Police zonnebrillen: de perfecte mix tussen modern en vintage design

TOPMERKEN


POLICE

POLICE ZONNEBRILLEN


ZONNEBRILLEN COLLECTION

Police zonnebrillen-a54|0|320|300|133069264030

De Police zonnebrillen collectie combineert elementen die kenmerkend zijn voor de traditie van het merk en de nieuwste design concepten. De vormen zijn een perfecte mix van vintage en modern, benadrukt door speelse nuances, transparanten en trendy kleuren.
De kleur is inderdaad een van de belangrijkste thema's van de nieuwe collectie, zowel voor de zonnebrillen in acetaat als in lichtgewicht aluminium. De zonneglazen zijn verkrijgbaar in verschillende trendy kleuren. Het POLICE-logo, dat vaak een onderdeel is van en kenmerkend is aan de Police zonnebrillen, is gemaakt in gotische stijl en wordt toegepast op metalen inzetstukken, of met de nu iconische gevleugelde P.

Hieronder enkele voorbeelden van de Police Zonnebril collectieSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Google+

Twitter

Youtube