Varilux centers zijn de échte Varilux specialisten!

Menu multifocale glazen

VARILUX CENTERS: specialisten in multifocale glazen.
Optiek Van der Linden is erkend VARILUX-CENTER.


page_variluxcenter_b
Het Varilux Center
Het Varilux Center is een plaats waar het accent ligt op de vakkundigheid van de opticien en diens ervaring met de persoonlijke analyse, het advies en de montage gekoppeld aan de brillenglazen van Varilux. Het onderscheidend vermogen van het Varilux Center is de expertise! Daar komt bij dat wie de Varilux brillenglazen aanschaft, mag rekenen op een breed servicepakket van het Varilux Center.

Hoe herkent u een Varilux Center? Het Varilux Center label is te beschouwen als een onvervalsbare handtekening die is aangebracht op de etalage van de winkel. Het is een keurmerk van vakmanschap en bewijs van de opticien als deskundig adviseur. Het label wordt alleen verstrekt aan Varilux Centers en wordt jaarlijks vernieuwd
 
De gezichtscorrectie vormt het hart van het vak van de opticien. In dat licht is de iris ontegenzeggelijk een van meest treffende en kenmerkende beelden om het vak te symboliseren.
Om die reden ook vanwege de kwalitatieve aspecten van het symbool - visuele impact en esthetische waarde - is de iris gekozen als het embleem van de Varilux Centers. Het symbool geldt als instrument voor naamsbekendheid en zichtbaarheid, en vormt daarom de kern van de huisstijl van de Varilux centers. De iris komt terug in tal van reclameboodschappen.


In ons VARILUX CENTER krijgt u een 100% GEWENNINGSGARANTIE op alle
VARILUX GLAZEN!
Binnen de maand niet tevreden? GRATIS andere glazen
U kan bij ons natuurlijk altijd terecht voor een Professionele ZICHTMETING of ADVIES!
meer info over Multifocale en progressieve brilglazen, prijzen, soorten, kwaliteiten enz op Wat zijn Multifocale brilglazen


De Negenproef
De lidmaatschapskaart Als u Varilux brillenglazen koopt, ontvangt u uw lidmaatschapskaart. De lidmaatschapskaart is het enige officieel geldige document waarmee u in

www.varilux
aanmerking komt voor de garanties verbonden met de aankoop van Varilux brillenglazen. De kaart is 3 jaar geldig.
Het Varilux Center is een plaats waar het accent ligt op de vakkundigheid van de opticien en diens ervaring met de persoonlijke analyse, het advies en de montage gekoppeld aan de brillenglazen van Varilux. Het onderscheidend vermogen van het Varilux Center is de expertise! Daar komt bij dat wie de Varilux brillenglazen aanschaft, mag rekenen op een breed servicepakket van het Varilux Center. Onder deze garantie valt een hele waaier van voordelen zoals breukgarantie, travel assistance ...


Wat uw Varilux Center u belooft….

1. Advies door professionals
Uw opticien geniet een voortdurdende opleiding en is als geen ander op de hoogte van innovaties en technieken om presbyopie te corrigeren. Vraag hem gerust om raad: hij zal uw problemen goed onderzoeken en zorgen voor een advies op maat.

2. Echtheidscertificaat
Als u uw glazen komt ophalen, zijn die voorzien van het Varilux echtheidscertificaat. Daarnaast zult u zien dat alleen echte Varilux glazen zijn voorzien van de Essilor merkgravering, die uiteraard niet zichtbaar is als u uw bril draagt.

3. Aanpassingsgarantie
Als u na een aanpassings- en gewenningsperiode van 30 dagen niet tevreden zou zijn over uw Varilux Comfort of Varilux Panamic glazen, dan ontvangt u GRATIS een paar nieuwe corrigerende Essilor glazen van uw Opticien. hieronder valt ook de GARANTIE FOUT OOGARTS. Blijkt bij de zichtmeting door uw oogarts of door ons een fout opgetreden te zijn waardoor u een vereerd trilvoorschrift kreeg? Ook dan krijgt u GRATIS andere glazen.

4. Garantie tegen breuk
Uw Varilux Comfort of Varilux Panamic glazen worden gedekt door een GARANTIE TEGEN BREUK. Zouden uw glazen gedurende de garantieperiode van 36 maanden breken, dan mag u rekenen op een eenmalige vervanging (identieke correctie en materialen van het glas). Daarbij is de vrijstelling 0% voor het eerste jaar, 33% voor het tweede jaar en 66% voor het derde jaar. Deze waarborg geldt niet voor krassen of beschadiging van de glasrand en kan alleen worden gegeven op vertoon van de gebroken brillenglazen. De voorwaarde is dat u uw bril tweemaal per jaar moet laten nakijken. Dit onderhoud is overigens helemaal gratis en wordt door uw Varilux Center netjes bijgehouden op uw lidmaatschapskaart.

5. Garantie tegen diefstal
Uw Varilux Comfort of Varilux Panamic glazen worden gedekt door een GARANTIE TEGEN DIEFSTAL. Zou uw bril gedurende de garantieperiode van 36 maanden worden ontvreemd, dan mag u rekenen op één vervanging (identieke correcte en materialen van het glas). Daarbij is de vrijstelling 0% voor het eerste jaar, 33% voor het tweede en 66% voor het derde jaar. Deze waarborg geldt alleen op vertoon van een proces-verbaal van de politie.

6. Varilux Europe Travel Assistance
Het zou jammer zijn als uw vakantie werd bedorven door het verlies van uw bril. Daarom verbindt uw Varilux Center zich ertoe een depannage-set te sturen naar uw vakantieadres (in eenieder welk EU-land). Deze set bestaat uit GRATIS een bril voor het nabijzicht en een bril voor het vertezicht. U mag erop rekenen dat u de reservebrillen binnen 48 uur ontvangt ( het weekend niet meegeteld). U kunt gedurende 36 maanden na aankoop één keer van deze service gebruik maken. Het telefoonnummer van de Varilux Europe Travel Assistance staat op uw lidmaatschapkaart.

7. Gratis onderhoud
Op vertoon van uw lidmaatschapskaart bij uw Varilux Center kunt u uw bril gratis laten nakijken (afstellen montuur, aanschroeven schroefjes, reiniging door ionisatie en vervanging van neussteuntjes). Bij de laatste onderhoudsbeurt gedurende de garantieperiode, mag u rekenen op een gratis gezichtscontrole. Misschien is het aangewezen op basis daarvan uw oogarts te bezoeken teneinde u een nieuwe bril te laten voorschrijven.

8. Reparaties terwijl u wacht
Als u met een probleempje zit dat meteen verholpen moet worden (schroefje verloren, bijstellen van de veren) dan kunt u bij eender welk Varilux Center terecht: men zal er alles aan doen om u meteen te helpen.

9. Betalingsfaciliteiten*
Bij aankoop van glazen en montuur biedt het Varilux Center u verschillende betalingsmogelijkheden. Spreek erover met uw Varilux Center optiek Van der Linden.

ALLE INFO OVER HET OOG, VARILUX GLAZEN, VARILUX CENTERS ENZ...
Varilux centers 2014 krant
varilux center garantiekaart 2

varilux center garantiekaart 1


Maatwerk Om optimaal op al de verschillende mogelijkheden in te kunnen spelen, hebben de Varilux Centers een uitgebreid assortiment glazen van Essilor. Ze kunnen van glas (mineraal) of kunststof (organisch) worden gemaakt en worden voorzien van een kleur, ontspiegeling of hardcoating.
Met andere woorden: Essilor en uw Varilux Center leveren maatwerk.


http://www.variluxcenter.be

http://www.varilux.be

http://www.variluxcenter.be/optiekvanderlinden

Varilux_Center_garantiekaartSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeSlider play pause