Team Garmin-Sharp-Barracuda draagt Transitions brilglazen

Menu sportbrillen

Tyler_farrar garmin cervelo

Transitions Optical, is de eerste fabrikant die er met succes in slaagde om een goed werkend photochromatisch kunststofglas te ´┐╝commercialiseren in 1990.

Transitions Optical
Vandaag is het de grootste leverancier van verkleurende kunststofglazen aan al de grootste brilglasfabrikanten ter wereld, zoals Essilor, Seiko, Zeiss, Pentax, Hoya, BBGR, Rodenstock, Nikon enz. Transitions Optical biedt de meest geavanceerde technologie in photochromatische brilglazen en de breedste selectie aan lens ontwerpen, materialen en merknamen.
Transitions ® brillenglazen zijn de ideale keuze voor een alledaagse en gezonde zicht. Ze zijn helder transparant binnenshuis en 's nachts. Buitenshuis, worden ze automatisch donkerder en lichter als de lichtomstandigheden veranderen.Transitions brillenglazen geven een opmerkelijk visueel comfort en verhogen de beeldkwaliteit door het verminderen van schitteringen en ze verbeteren merkbaar het contrast, om u te helpen beter te zien. Transitions brillenglazen blokkeren 100 procent van de schadelijke UVA-en UVB-stralen om zo bij te dragen tot de gezondheid en het welzijn van uw ogen.Team Garmin-Sharp-Barracuda is een Amerikaanse wielerploeg. De ploeg bestaat al sinds 2005, maar reed voorheen onder de namen Team TIAA-CREF (vanaf 2005), Team Slipstream powered by Chipotle (2007) en in 2008 Team Garmin - Chipotle presented by H30.
Transitions_Garmin

In 2010 werd de naam gewijzigd in Team Garmin-Transitions, in 2011 in Team Garmin-Cervélo.


Alle info over: Transitions brilglazen
De beste zonneglazen voor in de auto? drivewear glazen drivewear_video
Transitions, sponsor van het Garmin wielrennersteam: Garmin_Transitions
Garmin-Sharp-Barracuda Nick Nuyens
http://www.slipstreamsports.com/
http://www8.garmin.com/teamgarmin/
http://nl-be.transitions.com
http://www.transitions.com
http://www.slipstreamsports.com/Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause