Dubbelzichtlenzen/Leeslenzen vervangen uw leesbril | Zele

Menu contactlenzen

CONTACTLENSCENTRUM - CONTACTLENSSPECIALIST
Van der Linden - Zele

DUBBELZICHTLENZEN OF LEESLENZEN

U draagt een multifocale bril of leesbril en wil er van af?
Ook daarvoor hebben wij nu een passende oplossing met dubbelzichtlenzen.
Dichtbij én veraf zien in alle vrijheid
zonder bril of leesbril.

Lensonline_Logo_NL_rechthoekig BLAUW kopie 2Dé LENSONLINE.BE contactlensspecialist voor de streek.


Hoe gaat dit in zijn werk? alle info HIER

De BAUSCH & LOMB " ULTRA " contactlenzen.
verkrijgbaar SFERISCH, TORISCH én MULTIFOCAAL

Een vernieuwde contactlens én een technologisch hoogstandje, een totaal NIEUWE contactlens is NU verkrijgbaar,
en u draagt ze bij ons GRATIS op proef.Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen met MoistureSeal® technology zijn de nieuwste maandlenzen van Bausch+Lomb en voldoen aan de eisen die u aan een moderne contactlens stelt. Deze innovatieve contactlenzen bevatten zelfs na 16 uur nog 95% van het vocht in de lens.1 Dat betekent voor u: lekker lang comfortabel contactlenzen dragen, zelfs na langdurig gebruik van digitale apparaten en/of computer.
Deze lenzen zitten aan het einde van de dag net zo lekker als aan het begin van de dag, bij het inzetten.


Uw contactlenzen kunnen droog aanvoelen door het werken met digitale apparaten.2 Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen zijn de eerste echte nieuwe silicone hydrogel maandlens in de Benelux sinds 2007. Het nieuwe lensmateriaal is voorzien van de innovatieve MoistureSeal® technologie en voorkomt uitdroging van de contactlens. Dit is ideaal wanneer u bijvoorbeeld veel werkt met digitale apparaten.

Wanneer u geconcentreerd kijkt naar het beeldscherm van een computer, smartphone of tablet kunnen uw lenzen uitdrogen omdat u 66% minder knippert dan normaal met uw ogen.3 Als gevolg hiervan kunt u symptomen ervaren als wazig zicht, vertraagde focus, droge en vermoeide ogen.

Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen met MoistureSeal® technologie bieden de oplossing. De innovatieve MoistureSeal® technologie voorkomt het uitdrogen van de lenzen als gevolg van minder knipperen4 en bevatten na 16 uur zelf nog 95% van het vocht.1 Hierdoor ervaart u de gehele dag door ultiem lenscomfort.

90% van de contactlensdragers is het ermee eens dat door het gebruik van Bausch+Lomb ULTRA® contactlenzen met MoistureSeal® technologie hun ogen minder droog aanvoelen na een lange dag werken met digitale apparaten.

CONTACTLENZEN OP PROEF DRAGEN 2016-d

DUBBELZICHTLENZEN, het alternatief voor leesbrillen en dubbelzicht- of multifocale brillen.Een oneindig scherp zicht vér, én nabij. het ideale alternatief voor leesbrillen, dubbelzicht of multifocale brillen.

Dubbelzichtlenzen geven u een oneindig scherp zicht op alle afstanden, ongeacht de positie van uw hoofd of de hoek waarin u kijkt. De onzichtbare zichtcorrectie voor uw actieve levensstijl en voor degenen die het onbeperkte gezichtsveld verkiezen in vergelijking met progressieve brilglazen.

Dubbelzichtlenzen bestaan voor de meeste correctie's, en u kan ze bij ons zelfs gratis op proef dragen.


DE BELANGRIJKSTE SOORTEN EN MERKEN DUBBELZICHT
(multifocale contactlenzen / leeslenzen)

CIBA VISION LOGOAIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL 6-pack
AIR OPTIX AQUA MULTIFOCAL:


 • Hoogzuurstofdoorlaatbare maandlens voor een scherp zicht op alle afstanden, voor wie moeite krijgt met lezen. Bevat het AQUA Moisture systeem voor extra comfort, van bij het inzetten, de hele dag, elke dag
 • Overdag dragen, hoe lang de dag ook duurt
 • Maandelijks vervangen
 • Verkrijgbaar in: 3-pack en 6-pack
 • in volgende sterktes: +6.00 t/m -10.00, in 3 addities: low, medium en high.


DAILIES® Progressives
De eerste, multifocale daglenzen ter wereld.
focus DAILIES® Progressives 30-pack

VOORDELEN
Scherp, ononderbroken zicht op elke afstand
Bevochtiging telkens wanneer u knippert, voor ultiem comfort de hele dag lang
Geen gedoe – elke dag nieuwe lenzen

AANBEVOLEN VOOR
Mensen met presbyopie (die van dichtbij niet scherp kunnen zien) die momenteel geen contactlenzen dragen of die niet tevreden zijn met hun huidige contactlenzen.

TECHNOLOGIE
Focus® DAILIES® Progressives -contactlenzen geven de hele dag een fris gevoel door bevochtiging bij het knipperen.
Focus dailies progressief technology
Zo werkt het:
Bij het knipperen komt er telkens een beetje bevochtigende vloeistof vrij vanuit de kern naar het oppervlak van de lens. Zo heeft u de hele dag door een fris gevoel.
Focus® DAILIES® Progressives -contactlenzen worden geproduceerd met de unieke DAILIES®-technologie. Zo wordt constante kwaliteit gewaarborgd en kan de rand van de lens uiterst dun gemaakt worden voor optimaal comfort bij het aanbrengen. Focus® DAILIES® Progressives bieden op elke afstand een duidelijk, ononderbroken zicht dankzij de unieke progressieve sterkte van de lens.


Cooper vision logo

cooper vision


Biofinity multifocal dubbelzicht contactlenzen
geen compromissen op comfortabel zicht dichtbij én veraf

Presbyopie is een oogafwijking die de kwaliteit van uw leven kan verminderen, bijvoorbeeld omdat u objecten dichtbij niet goed ziet, zoals een mobiele telefoon, of omdat u niet scherp kunt zien in schemerlicht of bij weinig licht. Met Biofinity multifocal contactlenzen kunt u nu dichtbij, veraf en nabij scherp zien zonder aan comfort of zicht te verliezen.
BIOFINITY PROFINITY multifocale dubbelzicht 6-pack

Aquaform® Comfort Science™

Wij bij CooperVision begrijpen hoe belangrijk het comfort van uw contactlenzen is. Daarom gebruiken al onze Biofinity contactlenzen Aquaform® Comfort Science™. Dit betekent dat dragers profiteren van:

 • Een van nature hydrofiele lens die vocht in de lens vasthoudt en zo verdroging tot het minimum beperkt
 • Een lens die vochtig blijft zonder bevochtigingsmiddelen
 • De hoge niveaus van vocht die nodig zijn voor ogen met leeftijdsgebonden droogheid
 • De technologie achter scherp zicht

Uitstekend zicht op alle afstanden is de sleutel voor het succes van multifocale contactlenzen. De Balanced Progressive™ Technology van CooperVision maakt gebruik van twee verschillende optische designs voor een haarscherp zicht dichtbij, veraf en tussenin.
Elk oog is anders en elke levensstijl heeft andere behoeften.

EIGENSCHAPPEN
 • Een 'compromisloze' contactlens voor patiënten met presbyopie
 • De lenzen blijven een hele dag vochtig en comfortabel
 • Uitstekend zicht veraf, tussenin en dichtbij
 • Optie voor verlengd dragen voor mensen die hun lenzen 's nachts in moeten houden (enkel op advies van uw oogarts)Proclear 1 day multifocal
Zie dichtbij, zie veraf, zie alles

Wereldwijd hebben meer dan 1 miljard mensen een natuurlijke oogafwijking genaamd presbyopie, een verzwakking van het focusmechanisme van het oog. Dit begint meestal rond de leeftijd van 40 jaar en het kan uw levenskwaliteit beïnvloeden omdat u bij weinig licht of in de schemering slechter ziet.
Met CooperVision Proclear 1 day multifocal contactlenzen kunt u nu dichtbij, veraf en nabij scherp zien zonder aan comfort of zicht in te leveren. Tegerlijkertijd profiteert u van het gemak van elke dag een nieuwe, schone contactlens.

