatie’s. Hiervoor bestaat nu een oplossing die u misschien kan helpen om bij deze omstandigheden toch beter te kunnen zien en u veiliger te voelen in het verkeer.
OVERDAG verkleuren deze glazen naargelang de lichtsterkte naar ZONNEGLAZEN
'S AVONDS & ‘S NACHTS zijn de glazen, voor een optimaal contrast, GEEL . Ideaal voor: motorrijden, autorijden, fietsen, jagen, skiën, golven, ...

Contrastverhogend: Hét voordeel van een geel brilglas.
Al de night & day brillen zijn voorzien van deze glazen. De gele kleur geeft meer contrast in het donker zodat het zicht optimaal wordt. Deze zonneglazen zijn speciaal ontworpen voor gebruikssituaties waarin enerzijds een grote bescherming tegen zonlicht en UV-stralen noodzakelijk is en anderzijds bijzondere eisen aan het contrast worden gesteld.
Alle deze nightdayvision glazen hebben door hun speciale gele kleur een blauwlichtdemper. Blauw licht wordt extra sterk door het glas tegengehouden, wat voor de opmerkelijke prestaties van dit glas zorgt, aangezien blauw licht in de meeste omstandigheden voor een diffuus en wazig zicht zorgt, en vooral in het verkeer het zicht kan belemmeren. Door die blauwlichtdemper ontstaat een contrastverhogende werking. Deze glazen zorgen dus voor een contrastrijke natuurgetrouwe weergave. Niet alleen bij zon maar vooral ook bij, mist, bewolking, ‘s nachts en bij sneeuw.
Deze brillen bieden tevens 100% UV bescherming, zijn licht van gewicht, vrijwel onbreekbaar en in de meeste sterktes sterkte verkrijgbaar.
Hard Multi Clean Coat
Speciale krastbestendige laag, water en stof afstotend.
Ontspiegeling
Deze behandeling van 6 lagen weerkaatst de invallende lichtstralen, maakt het zicht scherper en geeft de ogen een optimale rust. Buitgenwoon efficiënt bij tegenliggers.
Photocromic
Deze speciale lens met als basis een gele kleur, verandert wanneer blootgesteld aan zonnestralen, naar bruin in 20 seconden en beschermt de ogen voor 100%.

De specificaties
Night & Day Vision glazen hebben door hun hoogtechnologische samenstelling de bijzondere eigenschap om in alle weersomstandigheden een optimaal gezichtsvermogen te bereiken.
Dit uniek fotochromatisch glas laat toe om zowel 's nachts als overdag het beste visueel comfort te bepalen.
De basiskleur van dit glas is geel om de contrasten te optimaliseren, onder invloed van UV en infrarood stralen (zonlicht) verkleurd het glas naar grijs (80%), binnen 20 seconden, zodat de beste visus en bescherming optimaal is.

Door het toevoegen van de Hard Multi Coatings (6 lagen) reflecteert het glas de invallende stralen, hierdoor zijn de lichtbronnen niet meer hinderlijk en tegenliggers geen hinderpaal meer. Rijden in de mist geeft een groter contrast en alles word vlugger herkenbaar en dus enorm veel veiliger.
De uiterst harde beschermlaag beschermt het glas tegen krassen, het is ook waterafstotend en doorzichtbaarder.


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause