Varilux, het beste multifocale glas ter wereld | Zele

Menu multifocale glazen

VARILUX by Essilor, de uitvinders van het progressieve of multifocale glas.
Varilux X-series,
Varilux S Series, Varilux E-series, Varilux Physio 2.0, Varilux Comfort N.E. , Varilux Liberty, Varilux computer enz...


MULTIFOCALE GLAZEN
Wij hebben ons toegelegd op het juist opmeten, aanpassen én monteren van multifocale glazen, zoals Varilux by Essilor, wat resulteert in duizenden klanten die momenteel onze multifocale glazen probleemloos dragen. Ze kunnen ermee fietsen, werken, wandelen, sporten, op PC en tablet werken enz. Bij ons krijgt u gegarandeerd topkwaliteit glazen mét 100% gewenningsgarantie.

Multifocale of progressieve brillenglazen – ook wel varifocale, varifocus-brillenglazen of doorvloeiglazen genoemd - zijn brillenglazen waarmee men niet alleen veraf en dichtbij maar ook op alle tussenliggende afstanden goed kan zien. Een multifocaal glas heeft, in tegenstelling tot een bifocaal glas, geen abrupte overgang tussen het leesgedeelte en het verafgedeelte. Als iemand een leesbril nodig heeft (presbyoop is) en daarbij ook hypermetroop (verziend) of myoop (bijziend) is, kan deze persoon in plaats van bifocale glazen desgewenst multifocale glazen nemen.
Multifocale glazen kenmerken zich door een van boven naar beneden geleidelijk toenemende sterkte. De sterkte aan de bovenzijde van het glas is die voor veraf zien (in het ideale geval dus nul of minimaal) en is aan de onderzijde die voor lezen (maximaal). Daar tussenin bevindt zich de correctie voor tussenafstand zoals bv computer en/of beeldscherm op 60 à 80 cm.

Algemene informatie over SOORTEN multifocale brilglazen, kwaliteiten, verschillen, prijsklassen enz vindt u op de pagina: Wat zijn Multifocale brilglazen

VARILUX X-SERIES
MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN
Varilux® X-series™ is een revolutionaire doorbraak in multifocale brillenglazen. Geniet dankzij Varilux X-series van meer vrijheid zodat u kunt blijven doen wat u graag doet.

De voordelen van de nieuwe Varilux X-series glazen: Meer kijkvolume binnen handbereik voor de gedigitaliseerde multifocaaldrager van vandaag. Varilux X-series vervangt het tot nu toe beste Multifocale glas, de Varilux S-series glazen.

Varilux X-series, waarschijnlijk het beste Multifocale glas op de markt.


Varilux S Series, waarschijnlijk het BESTE multifocale glas ter wereld, wordt vanaf JUNI 2017 nog verbeterd en vervangen door de VARILUX X-SERIES GLAZEN !

een revolutie in multifocale glazen, het glas van de 4é generatie. De uitvinder van het multifocale brillenglas rekent met Varilux X-series voorgoed af met de beperkingen van “gewone” multifocale brillenglazen. Onzekerheid bij het traplopen, schommeleffect, het gevoel dat alles om u heen beweegt en problemen met lezen of in het verkeer zullen niet meer voorkomen. Voor het eerst in de geschiedenis wordt de belofte van scherp zien in alle vrijheid waargemaakt, en de visuele prestaties worden naar een hoger niveau getild door 3 revolutionaire innovaties op het gebied van technologie en design, die zijn vastgelegd in maar liefst 15 patenten.
meer info HIER

VARILUX PHYSIO 2.0 GLAZEN
varilux-VISUAL_VX_PHYSIO
Varilux Physio geeft u een aanzienlijk scherper beeld, meer contrast en een tot 30% breder gezichtsveld dan een gewoon multifocaal of progressief glas. Het glas van de 3é generatie multifocale glazen.
meer info HIER

VARILUX COMFORT NEW EDITION GLAZEN

Varilux-Comfort-R

Varilux Comfort New Edition progressieve brillenglazen hebben geleid tot een nieuwe standaard op de markt.
meer info HIER

Activisu Expert III

activisu-expert2_p3_img0


Voor de montage van Varilux en andere glazen gebruiken wij de nieuwste Activisu spitstechnologie.
meer info HIER

VARILUX COMPUTER GLAZEN

varilux_logo2

Bij Varilux Computer bevindt zich het gedeelte van het brillenglas, dat bedoeld is om naar het beeldscherm te kijken, recht voor de ogen.
meer info HIER

Wij zijn erkend als VARILUX CENTER!
varilux center lidmaatschapskaart

Het Varilux Center is een plaats waar het accent ligt op de vakkundigheid van de opticien en diens ervaring met de persoonlijke analyse, het advies en de montage gekoppeld aan de 100% GARANTIE op brillenglazen van Varilux. meer info HIER

De voordelen van de nieuwste generatie's multifocale brilglazen


Optische patenten: innovatie staat centraal bij Varilux
varilux Liberty-varilux comfort-varilux physio

Essilor stelt meer dan 500 onderzoekers te werk en is eigenaar van meer dan 4.000 patenten op het gebied van brillenglazen.

Optisch onderzoek
In haar zoektocht naar perfectie richt Essilor haar onderzoek op fysiologie, psychologie en optica. De onderzoekers testen nieuwe combinaties van materialen en behandelmethodes om de productieprocessen te verbeteren.

Een natuurlijk zicht, op iedere afstand
Het nieuwe onderschrift van Varilux symboliseert de belofte van het merk: een brillenglas op maat voor een zicht dat natuurlijk zien benadert, op iedere afstand.

Echtheid
varilux wave 2.0 technology

De brillenglazen van Varilux worden geleverd met een certificaat van echtheid. Deze beschrijft de kenmerken en de mate van correctie van de brillenglazen.

Waarmerk
De brillenglazen van Essilor zijn gegraveerd met een laserhandtekening die zichtbaar wordt in het licht of als men ertegen ademt.

Een brillenglas op maat
varilux advanced digital surfacing

De Varilux brillenglazen worden in vijf stappen ontworpen. Dit is de dioptrische cyclus. Als de test niet overtuigend genoeg is, dan wordt het proces van voren af aan uitgevoerd.

Ontwikkelen van het Varilux brillenglas
Voor het aanbieden van efficiënte progressieve brillenglazen plaatst Essilor de drager in het middelpunt van een proces, de ‘dioptrische cyclus', dat bestaat uit vijf stappen. De optische testen maken constant deel uit van het proces.
 
1. Verzameling van de fysiologische gegevens: het visuele functioneren
varilux wave 2.0 technology individual
van elke testdrager wordt onderzocht om zo specificaties op te stellen die overeenkomen met de aard van zijn zicht.
2. Optisch ontwerp: de fysiologische gegevens worden digitaal omgezet aan de hand van een optisch rekenprogramma op basis van opeenvolgende optimalisaties.
3. Fabricage van prototypen: de testglazen worden middels het doorlopen van verschillende stappen van geavanceerde technieken op maat gemaakt.
4. Controlemeting: de geperfectioneerde controle-instrumenten maken een betrouwbare en nauwkeurige analyse van de brillenglazen mogelijk. Hierbij worden de optische eigenschappen en de parameters in het laboratorium gecontroleerd.
5. Optische test: de testdragers proberen de brillenglazen die op hen zijn afgestemd uit. De tests worden dubbelblind uitgevoerd en de proefpersonen worden zorgvuldig gevraagd hun indrukken te analyseren, zowel objectief als subjectief, om te verzekeren dat alles naar volle tevredenheid verloopt.
Varilux center voorwaarden

 
Aan het einde van de cyclus zijn er twee mogelijkheden:
- als het testglas goed wordt bevonden wordt het in de handel genomen
- als de test van de brillenglazen niet overtuigend genoeg was, dan pakken de onderzoekers hun werk weer van voren af aan op.
ALLE INFO OVER HET OOG, VARILUX GLAZEN, VARILUX CENTERS ENZ...
Varilux centers 2014 krant

In ons VARILUX CENTER krijgt u een
100% GEWENNINGSGARANTIE op alle VARILUX GLAZEN!

Binnen de maand niet tevreden? dan krijgt u GRATIS andere glazen!Perfect zicht op alle afstanden met Varilux®

Essilor de uitvinder van Varilux
Het Varilux brillenglas werd 50 jaar geleden uitgevonden door Essilor, het grootste oogoptische concern in de wereld. Varilux was het eerste glas ter wereld waardoor gemakkelijk en goed, van dichtbij tot veraf, kon worden gekeken zonder hinderlijke overgangen. Ondertussen zijn er verschillende varianten op de markt gekomen, afgeleid van het orginele Varilux design. Het Varilux glas is echter nog steeds niet geëvenaard. Varilux telt inmiddels meer dan 300 miljoen tevreden dragers over de hele wereld. Essilor verbetert voortdurend haar producten, zoals haar laatste innovaties als Varilux Physio, Varilux Ipseo en Crizal Alizé. Grondige onderzoeken naar de kijkbehoeften van brildragers liggen hieraan ten grondslag. Mede daardoor loopt Essilor op het gebied van de oogcorrectie steeds voorop.Unieke aanpassingsgarantie
De Varilux kwaliteit is uniek. Elk glas is een toppresentatie. Varilux glazen zijn de beste oplossing voor uw kijkprobleem. U treft bij de glazen een bewijs van echtheid aan, dit geeft u de zekerheid dat uw glazen heeft van Essilor; de uitvinder van Varilux. Toch kan het zijn dat u op één of andere manier niet tevreden bent over uw nieuwe Varilux brillenglazen. Mocht dat zo zijn, dan kunt u aanspraak maken op de unieke Varilux aanpassingsgarantie. Gedurende de eerste 30 dagen na aflevering van uw bril met Varilux glazen, kunt u alsnog kiezen voor een ander glas. Gratis en zonder uitzondering. Want Essilor garandeert u in nauw overleg met uw opticien, de voor u meest geschikte kijkoplossing.

In ons VARILUX CENTER krijgt u een 100% GEWENNINGSGARANTIE op alle VARILUX GLAZEN!
Binnen de maand niet tevreden? GRATIS andere glazen!

http://www.varilux.be

http://www.variluxcenter.be/

http://www.variluxcenter.be/optiekvanderlinden

www.essilor.be/
Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeSlider play pause