Prestaties
Proclear 1 day multifocal contactlenzen zijn ontwikkeld om uitstekend zicht op elke afstand te leveren. Dus u ziet alles duidelijk, zowel dichtbij, als veraf en alles daartussen.
PROCLEAR 1-DAY MULTIFOCAL 30-pack

De lenzen zijn de ideale oplossing voor ogen die af en toe droog aanvoelen. De PC Technology™ in elke Proclear lens - een materiaal dat zich aan vocht bindt en dat vasthoudt - maakt het dragen van lenzen veel comfortabeler. Het is zelfs het enige lensmateriaal dat goedgekeurd op de uitspraak: "Kan comrfort, verbeteren voor gebruikers die last hebben van droge ogen of ongemak bij het dragen van lenzen".
De lenzen bieden ook een natuurlijke biocompatibility, wat wil zeggen dat ze de cellen van het menselijk oog nabootsen wat weer resulteert in een meer natuurlijke visuele ervaring.

Eenvoud
De Proclear 1 day multifocal lens maakt het uw oogzorgspecialist heel gemakkelijk om de juiste lens voor u te kiezen. Of u nu nooit eerder contactlenzen heeft gehad, voor het eerst multifocale contactlenzen kiest of al langer multifocale lenzen draagt, in alle gevallen is ons proces van aanpassingen afgestemd op de eenvoud. Zou uw lensvoorschrift wijzigen, dan kan uw opticien de aanpassing simpel uitvoeren. U ervaart dus nauwelijks beperking van uw gezichtsvermogen, hebt u sneller de gecorrigeerde lens en betekent het minder afspraken.

Gemak
Met daglenzen is lensonderhoud overbodig geworden. Bovendien maakt dagelijks vervanging deze daglenzen tot een van de gezondste oplossingen die denkbaar zijn. Proclear 1 day multifocal contactlenzen geven u de vrijheid actief en sociaal bezig te blijven en u hebt de flexibiliteit te beslissen de lenzen de hele dag, een deel van de dag of alleen met speciale omstandigheden te dragen.

EIGENSCHAPPEN
 • Perfect zicht op alle afstanden
 • Iedere dag een schone, nieuwe lens
 • Met CooperVision’s PC Technology


Proclear EP
De eerste signalen van presbyopie (leesproblemen) opvangen
PROCLEAR EP MULTIFOCAL early presbyopia 6-pack

Proclear EP is speciaal ontworpen voor mensen die voor het eerste last krijgen om kleine lettertjes te lezen en voorwerpen dichtbij te zien. Dat zijn de signalen van presbyopie - een natuurlijk verouderingsproces van het oog.

Het unieke ontwerp van de lens laat mensen met de eerste signalen van presbyopie op alle afstanden goed zien, met het comfort en het gemak van contactlenzen.

Proclear EP gebruikt PC Technology. PC staat voor fosforylcholine, dat hydrofiele moleculen bevat die biologisch compatibel zijn met het lichaam van de mens. Dankzij PC Technology houden de Proclear EP lenzen vocht langer vast en is er minder verdamping aan de oppervlakte. PC Technology trekt bovendien vocht aan en bindt het met het oppervlak van de lens - zo ontstaat een schild dat de lenzen schoonhoudt en zorgt dat ze goed blijven werken. Dat alles betekent dat de Proclear EP lenzen gehydrateerd blijven en dus een hele dag vochtig en comfortabel aanvoelen.

De Proclear EP lenzen* hebben een FDA-toelating voor de aanspraak: "kan verbeterd comfort bieden voor contactlensdragers die tijdens het dragen van lenzen licht ongemak of droogtesymptomen ervaren".


EIGENSCHAPPEN

 • Uitstekend zicht op elke afstand
 • Alternatief voor een multifocale bril of een leesbril
 • Buitengewoon comfort, een hele dag lang
 • Gemaakt met PC Technology


Proclear multifocal
Het feit dat u een multifocale of dubbelzicht bril hebt, verplicht u niet langer om hem continu te dragen

De Proclear multifocal contactlenzen zijn ontworpen voor twee courante afwijkingen bij astigmatische contactlensdragers met ouder wordende ogen: presbyopie en droge ogen.

De lens gebruikt PC Technology. PC staat voor fosforylcholine, dat hydrofiele moleculen bevat die biologisch compatibel zijn met het lichaam van de mens. Dankzij PC Technology houden de Proclear multifocal lenzen vocht langer vast en is er minder verdamping aan de oppervlakte. PC Technology trekt bovendien vocht aan en bindt het met het oppervlak van de lens - zo ontstaat een schild dat de lenzen schoonhoudt en zorgt dat ze goed blijven werken. Dat alles betekent dat de Proclear multifocal lenzen gehydrateerd blijven en dus een hele dag vochtig en comfortabel aanvoelen.
PROCLEAR MULTIFOCAL 6-pack

De Proclear multifocal lenzen* hebben een FDA-toelating voor de aanspraak: "kan verbeterd comfort bieden voor contactlensdragers die tijdens het dragen van lenzen licht ongemak of droogtesymptomen ervaren".
Uitstekend zicht op alle afstanden is de sleutel voor het succes van multifocale contactlenzen. Proclear multifocal gebruikt de Balanced Progressive™ Technology van CooperVision; twee verschillende optische designs voor een haarscherp zicht dichtbij, veraf en tussenin.

Als u een hoger sterktebereik nodig hebt, kunt u dankzij onze Proclear multifocal XR contactlenzen nog altijd uw voordeel doen met Proclear multifocal.

EIGENSCHAPPEN
 • Uitstekend zicht op elke afstand
 • Buitengewoon comfort, uur na uur
 • Gebruikt PC Technology en Balanced Progressive™ Technology
 • Uitgebreid sterktescala voor de behoeften van de meeste dragers


Proclear multifocal toric
Astigmatisme, én problemen voor nabij én met uw vertezicht, ook hiervoor bestaat soms een oplossing


Proclear multifocal toric is de enige maandlens die zowel astigmatisme als presbyopie corrigeert.

PROCLEAR MULTIFOCAL TORIC 6-pack

Uitstekend zicht op alle afstanden is de sleutel voor het succes van multifocale contactlenzen. Proclear multifocal toric gebruikt de Balanced Progressive™ Technology van CooperVision; twee verschillende optische designs voor een haarscherp zicht dichtbij, veraf en tussenin.

Proclear multifocal toric is verkrijgbaar met een uitgebreid scala parameters voor elke zichtcorrectie.Bausch and Lomb logo

bausch & lomb

PureVision Multi-Focal contactlenzen
PureVision Multi-Focal contactlenzen

Belangrijkste kenmerken en voordelen

 • All-Distance Optics voor helder zicht van dichtbij, veraf en daar tussenin
 • Comfort-verhogend AerGel materiaal stoot vuil af en blijft de hele dag vochtig
 • Laat een natuurlijke hoeveelheid zuurstof door voor gezonde, witte ogen
 • Ontworpen voor uitstekend zicht en draagcomfort gedurende 30 dagen – gemakkelijk te onthouden dat u ze één keer per maand dient te vervangen

Comfortabel en gezond lenzen dragen
PureVision Multi-Focal contactlenzen zijn gemaakt van AerGel, een uniek materiaal waardoor een natuurlijke hoeveelheid zuurstof uw ogen kan bereiken. Hierdoor blijven ze comfortabel aanvoelen en gezond. Zelfs zo comfortabel, dat u in feite nauwelijks merkt dat u lenzen draagt. De lenzen zijn bovendien ontworpen om te voorkomen dat proteïnen en vuil zich ophopen. Dit betekent dat uw lenzen langer schoon blijven.

Dankzij een unieke afgeronde rand passen PureVision Multi-Focal contactlenzen comfortabel in uw ogen gedurende de hele dag, en tot diep in de nacht. Bovendien zijn PureVision Multi-Focal contactlenzen, in tegenstelling tot de meeste lenzen, geschikt om dagelijks te dragen en goedgekeurd voor maximaal 30 dagen continu gebruik*. Dus u kunt er, ongeacht uw draagschema, zeker van zijn dat uw PureVision Multi-Focal contactlenzen comfortabel aanvoelen en uw ogen gezond zullen zijn.SofLens Multi-Focal contactlenzen
Als u dacht dat presbyopie – waarbij een leesbril noodzakelijk wordt – het einde betekent van het dragen van contactlenzen, heeft u het mis.
SofLens Multi-Focal contactlenzen

Bausch + Lomb SofLens Multi-Focal contactlenzen maken het mogelijk om goed te zien op alle afstanden. Het unieke Natra-Sight Optics creëert vloeiende overgangen van dichtbij naar veraf, en voor alle punten daar tussenin. Het gepatenteerde randontwerp biedt de hele dag draagcomfort.

Belangrijkste kenmerken en voordelen
 • Nooit meer een leesbril
 • Aanslag bestendig materiaal voor een uitstekend comfort (getest op tijd)
 • Gemakkelijk te hanteren en snelle gewenning
PureVision2 For Presbyopia
De nieuwe PureVision2 For Presbyopia contactlenzen bieden scherp zicht wanneer het echt nodig is – in het dagelijkse leven. Kost het u veel moeite om tekst op uw smartphone te lezen? En met uw tablet? Wanneer u last krijgt van presbyopie kunt u gewoon contactlenzen blijven dragen zonder dat u een bifocale bril nodig heeft. PureVision2 For Presbyopia contactlenzen helpen u uw zicht dichtbij, ver en alles daar tussen te behouden wanneer u het echt nodig heeft.1 De lenzen zijn voorzien van een dunne afgeronde rand voor een hoog comfort, niet alleen tijdens het inzetten maar gedurende de gehele dag.

Uw ooglens verliest in de loop der jaren haar elasticiteit. Door minder flexibel te zijn kunnen uw ogen niet meer zo goed focussen op objecten dichtbij. PureVision2 For Presbyopia contactlenzen laten uw ogen weer moeiteloos focussen op objecten op verschillende afstanden. Het ontwerp van de lens is zo ontwikkeld dat uw ogen geleidelijk kunnen schakelen tussen het zicht voor ver en dichtbij.

PureVision2 For Presbyopia pack

Belangrijkste kenmerken en voordelen
 • Uitstekend zicht op alle afstanden
 • Ontworpen voor een beter zicht, door het 3-Zone Progressive Design, dichtbij en op de tussenafstand terwijl het zicht op de verre afstand uitstekend blijft.
 • Uitstekend comfort
 • De vloeistof in de blisterverpakking is voorzien bevochtiger voor een comfortabel gevoel tijdens het inzetten. Het dunne lensontwerp in combinatie met de nieuwe afgeronde rond zorgen voor een zeer hoog comfort gedurende de gehele dag.Zuurstof voor gezonde ogen

Je ogen hebben zuurstof nodig om gezond te blijven. Contactlenzen vormen een barrière tussen je ogen en de lucht, de natuurlijke zuurstofbron voor je ogen. Als je reeds lange tijd lenzen draagt en geregeld de aanbevolen draagtijd overschrijdt, kan het gebeuren dat je ogen tekenen van zuurstoftekort ervaren, vooral op het einde van de dag. Mogelijke symptomen zijn verminderd comfort, drogere ogen, ongemak op het einde van de dag en rode ogen. Soms kan een blijvend zuurstoftekort zelfs tot complicaties leiden.

Om te voorkomen dat het oog op termijn nadelen van een verminderde zuurstoftoevoer zou ondervinden, raden contactlensspecialisten meestal aan de lenzen niet langer dan 8 à 10 uur per dag te dragen.

SYLICONE HYDROGEL zachte contactlenzen zijn gemaakt uit een hoogzuurstofdoorlatend materiaal op basis van silicone en laten maar liefst tot 5 keer meer zuurstof door dan de gewone zachte maandlenzenlenzen. SYLICONE HYDROGEL lenzen dragen hierdoor bij tot wittere ogen die er gezond uitzien en zorgen ervoor dat je je lenzen langer comfortabel kan inhouden. Open dus je ogen voor SYLICONE HYDROGEL hoogzuurstofdoorlaatbare contactlenzen zodat ze gewoon kunnen blijven ‘ademen’ en gezond blijven, ook op langere termijn.
Wij zorgen voor de zichtmeting, meten alle parameters van uw ogen op, doen alle andere noodzakelijke metingen die nodig zijn om comfortabel én gezond contactlenzen te dragen, wij leren u op een correcte manier contactlenzen inzetten, onderhouden en uitnemen, én we zorgen ook voor de periodieke controles, zodat u comfortabel de juiste contactlenzen voor úw ogen kan dragen.
Bij een
échte contactlensspecialist bent u verzekerd van de ideale contactlens voor úw ogen.
dubbelzicht lenzen en leeslenzen

eye-contact-lenses dubbelzichtlenzen leeslenzenSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause