BESCHERM uw kind tegen de beginnende Myopie epidemie

Myopie managment, onze specialiteit

tegen 2050 is de HELFT van de wereldbevolking bijziend. Myopie management remt deze evolutie van het oog bij kinderen tot 70% af.

ZOMERVAKANTIE 2022

De zaak is dit jaar gesloten van zaterdag 16 juli t.e.m. 1 augustus.
DINSDAG 2 augustus ZIJN WIJ TERUG OPEN.

OPGELET: er is een NIEUW CIRCULATIEPLAN in Zele. Heel wat straten zijn afgesloten, eenrichting geworden en /of van rijrichting veranderd. Je kan de markt ook niet meer overrijden. Waze is al volledig up-to-date, dus bij twijfel best Waze gebruiken. De standaard navigatie systemen in de auto zijn nog nergens bijgewerkt

Zele kaart circulatieplan 2022
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's PAGINA met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti
Stellest_lens_samenvatting1 voor Myopie managment

In het glas zijn duizenden onzichtbare lensjes gelaserd die onscherpe velden voor het netvlies creeren waardoor de groei van het oog wordt afgeremd.

PAGINA IN OPMAAK !!!!


BESCHERM uw kind tegen de beginnende Myopie epidemie met MYOPIE MANAGEMENT glazen.


Uit onderzoeken blijkt tegen 2050 de HELFT van de wereldbevolking zwaar myoop (bijziend) zal zijn, met alle gevaarlijke gevolgen van dien. Zware myopen hebben 3x meer kans op NETVLIESSCHEUR, NETVLIESLATING, GLAUCOOM enz op latere leeftijd.

De nieuwste
MYOPIE MANAGEMENT glazen vertragen de aslengte groei van het oog bij kinderen in 67% van de gevallen om dit risico sterk te verkleinen. De verminderde aslengte groei is soms tot -50% en 1dpt minder het eerste jaar.


STELLEST GLAZEN
Het enige glas dat bewezen de evolutie en het verergeren van de bijziendheid bij kinderen afremt door de groei van de aslengte van het oog in 67% van de gevallen af te remmen.

Spreek erover met uw OOGARTS en vraag voor uw kind een VOORSCHRIFT voor MYOPIE MANAGEMENT GLAZEN voor het te laat wordt.Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause