Één van de beste multifocale glazen op de markt,
de
Varilux X-series multifocale glazen.

Hieronder een vergelijking van STANDAARD Multifocale glazen met VARILUX X-SERIES Multifocale glazen met XTEND technologie. Dankzij de nieuwe technologie Xtend, is het niet meer nodig om het juiste gezichtsveld te zoeken zoals bij andere multifocale glazen wél het geval is. Meer info hier


Het BESTE multifocale glas? NIEUW de Varilux X-series glazen!

Varilux X-series logo - het beste multiocale progressieve glas
MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN
Varilux® X-series™ is een revolutionaire doorbraak in multifocale brillenglazen. Geniet dankzij Varilux X-series van meer vrijheid zodat u kunt blijven doen wat u graag doet. De voordelen van de nieuwe Varilux X-series glazen: Meer kijkvolume binnen handbereik voor de gedigitaliseerde multifocaaldrager van vandaag door de XTEND technologie én de bijkomende NVB-meting met de iPad (Near Vision Behaviour) die uw oogbewegingen en houding tijdens het lezen registreert.
Varilux X-series vervangt het tot nu toe beste Multifocale glas, de Varilux S-series glazen.

Varilux® X seriesTM brengt de oplossing voor een belangrijke beperking van progressieve glazen: weinig of geen hoofdbewegingen meer!
Het grootste deel van de dragers vinden dat ze, in de meeste situaties, WEINIG OF GEEN HOOFDBEWEGINGEN moeten maken om de juiste kijkzone in het glas te vinden tijdens het multitasken binnen armbereik, en dit noch horizontaal, noch verticaal. En dit in vergelijking met andere multifocale glazen.


Varilux X-series, waarschijnlijk het beste Multifocale glas op de markt.
Breaking news in glazenland: met de introductie van de Varilux X-series.
Met veel trots kondigt Essilor de lancering van Varilux X-series aan. Het eerste multifocale brillenglas dat afrekent met de grootste beperking van multifocale brillenglazen en meer kijkvolume binnen handbereik biedt.

Varilux X-series, het beste multifocale / progressieve glas ter wereld
VARILUX X-SERIES: GENIET VAN IEDER DETAIL IN UW LEVEN
Uw zicht zou u niet moeten weerhouden van wat u graag doet.
Varilux X-series Xtend technologie-2017-06-29
Daarom blijven ze bij Essilor werken aan het innoveren van hun producten, zoals Varilux. Het beste multifocale brillenglas is Varilux X-series, waarmee u elk detail binnen en buiten handbereik moeiteloos waarneemt. Geniet van ongekend scherp zicht en vloeiende overgangen van dichtbij tot veraf met de Varilux X-series glazen. ALLEEN AL DE XTEND TECHNOLOGIE BEZIT 16 PATENTEN.

VARILUX X-SERIES: EEN PERFECT GEZICHTSVELD BINNEN ARMBEREIK!

Varilux X-series maakt gebruik van een nieuwe baanbrekende technologie: Xtend™. De Xtend-technologie zorgt voor een uitgebreid kijkvolume binnen handbereik. Met de nieuwe Varilux® X series progressieve glazen KAN JE DUS ELK DETAIL VLOT WAARNEMEN binnen armbereik, en verder. Varilux® X houdt rekening met het volledige scala aan visuele behoeften van dichtbij: smartphone, Tablet, computerscherm en laptop. Deze meerdere nabij afstanden komen overeen met een RONDE OP ARMLENGTE (tussen 40 en 70 cm).
Het nabijzicht van deze glazen is dan ook UITGEBREIDER DAN OOIT TEVOREN en zoeken naar de juiste kijkzone is nagenoeg niet meer nodig.

Om dit te realiseren werden de Varilux X-series brillenglazen getest en geoptimaliseerd door 2.742 brildragers verspreid over de wereld met uitzonderlijke resultaten tot gevolg. Met Varilux X-series hoeft u niet langer te zoeken naar het juiste doorkijkpunt in uw glas en hoeft u geen onnodige hoofdbewegingen te maken.


De belangrijkste beperking van alle merken progressieve glazen tot nu toe bleven "PROBLEMEN MET DE LICHAAMSHOUDING" en "DE JUISTE ZONE VINDEN".


VARILUX X-SERIES: EEN PERFECT GEZICHTSVELD BINNEN ARMBEREIK? HOE DOE JE DAT?

Varilux® X series maakt gebruik van de Varilux® S-Series technologieën,
Synchroneyes® en Nanoptix®, om de beste prestaties te bieden, met brede gezichtsvelden en zonder schommeleffect, maar dankzij de nieuwe technologie XtendTM, is het nu niet meer nodig om het juiste gezichtsveld te zoeken, maar gaat dit vanzelf.

Varilux X-series het beste multifcale progressieve glas
Vandaag houden we voor Varilux® X Series brillenglazen rekening met het volledige scala aan visuele behoeften van dichtbij. Deze meerdere nabijafstanden komen overeen met een RONDE OP ARMLENGTE (tussen 40 en 70 cm). Smartphone, tablet, pc, laptop, lezen, eten, schrijven enz….
Varilux® X seriesTM:
uitgebreid zicht binnen armbereik

Met de nieuwe Varilux® X seriesTM progressieve glazen kunnen brillendragers ELK DETAIL VLOT WAARNEMEN binnen armbereik, en verder.
Het nabijzicht van de brildrager is UITGEBREIDER DAN OOIT TEVOREN: zoeken naar de juiste kijkzone is dan ook niet meer nodig.
Hoe maakt de XtendTM-technologie een uitgebreid zicht op armlengte mogelijk?
De XtendTM-technologie houdt rekening met meerdere doelen in dezelfde kijkrichting


VAN DE HUIDIGE OPTIMALISATIE...

in de beste glazen die tot nu toe op de markt waren
- Tot nu werd elk Nanoptix®-element geoptimaliseerd om rekening te houden met 1 doelobject in 1 kijkrichting en om het schommeleffect te elimineren.
- Nanoptix®-elementen werden 1 per 1 beheerd.
- Scherp zicht in één kijkrichting met meerdere hoofdbewegingen in elke richting.

Nanoptix Zonder Varilux Xtend technologie


Nanoptix Zonder Varilux Xtend technologie-2

...NAAR DE OPTIMALISATIE MET XTEND-TECHNOLOGIE
- De nieuwe XtendTM-optimalisatietechnologie verbetert de visuele prestaties en biedt een uitgebreid zicht op armlengte, zodat de drager MEERDERE DOELEN ZIET IN 1 KIJKRICHTING.
- Nanoptix®-elementen worden per CLUSTERS VAN 7 beheerd, om hun sterktes te combineren en hun effecten te vermenigvuldigen.
- Scherp zicht in een groot diepteveld ZONDER uitgebreide hoofdbewegingen.


Nanoptix Mét Varilux Xtend technologie


Nanoptix mét Varilux Xtend technologie-2De XtendTM-optimalisatietechnologie is geactiveerd in een specieke zone van het glas: de zone van het zicht op armlengte (Arm’s Length Vision zone - ALV)


Varilux X-series met Arms Lenght Vision Zone
WAAROM?

-De laatste jaren is ons leven het meest veranderd op armafstand. Daarom hebben de Essilor R&D-onderzoekers voor deze innovatie hun focus gelegd op de zone van het zicht op armlengte (ALV).
- De ALV-zone komt overeen met de afstand tussen 40 en 70 cm, tot 60% onder de additie van de drager. Hier is het voordeel van Varilux® X seriesTM maximaal, om tegemoet te komen aan de MEERDERE NABIJZICHT- BEHOEFTEN binnen armbereik.Varilux® X seriesTM : met succes goedgekeurd door dragers

Varilux® X seriesTM werd geëvalueerd aan de hand van een uitgebreid validatieproces door consumenten
>300 DRAGERS hebben het Varilux® X seriesTM-assortiment getest voor de commercialisering. Er werden 2 types tests én glazen gecombineerd, om een volledige tevredenheid te waarborgen.

ER BLEEK EEN STERKE VOORKEUR VOOR VARILUX® X SERIES

86% van de testpersonen gaf een duidelijke VOORKEUR AAN BIJ HET MULTITASKEN BINNEN ARMBEREIK VOOR EEN VARILUX X-SERIES glas TOV HET 2é BESTE MULTIFOCALE GLAS MOMENTEEL OP DE MARKT.

86 procent van de brildragers geeft voorkeur aan Varilux glazen
HOGE TEVREDENHEIDSGRAAD VAN DE VARILUX X-SERIES MULTIFOCALE BRILLENGLAZEN VOOR ACTIVITEITEN BINNEN ARMBEREIK

Varilux X-series tevredenheids percentage


Varilux® X seriesTM brengt de oplossing voor een belangrijke beperking van progressieve glazen: geen hoofdbewegingen
meer
86% dragers vonden dat ze, in GEEN ENKELE van de testsituaties, HUN HOOFD MOESTEN BEWEGEN, noch horizontaal, noch verticaal, om de juiste kijkzone in het glas te vinden tijdens het multitasken binnen armbereik.
Varilux X-series Extend technologie
Varilux X-series, een progressief glas voor de prebyopen van 2017 - GENERATIE "X"

Generatie X (Engels: Generation X of Gen X) is de generatie geboren na de babyboomgeneratie. Deze groep betreft ruwweg de mensen die zijn geboren tussen ±1965 en halverwege de jaren 80.

Gebeurtenissen die de Generation X hebben gevormd:

- globale en economische instabiliteit
- sociale vooruitgang en moderne levensstijl
- Werkende moeders, betere onderwijskansen, toenemende verstedelijking
- nieuwe technologieën
- het ontstaan van Computer, Walkman, videospelletjes, internet Google, Facebook, Instagram, Youtube, smartphone, tablet…

Generaie X heeft met zijn moderne leven specifieke eigenschappen die leiden tot veranderde visuele eisen

- ze zijn continu GECONNECTEERD zoals hun kinderen
- Het zijn MULTITASKERS
- Ze zijn jong én ACTIEF
- Ze voelen zich altijd GEHAAST
- Alle belangrijke dingen gebeuren BINNEN ARMBEREIK
- SWITCHT SNEL van één kijkafstand naar een andere.

In vergelijking met vorige generaties, heeft de presbyope Generation X een levensstijl met een nieuwe vorm van "zichtbederf" tot gevolg.Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.TEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Google+

Twitter

Youtube