Menu sportbrillen


KOERSBRIL op sterkte ZONDER insert/clip achter de glazen?

WIJ HEBBEN HET!

Nu zelfs met een VOLLEDIG glas OP STERKTE met verkleurende glazen én in zeer sterk gekromde sportbrillen en koersbrillen zoals de adidas Evil Eye EVO hieronder.
Meer info over koersbrillen op sterkte zonder insert HIER.

adidas_koersbril_op-sterkte_zonder_insert_728x90

ANDERE SPORTBRILLEN OP STERKTE.
Wij hebben ons gespecialiseerd in sportbrillen voor kinderen én volwassenen, gaande van koersbrillen op sterkte (met of zonder clip), duikbrillen, zwembrillen, sportbrillen voor balsporten tot gezichtsbescherming. Op deze en volgende pagina's vind u een klein overzicht van de mogelijkheden, meest courante soorten, merken enz die wij verdelen.


Een groot deel van de oogletsels die jaarlijks in ons land voorkomen worden veroorzaakt door sportongevallen.
adidas sportbril op sterkte
Bijna de helft daarvan zijn kinderen die een gewone bril of contactlenzen dragen. Meer dan 90% oogletsels kunnen vermeden worden met een aangepaste sportbril of veiligheidsbril. Bij ons vindt u meer dan 10tallen verschillende sportbrillen, de meesten zijn aanpasbaar aan uw zicht. Sportbrillen op sterkte kunnen zowel mét als zonder Clip-in vervaardigd worden.

De meeste mensen nemen de gebruikelijke voorzorgsmaatregelen bij het spelen van een bepaalde sport: helmen, kniebeschermers, enz., maar ze nemen weinig maatregelen om hun ogen te beschermen. Het ergste aan oogletsel door bv een elleboogstoot, een squashbal of tennisbal, is dat de meeste van de schade permanent is, én de meeste van de verwondingen gemakkelijk voorkomen had kunnen worden. Oogletsel kunnen een atleet zijn carrière vernietigen. Daarom moet je als sporter ook voorzorgsmaatregelen nemen. Meer en meer atleten erkennen gelukkig de gevaren, en nemen voorzorgsmaatregelen om zichzelf te beschermen. Wees slim en te bescherm jezelf.
De meeste van onze sportbrillen kunnen zonder probleem op sterkte gemaakt worden. Wij bij Optiek Van der Linden zijn gespecialiseerd in sportbrillen op sterkte, zowel voor de occasionele als de professionele sporter. Voor wielrennen en mountainbike kunnen koersbrillen op sterkte mét insert (clip-in) én koersbrillen op sterkte zonder insert (clip-in) vervaardigd worden (dus met het VOLLEDIGE glas op sterkte)


Sportbrillen op sterkte kunnen zelfs de prestatie in een bepaalde sport verbeteren. Er zijn speciale brillen voor bijna elke soort sport. Ook voor uw sport bestaat een perfecte sportbril op sterkte. Voor onze sportbrillen op sterkte werken wij vooral met adidas, oakley , Demetz, Coozy, OPS, ....


adidas invoke sportbrillen

Adidas Invoke, de nieuwste sportbril van adidas. 2 modellen in 6 kleuren.

Superlicht en flexibel SPX. Meer info op impactsport


Sportbril op sterkte, MET of ZONDER insert voor
WIELRENNEN, MOUNTAINBIKE, BMX…

Wind, rondvliegend vuil en stof kunnen tot jeuk en geïrriteerde ogen leiden. Koersbrillen worden vooral gedragen om uw ogen hiertegen te beschermen, maar ook tegen ultraviolette straling, tegen té fel zonlicht, en ze kunnen het contrast verhogen om u te helpen putten, oneffenheden, stenen en andere hindernissen beter te zien. De glazen kunnen ook photochromatisch gemaakt worden om van kleur te veranderen met de lichtomstandigheden in functie van de tijd van de dag én de weersomstandigheden. Én ze kunnen natuurlijk ook op sterkte gemaakt worden.

zie pagina's
- KOERSBRIL OP STERKTE
-
Sportbril ZONDER insert (clip-in)
-
OAKLEY op sterkte
-
oakley KOERSBRIL
-
adidas
-
catalogus SPORTBRILLEN
Sportbril op sterkte voor o.a. BALSPORTEN
Rec-Specs sportbril morphII3

zoals Basketbal, Volleybal, Voetbal, Kaatsen, Minivoetbal, Zaalvoetbal, Tennis, Squash, Golf...
Polycarbonaat brilglazen zijn het belangrijkste onderdeel van een sportbril op sterkte bij balsporten. Goede polycarbonaat brilglazen zijn vrijwel onbreekbaar, en vangen de impact van een bal, vinger of elleboog volledig op. Maar er zijn ook aspecten van kwaliteit bij polycarbonaat, want een goede kwaliteit polycarbonaat brillenglas is superhelder en zonder vervormingen in het gezichtsveld.
OAKLEY CROSSLINK
: SPORTBRILLEN MET VERWISSELBARE VEREN:
sportief tijdens het sporten, cool en relax op school of op het werk
crosslink_black_orange_detail crosslink_green_detail crosslink_black_detail


crosslink_pitch_satin_black_retina_burn_detailcrosslink_sweep_blue_detailcrosslink_pitch_grey_smoke_detail


zie pagina BALSPORTEN, IMPACTSPORTEN

Sportbril op sterkte voor WATERSPORTEN ,
duikbril op sterkte
duikbrillen op sterkte en zwembrillen op sterkte voor Duiken, Snorkelen, Surfen, Zwemmen, Waterpolo …
zwembril op sterkte


zie pagina
DUIKBRIL OP STERKTE

Sportbril op sterkte voor IMPACT SPORTEN zoals Rugby, Volleybal, vechtsporten zoals Judo, Karate, Kickbox….
Voor deze sporten waar vooral een goede bescherming belangrijk is, gelden dezelfde regels en modellen als voor de balsporten hierboven, in combinatie met onbreekbare polycarbonaat glazen.


Rec-Specs sportbril morpII Rec-Specs sportbril morpII2

zie pagina BALSPORTEN, IMPACTSPORTEN

Sportbril op sterkte voor BERG OUTDOOR SPORTEN zoals bergbeklimmen, skiën, tracking….

Bij sportbrillen op sterkte voor in de bergen zijn vooral de bescherming tegen de hogere UV-index op grotere hoogte, het goed vastzitten, én de eventuele contrastkleur van de glazen belangrijk.

adidas-terrex-pro-phantom-red-x6 sportbril op sterkte adidas mountainering Anderle sportbril op sterkte bergbeklimmen snowboardbril mask op sterkte 2 adidas ID2

zie pagina
SKIBRIL OP STERKTE

Sportbril op sterkte voor SPECIFIEKE SPORTEN zoals jacht, schieten, zuiver als bescherming, mét correctie of zelfs schietbrillen van Knobloch met diafragma enz...

schietbrillen jacht brillen 1 schietbrillen jacht brillen 2 knobloch schietbrillen

Meer info in de catalogus

Sportbril op sterkte voor WATERSPORTEN zoals surfen, kitesurfen, kajak, kano, jet ski .....


adidas-sunglasses-2014 adidas eyewear-Kanute-Sebastian-Schubert-Action-tycane-pro-Sportbrille-Hydrophobic-Filter-2014


Sportbril op sterkte voor MOTOR SPORTEN zoals Motorrijden….

motor bril

Meer info in de catalogus

Enkele voorbeelden:


Oakley radar sportbril op sterkte
Sportbrillen voor balsporten, duikbrillen, zwembrillen, schietbrillen, jachtbrillen mountainbike, wielrennen, BMX enz. Sommige van deze modellen hebben verschillende kleuren zonneglazen die u kan vervangen afhankelijk van de weersomstandigheden. vb: de OAKLEY RADAR op sterkte, ideaal voor wielrennen, mountainbike enz..
MULTISPORT: de COOZY FLIPPO, Rec Specs Max 20 & 30, Morpheus II enz : all round sportbrillen.
Ook beschermbrillen voor de jacht, squash, kaatsen enz (polycarbonaatglazen) worden alsmaar meer verkocht.


SPORTBRILLEN OP STERKTE WORDEN BEST GEMONTEERD MET DE SPECIALE OPTIFOG BEHANDELDE BRILLEGLAZEN VAN ESSILOR: HET ENIGE BRILGLAS TER WERELD MET EEN PERMANENTE LAAG TEGEN HET AANDAMPEN. meer info op: optifog_ antidamp_glazen

301_l 431_l


Op onze koersbril OP STERKTE pagina vindt u hét nieuwste van het nieuwste: sportbrillen en zonnebrillen op sterkte met de Extreme Curve Line glazen die voor 10-tallen indoor- en outdoor sporten kunnen gebruikt worden!

Op de "catalogus" pagina vindt u op ongeveer 60 bladzijden de volledig vernieuwde sportbrillencatalogus, een reeks van heel
adidas sportbril op sterkte 2
sportspecifieke sportbrillen, en slechts een klein deel van wat wij voor u kunnen maken. Dit DEEL van ons assortiment aan sportbrillen op sterkte wordt gemaakt voor alle mogelijke sporten zoals duiken, zwemmen, snorkelen, gevechtssporten judo, karate, kendo, Jiu jitsu, aikido, voetbal sportbrillen op sterkte, rugby, basketbal, volleybal sportbrillen op sterkte, surfen, kitesurfen, wielrennen, koersen sportbrillen op sterkte, fietsen, mountainbike sportbrillen op sterkte, schieten, boogschieten, koersbrillen op sterkte enz ...

HAPPY?
U bent zó tevreden van onze service dat u het graag aan de hele wereld had verkondigd? Dat mag u HIER doen én zelfs HIER ;-)CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK