Porsche Design, luxueuse brillen en zonnebrillen
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti


PORSCHE DESIGN

“If you analyse the function of an object, its form often becomes obvious”

F.A. PorscheIn 1963 creëerde Professor Ferdinand Alexander PORSCHE één van de meest iconische design statements aller tijden: de legendarische Porsche 911. Zijn creativiteit en visie ‘als je kijkt naar de functie van het object, wordt de vorm vanzelf duidelijk’ maakte dat deze filosofie zich snel had uitgebreid buiten de autowereld. In 1972 werd de Porsche Design Studio in Zell am See (Oostenrijk) opgericht en vijftig jaar later leeft deze kenmerkende signature stijl van F.A. Porsche nog steeds voort in alle Porsche Design lifestyle producten voor de man; uitzonderlijke precisie en perfectie, geïnspireerd op state-of-the-art technologische innovatie en puristisch design.

Porsche Design / Design door F.A. Porsche:

flexible FERDINAND PORSCHE-(1875-1952)
Professor Ferdinand Alexander Porsche, ontwerper van de Porsche 911 en kleinzoon van de Porsche stichter, opende de Porsche Design Studio in Stuttgart in 1972, welke verhuisde naar Zell am See, Oostenrijk, twee jaar later.

Voor Porsche werd de Porsche 911 het symbool van dé sportwagen en een echte design klassieker, en dit samen met vele andere producten ontworpen door F. A. Porsche. Later volgenden dan de Porsche Boxter, de Porsche Cayman, verschillende versie’s van de Porsche 911 Carrera, de Porsche 911 Targa, de Porsche 911 Turbo, de Porsche 911 Cabriolet, de Porsche 911 GT2, de Porsche Cayenne, Cayenne GTS én de Cayenne Turbo, de Porsche Panamera, de PorscheCayman, de Porsche taycan en de Porsche macan.
porsche carera 9

In de Porsche Design Studio werden de daarop volgende jaren, verschillende mannen accessoires zoals horloges, Porsche design brillen en zonnebrillen, pennen, reiskoffers enz gecreëerd, en wereldwijd verkocht onder de merknaam “Porsche Design”. Tegelijkertijd, werden verscheidene industriële en consumentengoederen ontwikkeld onder de naam “Design by F.A. Porsche”. Alle ontwerpen onderscheiden zich door een duidelijk en functioneel design, zorgvuldig geselecteerde materialen en hoge kwaliteit en vakmanschap, gecombineerd met een artisanale traditie en topkwaliteit technology.

Sinds 2005 worden alle producten ontwikkeld en op de markt gebracht onder de merknaam Porsche Design.


Porsche Design Men
flexible Porsche 911
De nieuwe heren zonnebrillen en brillen van Porsche Design zijn volgens de ontwerpfilosofie van Porsche zelf, strak en functioneel. Het ontwerp van de stoere lichtgewicht zonnebril P'8496 is geïnspireerd op het design van Porsche auto's. Het strakke, pure design in combinatie met de sportieve open neusbrug maken deze bril tot een succesnummer komend seizoen! Voor de zelfverzekerde en moderne man is de P'8191 ontworpen. Dit opvallende montuur is gemaakt van acetaat met carbon look en geeft de drager een subtiele retro uitstraling door de bijzondere kleurencombinatie, die varieert van bruin,olijf en grijs gecombineerd met carbon. Een uniek ontwerp voor de man van nu!

Porsche Design Women
flexible Porsche Caeyenne
Voor de stoere en modebewuste vrouw is de P'8524 een echte 'must-have'. Dit model heeft een perfecte pasvorm voor de Porsche Design dames, de strakke maar zachte vormen zorgen voor een vrouwelijke uitstraling. Het nieuwe shieldmodel, P'8526, is perfect voor de glamoureuze en sportieve vrouw en is verkrijgbaar in diverse mooie kleuren. De kleurcombinatie goud met crème geeft de draagster een chique uitstraling en de kleur bruin patroon zorgt voor een stoere look.Porsche Design 'The Battle'

porsche_design_the_battle_middle_Karl Roden-2.jpg
Volgt vorm altijd de functie? Dat is de vraag waarop Porsche Design zijn nieuwe commercial heeft gebaseerd. Hollywood sterren Billy Zane & Karel Roden vertellen waar het allemaal om draait. Er vindt een cynisch en vermakelijk dialoog plaats tussen vorm & functie, een eerbetoon aan de ontwerpfilosofie van Professor Ferdinant Alexander Porsche, de oprichter van Porsche Design. In de film gaat de strijd onophoudelijk over het belang van vorm en functie. In deze battle creëren ze een dialoog die essentieel is voor de totstandkoming van het beste eindproduct waarin strak, functioneel en tijdloos design naar de voorgrond wordt gebracht.

zie ook: https://www.porsche-design.comSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause