Lyric is het eerste hoorapparaat dat 100% onzichtbaar is. Uw omgeving zal nooit weten waarom u plots zoveel beter hoort…
onzichtbaar hoorapparaat Virto B-titanium Lyric hoorapparaatVirto B-titanium onzichtbaar hoorapparaat in het oor Lyric

NIEUW: DE VIRTO B-TITANIUM intra hoorapparaten.

Het eerste Quasi ONZICHTBARE hoortoestel, nu GRATIS op proef in ons HOORCENTRUM met gediplomeerd Lapperre Audicien, Markt 60 Zele.

Staat de TV WAT TE LUID bij uw man of vrouw, vader of moeder, grootvader of grootmoeder? Of kan u die GESPREKKEN zelf niet allemaal meer zo duidelijk volgen op cafe, in groep of op het werk? Vraagt uw partner, vader of moeder regelmatig "om het nog eens te herhalen? Virto B-titanium, het eerste 3D geprinte HOORAPPARAAT in TITANIUM. Zodat niemand ziet hoe goed hoort. EXCLUSIEF verkrijgbaar in ons volledig ingericht HOORCENTRUM op de eerste verdieping, bereikbaar met lift.

Maak NU een afspraak bij ons in de zaak.


Het best bewaarde geheim
U wilt in veel verschillende luistersituaties goed verstaan, zonder de aandacht te vestigen op uw hoorapparaten? Dan zijn de op maat gemaakte Phonak Virto V-toestellen u op het lijf geschreven. De Virto V wordt aan de ingang van of in de gehoorgang zelf geplaatst. Zo blijft het toestel zoveel mogelijk uit het zicht en kunt u vrij communiceren. U hoort als nooit tevoren en vergeet al snel dat u een hoortoestel draagt.


Elk Virto Hoortoestel is een stukje vakwerk, speciaal voor u ontworpen op maat van uw gehoorgang.


Voor u ontworpen
Elke Virto V is een stukje vakwerk, speciaal voor u ontworpen op maat van uw gehoorgang. Met behulp van 3D-print- technologie wordt elk schaaltje nauwkeurig, laag voor laag opgebouwd. Daarna worden alle componenten met de hand op de juiste plek gezet. Uw hoortoestel is dus even uniek als u. Bovendien past de Virto V zich ook naadloos aan uw specfieke luistersituaties aan. Tijdens een vergadering, op een concert of een feestje met veel omgevingsgeluid... Dit hoogtechnologische hoorapparaat met AutoSense OS analyseert de luisteromgeving ongemerkt en optimaliseert de instellingen naargelang. Het stemgeluid wordt verzonden van het ene oor naar het andere, waardoor u zelfs in de meest uitdagende luistersituatie beter hoort.
Lyric Virto B-titanium onzichtbaar hoorapparaat hoortoestel
splash-about
Van discreet...

Lapperre heeft een hoortoestel voor elk oor.
Probeer onze discrete modellen nu 1 maand gratis.

ear--discreet

Naast Lyric vindt u bij ons ook vele andere hoorapparaten die bijna onzichtbaar zijn. Zo hebben we een uitgebreid gamma gaande van een basis instapmodel (Unitron), bijna gratis aan ziekenfondstarief, tot hoog performante Lapperre hoortoestellen. Zo bieden we een antwoord aan elk gehoorverlies.

Discreet: Deze toestellen bevinden zich in uw gehoorgang waardoor ze bijna volledig onzichtbaar zijn voor uw omgeving.

Kwaliteitsvol: Geluid komt op een natuurlijke manier binnen in uw oor, tot bij het toestel. Dat zorgt voor zuiver en duidelijk geluid in elke situatie.

Eenvoudig: Erg makkelijk in te brengen en te verwijderen.

Voordelig: Lapperre heeft een hooroplossing voor elk budget. Onze audiciens zijn erkend door alle ziekenfondsen, waardoor uw bijdrage minimaal is.
Tot 100% onzichtbaar

Lyric van Lapperre is het enige hoortoestel ter wereld dat niemand ziet.

Lyric ear--onzichtbaar


Hoe Lyric werkt

Lyric zit diep in het oor. Zo blijft uw oorschelp vrij om geluiden op te vangen en zuiver door te geven aan de microfoon in het toestel. Het unieke ontwerp en de locatie zorgen voor een optimale geluidskwaliteit.


Met Lyric kan u geluiden perfect lokaliseren en hoge tonen waarnemen. In tegenstelling tot traditionele hoortoestellen ondervindt u met Lyric geen occlusie-effect (horen van de eigen stem). Ook ruis en feedback (fluiten) verdwijnen. U kan weer horen zonder beperkingen.

Lyric 525d377d5e798
Over Lyric

Lyric is het eerste hoortoestel dat 100% onzichtbaar is. Uw omgeving zal nooit weten waarom u plots zoveel beter hoort…

Een Lyric-audicien plaatst het toestel diep in uw oor in slechts enkele minuten. De plaatsing in de gehoorgang laat uw oorschelp vrij om geluid op te vangen en zorgt voor een optimale geluidskwaliteit. U hoort 24 uur per dag, 7 dagen per week.

U hoeft ook geen batterijen te vervangen of het hoortoestel uit te nemen, want het toestel blijft permanent in uw oor zitten.

Met Lyric kan u zorgeloos genieten van dagelijkse activiteiten zoals douchen, sporten, slapen en telefoneren. U zou bijna vergeten dat u een hoortoestel in had.
Hoe wordt Lyric geplaatst?

Lyric wordt in enkele minuten volledig in de gehoorgang geplaatst door een gespecialiseerd Lyric-audicien. Een operatie of verdoving zijn niet nodig. Eens het toestel in het oor zit, is het volledig onzichtbaar voor uw omgeving.

hoorapparaat Lapperre Hoorcentrum Zele
De Lyric batterijen gaan tot 3 maanden mee zonder dat u ze moet vervangen of dat er een onderhoud van het toestel nodig is. Daardoor kan Lyric permanent in uw oor blijven zitten.

Eenmaal de batterijen zijn uitgewerkt zal de Lyric-audicien het toestel vervangen. Het toestel wordt aangepast op maat van uw oor en afgesteld naar uw gehoor. U kan het volume steeds zelf regelen, of het toestel aan- en uitzetten via een bijgeleverde afstandsbediening.
Lyric.

Werken aan een oplossing voor uw gehoor is erg simpel. Na een korte evaluatie zoekt Lapperre voor u een Lyric-hoortoestel op maat en brengt het zelf in. Zonder operatie of verdoving, gewoonweg met de expertise van een ervaren audicien.

Zo begint u aan uw testmaand met Lyric:

 • Maak eerst en vooral een afspraak bij Lapperre. In de toekomst kan een Lyric Hoorapparaat in heel België verkregen worden.
 • Na een korte evaluatie van uw gehoor door onze audicien, weet u of Lyric in uw specifieke situatie kan aangepast worden. Nu hebt u enkel nog een voorschrift nodig. Ga langs bij uw neus-, keel- en oorarts. Na een onderzoek van uw gehoor en uw gehoorgang zal hij of zij u dit voorschrift geven.
 • De Lapperre audicien zorgt voor een hoortoestel op maat, en test Lyric één maand gratis zonder aankoopverplichting.
De voordelen van Lyric

100% onzichtbaar

Lyric is het enige hoortoestel ter wereld dat 100% onzichtbaar is voor uw omgeving. Het zit aan de binnenkant van uw oor. Niemand ziet het, maar u hoort wel veel scherper.
Zuiver geluid

Lyric zit waar u het best hoort: vlakbij uw trommelvlies. Zo blijft uw oorschelp vrij om geluiden op te vangen en zuiver door te geven aan de microfoon in het toestel.

93% tevredenheid

93% van de Lyric-gebruikers is zeer tevreden over de geluidskwaliteit. Ze beschrijven het geluid als “natuurlijk” en “duidelijk”.

Zonder zorgen

Lyric heeft geen onderhoud nodig en u hoeft nooit batterijen te vervangen. Dagelijks inbrengen en verwijderen is verleden tijd. U zou bijna vergeten dat u een hoortoestel in had.

Uniek

Lyric is al in een aantal landen verkrijgbaar. In België is Lapperre de enige verdeler van dit revolutionaire hoortoestel.

Genieten met volle teugen

Dit is het eerste hoortoestel waarmee u echt alles kan.

 • Douchen: Met Lyric kan u zonder zorgen douchen.
 • Sporten: Lyric zit in uw oor, niet errond. Loop zo snel als u wil, zet uw helm op en af zonder problemen. Uw hoortoestel valt nooit uit.
 • Dag en nacht: De Lyric-batterijen werken tot 3 maanden aan een stuk. Zo moet u uw hoortoestel nooit uitdoen.
 • Meepraten in gezelschap: Zelfs met lawaai op de achtergrond geeft Lyric een optimale geluidskwaliteit.Is Lyric geschikt voor u?


Niet elk hoortoestel is voor iedereen even geschikt. En ook voor Lyric geldt deze regel. Het eerste onzichtbare hoortoestel ter wereld werd ontworpen voor mensen met weinig tot gematigd ernstig gehoorverlies.

Of Lyric geschikt is voor u wordt daarom pas duidelijk na een korte evaluatie ter plekke. De Lyric-audicien houdt rekening met verschillende factoren: de aard van uw gehoorverlies, de vorm van uw oor, uw medische gegevens,… Enkel zo weet de audicien of u van alle extra Lyric-voordelen kunt genieten.

meer info op

http://www.lapperre.be
http://lyric.lapperre.be
Lapperre - HOORCENTRUM - Zele
 • de modernste en kleinste HOORAPPARATEN
  Traplift-hoorcentrum-Vanderlinden-Zele-2
 • gratis HOORTEST
 • draag uw hoorapparaten GRATIS OP PROEF
 • DISCRETE AANPASRUIMTE voor hoorapparaten en hoortesten met de modernste apparatuur
 • Ook voor zwemdoppen op maat , anti-lawaaidoppen op maat, geluidsdoppen op maat enz kan u natuurlijk in ons hoorcentrum terecht.
 • accessoires voor SLECHTHORENDEN
 • Keuze uit verschillende type's hoorapparaten in verschillende prijscategoriën, van RIZIV- tarief (ziekenbond apparaat) tot de meest gesofisticeerde PCA & iPCA hoor- of versta- toestellen met bv Bluetooth.

NIEUW: wij plaatsten onlangs een TRAPLIFT naar ons hoorcentrum voor UW comfort

OPENINGSUREN HOORCENTRUM ZELE:
Dinsdag: van 14:00 tot 17:30 u op afspraak
vrijdag: 14:00 tot 17:00 u
op afspraak
Zaterdag: 09:00 tot 12:00 & 14:00 tot 17:00 u
op afspraak

Hoortesten, aanpassing én controle van hoorapparaten, anti lawaaidoppen en zwemdoppen op maat gebeuren door een gediplomeerd Lapperre audicien.
Bel nú voor een AFSPRAAK: 052/44 46 07


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Google+

Twitter

Youtube