Video over de voordelen en eigenschappen van Polariserende zonneglazen

Polariserend? Veel meer dan de standaard zonneglazen
meer info op: POLARISERENDE BRILGLAZEN

VIDEO

Standaard zonnebrilglazen reduceren het licht, terwijl Polariserende zonneglazen (bv Xperio Polarisatie ™ glazen van Essilor) de schittering veroorzaakt door lichtweerkaatsing gaan reduceren.
Schittering treedt op wanneer de natuurlijke lichtgolven reflecterende oppervlakken raken, zoals een (nat) wegdek, de voorruit van een auto, sneeuw en water. Schittering kan erg hard zijn voor onbeschermde ogen, kan de perceptie van vorm, kleur en contrast te veranderen, en bovenal, lichtschittering kan gevaarlijk zijn in het verkeer.

Bescherming tegen verblinding

Een grote hoeveelheid licht dat in de ogen komt wordt weerkaatst op gladde oppervlakken zoals water, sneeuw, ijs, nat wegdek, autoruiten enz.
Polariserende brilglazen zijn ontworpen om verblinding door het gereflecteerde licht te minimaliseren door het gebruik van een speciale polarisatiefilter. In tegenstelling tot standaard zonneglazen, zullen Polariserende zonnebrilglazen alleen nuttig licht doorlaten.

VIDEO

VIDEO

VIDEOHAPPY?
U bent zó tevreden van onze service dat u het graag aan de hele wereld had verkondigd? Dat mag u HIER doen én zelfs HIER ;-)CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK