Lapperre Hoorapparaten centrum Zele - Berlare - Overmere


onzichtbaar hoorapparaat Virto B-titanium Lyric hoorapparaat


DE NIEUWSTE GENERATIE HOORAPPARATEN VAN LAPPERRE,
NAGENOEG
ONZICHTBAAR EN TOCH VEEL BETER HOREN !

small tube hoorapparaat hoorapparaten
Phonak hoortoestellen
zijn beschikbaar in verschillende stijlen, maten en kleuren. Onze audicien kan samen met u de ideale keuze maken op basis van uw wensen, behoeften, budget en voorkeuren.

PHONAC EXELIA: Kwaliteit van het hoogste niveau. Een nieuwe vorm van perfectie.
Deze nieuwe Premium productlijn verhoogt de industriestandaard wederom. Exélia Art biedt een ideale oplossing voor bijna elke mate van gehoorverlies; alles kan op uw persoonlijke behoeften worden ingesteld. U kunt gebruik maken van alle nieuwste voordelen die u geboden worden door de superieure Phonak CORE-technologie, onbetwist de meest geavanceerde technologie van de industrie. .
PHONAC Naida: PowerHoren. Meer hoorbaarheid. Slank Design. Vochtbestendig.
Naída is het innovatieve product in het Power segment, ontworpen voor matig tot zeer ernstig gehoorverlies. Alle Naída modellen bieden exceptionele hoorbaarheid en helderheid, een esthetisch fraai ontwerp en vochtebestendigheid. De complete Power lijn bestaat uit een SuperPower (13) en een UltraPower (675) model, in drie verschillende prijsklassen.

PHONAC Versata: Geniet van de dynamische wereld van geluid
Het leven draait om aanpassen aan veranderingen - vooral als u een dynamische leven leidt. Om het moderne leven bij te kunnen benen, hebt u een hoorsysteem nodig dat flexibel genoeg is om zich aan te passen aan een steeds veranderend geluidspanorama. Versáta kan deze uitdaging prima aan. het is eenvoudig te bedienen, past zich naadloos aan iedere unieke situatie aan en biedt volledig draadloze verbinding. Versáta biedt de veelzijdigheid en het gemak om aan de eisen van een veelzijdig leven te voldoen. Geniet van de uitdagingen van een dynamisch leven - geniet van Versáta.
PHONAC Certena: Bewezen technologie waarop u kunt bouwen Om met zekerheid deel te nemen aan alle activiteiten die het leven betekenisvol, aangenaam en productief maken, heeft u een hoorsysteem nodig waar u op kunt vertrouwen. Met duurzame, ergonomische componenten en betrouwbare prestaties geeft Certéna u het vertrouwen om volledig deel te nemen aan alles wat het leven te bieden heeft. 
Opmerkelijk betrouwbaar en betaalbaar Certéna is het hoorsysteem dat u betrouwbare prestaties en flexibiliteit biedt door een draadloze verbinding met elektronische apparatuur zoals TV's of mobiele telefoons. Kortom, met Certéna profiteert u van de voordelen van een topklasse digitale audioprocessor voor een aantrekkelijke prijs

PHONAC Una - De 1st stap naar beter verstaan
Wilt u uw kwaliteit van leven verbeteren?
P1100560b-leveled

Met Una kunt u weer actief aan gesprekken deelnemen en genieten van de verscheidenheid aan geluiden die het leven te bieden heeft. Una geeft u betrouwbare, moderne Phonak technologie voor een interessante prijs. Probeer het uit en ervaar de uitstekende geluidskwaliteit en comfort.

PHONAC Savia: Een meesterlijk palet aan innovaties
Phonak is al 40 jaar gewijd aan het maken van een verschil in het leven van mensen met een gehoorverlies. Deze ongeëvenaarde ervaring en expertise heeft geleid tot een palet van de meest geavanceerde hoorsystemen. Met Savia Art opent Phonak een nieuwe wereld van pure en authentieke geluidsbeleving die mogelijk wordt gemaakt door twee belangrijke innovaties - SoundRelax en Real Ear Sound. SoundRelax onderdrukt impulsgeluiden zonder verlies van de authenticiteit van het geluid: De verwerking van impulsgeluiden in het hoortoestel gaat vaak ten koste de geluidskwaliteit en zo wordt horen vermoeiend. Deze hinderlijke geluiden, zoals het leeghalen van de vaatwasser of het bladeren in de krant , komen gedurende de dag geregeld voor. SoundRelax zorgt ervoor dat impulsgeluiden intelligent onderdrukt worden, zonder het spraakverstaan aan te tasten. SoundRelax gaat deze uitdaging aan terwijl de authenticiteit van het geluid behouden blijft. Het resultaat is minder vermoeidheid en de mogelijkheid ontspannen te kunnen luisteren. Real Ear Sound, herstelt de lokalisatie om te zorgen voor een natuurlijke geluidsbeleving: Ook het unieke Real Ear Sound levert een belangrijke bijdrage aan de pure geluidsbeleving van Savia Art. Het vermogen geluiden te lokaliseren is essentieel voor de ruimtelijke oriëntatie. Real Ear Sound zorgt voor een preciese geluidslokalisatie door simulatie van de eigenschappen van de oorschelp. Het resultaat is dat de drager kan genieten van een natuurlijke geluidswaarneming.
SoundRelax onderdrukt impulsgeluiden zonder verlies van de authenticiteit van het geluid

com_savia art_sound_experience hoorapparaten
De meest gehoorde klacht van slechthorenden is moeite met het verstaan in lawaai. Savia Art waarborgt optimale communicatie en luistercomfort in alle situaties door de meest krachtige combinatie van diverse technieken in lawaaionderdrukking.
NoWhistle Technologie, is gebaseerd op de geavanceerde Feedback Phase Inverter met twee innovaties: 20 kanaals resolutie en situatie afhankelijke instelling binnen de automaat. Dankzij de hoge resolutie is het mogelijk de feedbackonderdrukking selectief te activeren in de relevante kanalen. Tevens kan de NoWhistle Technologie onafhankelijk ingeregeld worden voor verschillende situaties , gebaseerd op de waarschijnlijheid van feedback, wat alleen mogelijk is dankzij de multi-base benadering
Het digital SurroundZoom systeem is het meest geavanceerde directionele microfoon systeem. De adaptieve 20-kanaals  digital SurroundZoom kan de complexiteit van het dagelijks bestaan aan door selectief meerdere stoorbronnen te onderdrukken. In geval van echo is het signaal vertroebeld en vervormd. EchoBlock, de unieke eigenschap van Savia Art, neemt het storende component uit het signaal weg, zodat moeiteloos horen mogelijk wordt.
Wind Noise Management: Windruis kan het plezier tijdens buitenactiviteiten behoorlijk bederven. In Savia Art neemt het tweeledig Wind Noise Management dit probleem weg. Door de combinatie van mechanisch en electronische onderdrukkingstechnieken, worden buitenactiviteiten niet gehinderd door windruis.
com_ hoorapparaten


NoWhistle Technologie heeft een hoge resolutie en een situatieafhankelijk feedback management.
Met Self Learning wordt de luidheidsvoorkeur van de cliënt in de diverse luistersituaties voortdurend vastgelegd en automatisch doorgevoerd in de instellingen. De luidheidsvoorkeur verschilt per individu en wordt met de volumeregelaar geregeld. Zelfs per luistersituatie kunnen duidelijk individuele verschillen merkbaar zijn. De Luidheidsvoorkeur Regeling is een bewezen methode om deze wijzigingen vast te leggen en toe te passen met een klik op de knop.
Een goede toepassing van deze zelflerende eigenschap vereist een combinatie van toegang en analyse van echte gebruiksgegevens en geavanceerde algoritmen die in staat zijn deze luidheidvoorkeuren voor alle verschillende situaties vast te leggen. En dat is nu precies wat Self Learning in Savia Art doet.
Self Learning is uniek doordat het in staat is om per luistersituatie de volumewijzigingen vast te leggen en door te voeren in elk van de basisprogramma’s in de automaat. Dit betekent voor uw cliënt dat het volume in elk basisprogramma altijd juist is, zonder zich bezig te houden met de programmakeuze. Door de slimme toepassing in iPFG kunt u precies zien wat er veranderd is.
Self Learning voert automatisch de situatieafhankelijke volumewijzigingen zoals door de cliënt gemaakt, door.

Lapperre_hoorapparaat hoorapparaten

Oticon hoortoestellen
zie ook http://www.oticon.nl en http://www.lapperre.be Test ZELF uw gehoor via www.hoorprofiel.be

OTICON Epoq – De manier waarop uw wereld zou moeten klinken
Door zijn revolutionaire draadloze technologie luidt Epoq een totaal nieuw tijdperk in hoorzorg in. Een tijdperk waarin geluiden worden opgevangen en doorgegeven zoals de bedoeling is. Epoq hoortoestellen zijn anders dan de gewone toestellen die de oren ongecoördineerde inputs aanbieden. Epoqs communiceren met elkaar, zodat uw hersenen één enkel evenwichtig beeld te verwerken krijgen.
naida_ix hoorapparaten
Met Epoq als persoonlijke ‘Geluidskompas’ weet u wat voor geluiden u hoort en waar ze vandaan komen. Of het nu gaat om een auto die aan komt rijden, of om iemand die u roept: u kunt de geluiden gelijk herkennen en lokaliseren. Omdat uw oren u vertellen waar u moet kijken. En dat is nog niet alles. Naast het helpen herkennen en lokaliseren van geluiden helpt Epoq u ook om optimaal gebruik te maken van een mobiele telefoon en andere elektronische apparatuur. Klik hier om de film ‘De voordelen van Epoq’ te bekijkenView Epoq Benefit movie 
 

OTICON Dual – De manier waarop uw wereld zou moeten klinken
Als u denkt dat u alles op hoortoestelgebied heeft gezien dan hebben we een verrassing voor u!
Phonak hoortoestellen hoorapparaten
Met de hedendaagse technologie hoeft u geen concessies meer te doen.
Fantastisch geluid zag er nog nooit zo goed uit. Waardoor anderen het niet zullen opmerken. Maar u zult het verschil absoluut horen en voelen.
Met Dual merkt u dat spraak veel duidelijker is in lawaaiige situaties. Dat mobiel telefoneren veel eenvoudiger wordt. Dat u veel meer zult genieten van televisie kijken. En dat het veel makkelijker wordt te horen wie er praat en waar geluiden vandaan komen.
We zijn er zeker van dat u met Dual nieuwe dimensies zult ontdekken die u niet voor mogelijk hield.  U hoeft natuurlijk niet naar ons te luisteren, luister naar Dual...

Hoorproblemen zouden u niet moeten verhinderen om alles uw leven te halen. Aan u de keus: nu iets doen en verder gaan, of dingen uitstellen en achterop raken. Oticon Dual is voor degenen die kiezen voor vooruitgang. Ter ondersteuning van uw gehoor en uw levensstijl combineert Dual het mooiste ontwerp met de beste prestaties. Met Dual draait uw leven niet meer om uw gehoor. Met Dual bepaalt u zelf hoe u uw leven wilt leiden.
Met Spatial Sound kunt individuele geluiden lokaliseren en identificeren zonder na te hoeven denken. Dat geeft u een heel nieuw gevoel van vrijheid!

iPCA
Het nieuwste HOOR-wonder van Lapperre: MET DE iPCA GAAT EEN JARENLANGE DROOM VAN LAPPERRE IN VERVULLING
Namelijk beter horen en verstaan in alle omstandigheden dan de normaalhorende zonder hoorsysteem en dit in een esthetische behuizing. Bovendien zorgt de geïntegreerde Bluetooth functie voor ongekende mogelijkheden bij het beluisteren van GSM, TV, radio, GPS en andere audio-doeleinden.

Oticon_dual hoorapparaten

Beter verstaan dankzij BluetoothTM technologie: Wat betekent iPCA voor de gebruiker ?
 • dat groepsgesprekken in de aanwezigheid van achtergrondlawaai nagenoeg feilloos verlopen
  dat de geluiden ook beter ruimtelijk gelokaliseerd worden, wat de verstaanbaarheid ten goede komt
  dat je in restaurants en vergaderruimten kan focussen op de spreker naast jou
  dat je, in de wagen, je aandacht kan richten op de gesprekken die op de achterbank plaats vinden
  dat je geen bijkomende hinder meer ondervindt van windgeruis tijdens het fietsen
  dat de communicatiemogelijkheden in grote ruimten niet worden beperkt door slechte akoestiek en weergalm
  dat je een dichtslaande deur, tikkende borden, tassen en kletterend bestek weer normaal hoort klinken en kan verdragen
  geen gefluit meer
  dat je een Gsm-gesprek probleemloos én in beide oren kan volgen
  dat je voortaan tV en radio rechtstreeks én draadloos kan beluisteren, zonder storing van omgevingslawaai in de huiskamer
  dat je linker- en rechteroor steeds perfect zijn uitgebalanceerd, ook al regel je slechts één toestelletje

WAT MAAKT iPCA ZO SPECIAAL ?
hoorapparaten lapperre12

iPCA is een echte totaaloplossing. Het integreert de moderne multi-mediamogelijkheden met de best mogelijke hoortoesteltechnologie. Deze eerste generatie iPCA’s wordt gekenmerkt door 3 welomschreven elementen.

1/ iPCA BESCHIKT OVER DE BESTE HOORTOESTELTECHNOLOGIE VAN HET MOMENT EN DIT IN EEN ESTHETISCHE PCA-BEHUIZING
Op technologisch gebied bevat iPCA tal van innovatieve elementen, waaronder:

• AUTOMATISCH PROGRAMMA SYSTEEM SOUNDFLOW
Wanneer de luistersituatie verandert, past het iPCA hoorsysteem automatisch zijn luisterprogramma's aan. Wanneer je bijvoorbeeld uit een druk restaurant komt en je stapt in je auto, schakelt iPCA automatisch over van het programma 'spraak in lawaai' naar 'spraak in rust'. Zo heb je in elke situatie steeds de beste luisterervaring.
• NIEUW SELECTIEF DUBBEL MICROFOONSYSTEEM
Dit automatische microfoonsysteem weet tot 33 verschillende stoorbronnen uit te schakelen die zich achter of naast de iPCA gebruiker bevinden. Dé nieuwe referentie op de hoortoestelmarkt!
• NIEUW PERFORMANT SYSTEEM TEGEN FLUITEN
Wil je een hoorsysteem zonder gefluit, dan is iPCA een juiste keuze. Het fluiten wordt opgespoord en onmiddellijk geëlimineerd.
• SYSTEEM TEGEN WEERGALM
Net zoals het fluiten schakelt iPCA ook storende echo-geluiden uit.
• SOUNDRELAX - ADAPTIEVE ONDERDRUKKING VAN IMPULSGELUIDEN
impulsgeluiden zoals het gekletter van bestek worden bewerkt zodat ze niet de overhand krijgen en te tolereren zijn.
• WINDGERUISONDERDRUKKING DOOR FASEOPHEFFING
• LAWAAIONDERDRUKKING
• SOUNDRECOVER
met de techniek van sound recover worden hoge, onhoorbare tonen samengeperst in een hoorbaar frequentiebereik. resultaat: je kan verschillende medeklinkers beter van elkaar onderscheiden en spraak beter verstaan.


pho_unter_pic_2_1 hoorapparaten

2/ DE RECHTER EN LINKER iPCA WISSELEN (DRAADLOOS) INFORMATIE AAN ELKAAR UIT WAARDOOR VOLGENDE ZAKEN MOGELIJK WORDEN:
• SYNCHRONE MANUELE VOLUMEREGELING
Als je het volume aan één zijde bijregelt, regelt het iPCA systeem zich ook automatisch bij aan de andere zijde.
• BETER LOKALISATIEVERMOGEN (*)
Door de communicatie tussen de twee iPCA’s is het mogelijk om geluiden en stemmen beter te lokaliseren, waardoor je beter verstaat in rumoer.
• GERICHTE GELUIDSOPNAME VIA ZOOMCONTROL (KEUZE UIT 4 RICHTINGEN) (**)
met dit systeem kan je zelf bepalen welke geluiden je wil horen, uit welke richting ze ook komen. Zo kan je je focussen op de spreker achterin de auto of op je gesprekspartner naast jou aan tafel.
• DUOPHONE
Van zodra de telefoon tegen het oor geplaatst wordt, bereikt het signaal beide oren. Het omgevingslawaai wordt gereduceerd en de helderheid van het geluid wordt aanzienlijk verbeterd.

3/ ER IS EEN DRAADLOZE CONNECTIE MOGELIJK MET EXTERNE GELUIDSBRONNEN VIA BLUETOOTH TM
Door één simpele druk op de rond de hals gedragen streamer (i-com) maak je in een handomdraai een verbinding met Gsm, PC, radio, tV en andere externe geluidsbronnen met behulp van BluetoothTM-technologie. uniek hierbij is dat het opgewekte signaal stereofonisch (**) is.
30 % van de klassieke hoortoesteldragers ondervindt problemen bij het telefoneren. Deze iPCA oplossing zorgt onmiddellijk voor een totaaloplossing
com_pic_pro_savi hoorapparaten
want telefoneren wordt plots zelfs
comfortabeler en makkelijker dan bij normaalhorende telefoongebruikers.
• GSM’N MET iPCA
Een GSM-gesprek aannemen
De klant hoort de oproep in zijn iPCA’s. met een druk op de grijze knop van de interface (streamer of iCom) rond zijn hals krijgt hij probleemloos het gesprek in de twee oren en heeft hij het gevoel de stem in het midden van zijn hoofd waar te nemen. De streamer/ iCom pikt via zijn ingebouwde microfoons de stem van de iPCA-gebruiker op en
transfereert die naar de Gsm van de gesprekspartner.
Ondertussen kan de Gsm rustig in de broekzak of in de handtas blijven. De handen blijven vrij, waardoor de gebruiker in tussentijd op zijn PC kan werken of iets kan
opzoeken in de kast. met iPCA kan hij eveneens handenvrij bellen in de auto.
Een GSM-gesprek afsluiten
een gesprek wordt heel eenvoudig afgesloten door een simpele druk op de grijze knop van de streamer/iCom. De iPCA’s schakelen terug naar het initiële programma.
Iemand bellen met de GSM
Het nummer van de correspondent wordt op de traditionele manier op de Gsm gevormd en gebeld. eenmaal de verbinding met de correspondent gerealiseerd, is de Gsm niet echt meer nodig. Het gesprek wordt terug afgesloten door te drukken op de grijze knop van de streamer/iCom.
• TV BELUISTEREN MET iPCA’S
met het accessoire Voiis wordt tV kijken opnieuw een echt plezier. Dankzij deze Bluetooth adaptor kan je een draadloze connectie maken tussen je tV en je iCom. Zo ontvang je het geluid van je tV rechtstreeks in je oren en mis je niets van je favoriete tV programma.
Het Voiis systeem kan ook gelinkt worden aan je hifi-installatie of je PC zodat je maximaal van je muziek kan genieten.
Bluetooth adaptor Voiis
Types_Savia_Art hoorapparaten
ERVAAR ZELF WAT iPCA VOOR JOU KAN BETEKENEN
iPCA is er voor iedereen, wat je gehoorverlies, levensstijl of leeftijd ook is.
Wil je zelf ervaren welke voordelen iPCA je kan bieden? maak dan een afspraak bij ons en test de iPCA's gedurende enkele weken in je eigen leefwereld. Zo krijg je een goed idee hoe iPCA je leven kan veranderen.

Voor meer details bezoek : www.naida.phonak.com http://www.phonak.nl en http://www.lapperre.be

LAPPERRE HOORCENTRUM Optiek Van der Linden - Zele 
Lapperre hoorcentrum voor de regio Zele, Berlare, Overmere enz...
Uw partner voor de nieuwste generatie’s Lapperre Hoortoestellen
audiometer 1-filtered audiometer 2-filtered Hoorcentrum Zele Lapperre

Lapperre - HOORCENTRUM - Zele
 • de modernste en kleinste HOORAPPARATEN
  Traplift-hoorcentrum-Vanderlinden-Zele-2
 • gratis HOORTEST
 • draag uw hoorapparaten GRATIS OP PROEF
 • DISCRETE AANPASRUIMTE voor hoorapparaten en hoortesten met de modernste apparatuur
 • Ook voor zwemdoppen op maat , anti-lawaaidoppen op maat, geluidsdoppen op maat enz kan u natuurlijk in ons hoorcentrum terecht.
 • accessoires voor SLECHTHORENDEN
 • Keuze uit verschillende type's hoorapparaten in verschillende prijscategoriën, van RIZIV- tarief (ziekenbond apparaat) tot de meest gesofisticeerde PCA & iPCA hoor- of versta- toestellen met bv Bluetooth.

NIEUW: wij plaatsten onlangs een TRAPLIFT naar ons hoorcentrum voor UW comfort

OPENINGSUREN HOORCENTRUM ZELE:
Dinsdag: van 14:00 tot 17:30 u op afspraak
vrijdag: 14:00 tot 17:00 u
op afspraak
Zaterdag: 09:00 tot 12:00 & 14:00 tot 17:00 u
op afspraak

Hoortesten, aanpassing én controle van hoorapparaten, anti lawaaidoppen en zwemdoppen op maat gebeuren door een gediplomeerd Lapperre audicien.
Bel nú voor een AFSPRAAK: 052/44 46 07


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Google+

Twitter

Youtube