Goggles, Masks en skibril op sterkte ZONDER insert
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Menu sportbrillen

Op zoek naar een skibril op sterkte?
Deze bril is meer dan 4 jaar ontworpen en onderscheidt zich door de beste combinatie van zichtbaarheid en anti-aandamp performance. Met een geïntegreerd inzetstuk dat ook als isolatielaag fungeert, biedt het een unieke en gepatenteerde technologie die beter presteert dan de concurrentie. Het geïntegreerde inzetstuk is ontworpen om een groot optisch bereik (+ 8 tot -8) zodat iedereen weer van de pistes kan genieten. Elke bril wordt op maat gemaakt naar gelang uw voorschrift.
skibril op sterkte zonder insert
Snowboarder_prescription_ski_goggle_op sterkte
skibril op sterkte 2021 - 2022

Skibrillen, skimaskers, snowboard goggles & masks voor BMX & motocross op sterkte ZONDER INSERT CLIP-IN brilletje, ONZE SPECIALITEIT


sport eyewear: elate.o pro
VOOR STIJLE AMBITIES OP DE BERG


VOLLEDIG OP STERKTE ZONDER INSERT/CLIP-IN bril
Streef je ernaar om de hoogten te beklimmen en obstakels te overwinnen en elke helling te beheersen, hoe steil ook? Ben je graag één met de bergen en de natuur? Om ervoor te zorgen dat je uitgerust bent met de juiste uitrusting, lanceert de Oostenrijkse sportbrillenspecialist evil eye een revolutionair alpine sportmodel, de elate.o pro. De samenwerking met gerenommeerde bergbeklimmers heeft geleid tot een model voor outdoorbrillen dat aan de zwaarste eisen voldoet. Dankzij het unieke constructiesysteem en de veelzijdige functies, waaronder een neuskap, biedt de elate.o pro ideaal zicht en de best mogelijke bescherming voor bergbeklimmers in hoogalpiene gebieden bij alle weersomstandigheden - zelfs de extreme.

bergbeklimmen-skien-snowboardbril op sterkte-16fa3334d7c53c2d718bcb5873da1582
Hoogwaardige sportbrillen zijn onmisbaar op een berg en vooral op hoogalpine terrein. Hoe hoger je gaat, hoe belangrijker het wordt om bescherming te hebben tegen UV-straling en extreme weersomstandigheden. De Zwitserse professionele bergbeklimmer Roger Schäli is zich hiervan bewust: “Het beschermen van mijn ogen tegen wind, sneeuw en kou is uiterst belangrijk, vooral bij veeleisende tochten en expedities. De elate.o pro is een heel licht model waardoor je hem amper opmerkt. Dankzij het VARiO-filter heb ik de hele dag perfect zicht en bescherming, of het nu echt zonnig is of sneeuwt. Wat mij betreft is de elate.o pro een absolute must, niet alleen op de berg maar ook in het dal.”

De technische kern van de elate.o pro is het verwijderbare face-fit schuimkussen, dat indien nodig snel en eenvoudig aan de binnenkant van het frame kan worden bevestigd. De ondersteuning van zachte foam zorgt ervoor dat de sportbril perfect tegen het gezicht zit en optimale bescherming biedt tegen verblinding. Het houdt vocht en koude lucht weg van de ogen, zelfs bij extreme temperaturen en bij hevige regenval. Een uitgekiend ventilatiesysteem vermindert het beslaan van de lenzen om een ​​goed zicht te garanderen.

Het elate.o pro-model is gemaakt van het uitzonderlijk lichtgewicht, flexibele en temperatuurbestendige PPX®-materiaal. Dankzij de sterke kromming (8-base) van de elate.o pro zijn de ogen ideaal omsloten en afgeschermd tegen invloeden van buitenaf. De veren hebben drie verstelstanden en kunnen perfect worden aangepast aan individuele hoofdvormen. De neusbrug is ook op twee niveaus verstelbaar, waardoor deze zich aan de vorm van de neus kan aanpassen. Een unieke structuur aan de uiteinden van de slaap en de meegeleverde hoofdband zorgen ervoor dat de sportbril stevig zit en niet wegglijdt.

De neuskap, meegeleverd met de elate.o, kan worden gebruikt voor extra bescherming op extra zonnige of extreem koude dagen. Dit handige stuk, gemaakt van zachte siliconen, wordt geleverd met geïntegreerde ventilatiesleuven om de warmteontwikkeling op afstand te houden. Ook praktisch is hoe eenvoudig het neuskapje in de sleuven in de neusbrug kan worden gemonteerd.
De elate.o pro is uitgerust met hoogwaardige LST®-filtertechnologie en biedt een verbeterd zicht en biedt 100% bescherming tegen UVA-, UVB- en UVC-straling. LST® intensiveert contrasten om een ​​nauwkeurige en snelle waarneming van de omgeving en eventuele obstakels mogelijk te maken. Tegelijkertijd compenseert deze technologie extreme lichtschommelingen en filtert gevaarlijke lichtgolven tot 400 nanometer (UV400). Dit gaat vermoeidheid van de ogen tegen en verhoogt het concentratievermogen en zorgt zo voor een constant goed zicht, zelfs bij diffuus licht.

Voor brildragers biedt evil eye verschillende opties om het elate.o pro-model aan te passen aan de vereiste gezichtsscherpte van het individu.

MADE IN AUSTRIA

Al deze brillen zijn VOLLEDIG OP STERKTE te maken met VERKLEURENDE GLAZEN, een VASTE KLEUR én zelfs met een FACTOR 4 SPACE LENS VOOR HOOGGEBERGTE (gletsjer, bergbeklimmen enz)


Skiën zonder bril? Eindelijk mogelijk!

Zoals de meeste andere sportievelingen ga je er graag op uit en ervaar je de natuur op je ski's. De spanning en het avontuur dat je krijgt tijdens het skiën is anders dan bij andere sporten. Qua uitrusting is er de laatste tijd een grote evolutie, ook voor mensen met een bril die op zoek zijn naar de perfecte skivakantie. Je ogen
Skibril op sterkte 2021
beschermen op de skipistes is werkelijk cruciaal . Er zijn veel factoren die uw ogen kunnen beschadigen (sneeuw, wind, kou, zon en schittering). Daarnaast is het belangrijk om je ogen te beschermen tegen het schadelijke UV-licht, aangezien je hieraan wordt blootgesteld door de schittering van de sneeuw en door de hoogte. Een goed gezichtsvermogen levert ook een belangrijke bijdrage aan een veilige vakantie op de piste.

Skibril voor alle weersomstandigheden

Of het nu zwaar sneeuwt of de zon straalt fel, onze skibril is ontworpen voor alle weersomstandigheden. Hij heeft een contrastverhogende photochromatische scherm wat betekent dat het zich automatisch aanpast aan de licht intensiteit.

Op maat gemaakt
Elke skibril wordt voor u speciaal op maat gemaakt, dat betekent dat het de beste mogelijke optische oplossing biedt zonder aberaties of vervormingen. Bij het bestellen van een ski- of snowboardbril stuur je ons je voorschrift en de bril wordt vervolgens op maat gemaakt.

Groot optisch bereik
Ons recept ski brillen zijn ontwikkeld om een oplossing te zijn voor een groot bereik in dioptrieën, namelijk van -8.00 (bijziendheid) tot + 8.00 (vérziendheid). Dit betekent dat bijna iedereen met een bril de onze skibril op sterkte kan dragen. En ze kunnen ook multifocaal gemaakt worden

Innovatieve technologie
De technologie die wordt gebruikt in deze bril is innovatief (BE1022281) en biedt daarmee een uniek alternatief voor mensen met een bril op de skipiste. Octrooi aangevraagd in Europa


Evil Eye Elate Pro SKI bril 2021-11-03 om 11_55_44Skimaskers op sterkte, Skibrillen op sterkte, Snowboard goggles op sterkte én Motocrossbrillen op sterkte en BMX MASKS op sterkte


We kunnen zowel masks/goggles op sterkte maken als multisport sportbrillen zoals de EVIL EYE's. De masks of goggles op sterkte worden vooral voor skiën, snowboard, motocross en enduro of BMX gebruikt.
De multisport sportbrillen zoals bijvoorbeeld de EVIL EYE Evo op sterkte kunnen dan zowel voor fietsen als skieën gebruikt worden.


Skibrillen, goggles & masks op sterkte ZONDER INSERT CLIP-IN bril, onze specialiteitHIERONDER enkele voorbeelden van afgewerkte sportbrillen en Maskers / goggles mét glazen op sterkte, ZONDER insert bril / zonder clip-in gemonteerd. U kijkt dus maar door één glas waardoor er geen aandamping optreedt tussen de glazen, geen vuil tussen de glazen kruipt én het gezichtsveld groter is. Dit kan zowel UNIFOCAAL als MULTIFOCAAL


MASKER / Goggle, of allround model EVIL EYE Fusor Pro Outdoor voor ski, fietsen, watersport enz, VOLLEDIG op sterkte mogelijk ZONDER insert/clip-in bril

202001-Evileye_fusor_pro_skibril-op-sterkte-0333-1074a
Skibril op sterkte - goggle_bmx_motocrossbril op sterkte_2021.01

SKIBRIL OP STERKTE, GOGGLE, MASK

motocross & Mountainbike bril op sterkte

motocross, bmx & Mountainbike bril op sterkteDe EVIL EYE FUSOR PRO is één van de modellen die wij nu VOLLEDIG OP STERKTE maken, en dit ZONDER insert/clip-in brilletje.Skibril op sterkte ZONDER insert/clip-in - Snowboard bril op sterkte ZONDER insert/clip-in - masks en goggles op sterkte zonder insert clip-in.

Fusor pro skibril op sterkte snowboard op sterkte 2021-2022-e005_75_9000_side.png?v=4e005_75_9000_side.png?v=4
skimasker op sterkte 2
skibril goggle op sterkte
skibril op sterkte 2021 - 2022


Adidas ID2-pro -Adidas ID2 en Pinner OP STERKTESkibrillen, snowboardbrillen, sportbrillen voor bergbeklimmen en skimasks / goggles, koersbrillen, duikbrillen én Motocrossbrillen / maskers enz OP STERKTE.

- De EVIL EYE Tycane Pro Outdoor, ideaal voor in het hooggebergte én voor watersport kunnen we nu VOLLEDIG op sterkte maken ZONDER insert/clip in. Dit kan afhankelijk van uw correctie met Polariserende glazen, verkleurende glazen (Vario), met extra Spiegelcoating enz…


-
NIEUW: Masks, maskers & goggles op sterkte ZONDER insert clip-in brilletje. Ideaal voor Ski, Snowboard, BMX, Motocrosser, Endurorijders, Baansporters, ATV, Quad & Supermotardrijders

- De EVIL EYE ID2-PRO Snowgoggle / ski-Mask én de meeste andere modellen kunnen ook bij ons mét gewone glazen OP STERKTE gemaakt worden met een grote insert-clip.

De allround sportbrillen van EVIL EYE, zoals de Tycane-Pro, de Tycane-Pro-outdoor, de Evil-Eye-Half-Rim én de Evil-Eye-Evo kunnen we nu VOLLEDIG op sterkte maken ZONDER insert-clip. Dit garandeert tot 75% minder kans op aandamping tov montage met een insert-clip. De masks monteren we over het algemeen op sterkte met een Insert-clip waar uw glazen op sterkte in kunnen, zogoed als onzichtbaar.

evil_eye_evo_pro_a193_6058_VARIO_HIGHLIGHT
NIEUW een verkleurend glas ontwikkeld voor sport: VARIO - één dag één lens.
Moeder Natuur is wispelturig en stelt ons voor veranderende licht- en weersomstandigheden. De nieuwe vario lenzen van EVIL EYE Sport eyewear veranderen mee met het weer en bieden haarscherp zicht in alle omstandigheden, elke dag, de hele dag. In combinatie met de geavanceerde EVIL EYE evo, EVIL EYE halfrim en tycane in vernieuwde kleuren, is geen enkel bergpad of kronkelweg te uitdagend, geen bos noch bewolkte dag te donker om je prestatie te bejnvloeden.


EVIL EYE
Perfect zicht - volledige functionaliteit met de EVIL EYE Skibrillen en bergsportbrillen op sterkte
Met de RXready Performance Insert ™, garandeert EVIL EYE eyewear een duidelijk zicht voor elke sporter en, als gevolg daarvan, verbeterde concentratie en prestaties. De Performance Insert ™ kan gemakkelijk en snel geïntegreerd worden in EVIL EYE sportbrillen zonder invloed te hebben op de functionaliteit.RXready ™ (Performance Insert ™)
De EVIL EYE Performance Insert ™ oplossingen garanderen een verbeterde concentratie en prestaties door een perfecte optische correctie. Ze kunnen gemakkelijk en snel worden ingeklikt achter het zonneglas van uw skibrillen op sterkte.


RXready ™ (adapter beglazing)
Als u uw uitrusting wilt gebruiken mét optisch gecorrigeerde zonneglazen in uw skibril op sterkte, kunnen de zonneglazen in veel gevallen vervangen worden door zonneglazen op sterkte, dus een montage o sterkte ZONDER insert-clip. De aangepaste glazen bieden een ideale oplossing voor de sporter die een breder gezichtsveld wenst.

adidas clip op sterkte rxready_5

De EVIL EYE skibrillen en sportbrillen beschikken over verschillende technologiën die niet bij andere merken te vinden zijn.

De ClimaCool ™ technologie
adidas eyewear climacool technologie
De ClimaCool ™ technologie van EVIL EYE eyewear is gebaseerd op een dynamische ventilatie technologie. Lucht wordt op een niet hinderlijke manier langs de glazen gestuurd , zonder het gezichtsvermogen te verstoren, teneinde te voorkomen dat de glazen beslaan en aandampen.
Siliconized Head StrapSiliconized Head Strap Helmet Compatible
Met sylicone rubber verstevigde, anti-slip hoofdband speciaal ontwikkeld voor helmdragers.
Enhanced Ventilation system
adidas eyewear Ventilation system

Door een versterkt ventilatie systeem én dubbel glas wordt de kans op aandampen nog verlaagd.
EVIL EYE eyewear 2-frame levelling

adidas eyewear 2-frame levelling

Spherical Vision Advantage
Spherical Vision Advantage PC Twin Filter Bluelight UV protection
Sferisch, optisch geperfectioneerd Polycarbonaat dubbele lichtfilter, contrast verhogende blauwlicht filter én 100% UV bescherming
EVIL EYE eyewear Nano-Foam

adidas eyewear Nano-FoamSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause