Menu multifocale glazen

Varilux S-Series _logo
Het VARILUX S-SERIES brillenglas is het EERSTE progressief glas ZONDER AANPASSING en gewenning.

OPGELET: Het Varilux S-series glas is nu NOG beter gemaakt en werd vanaf JUNI 2017 vervangen door het: VARILUX X-series glazen

Een progressief glas van de
4é generatie, maakt het VARILUX X-SERIES brillenglas een van de BESTE multifocale glazen ter wereld, en het is nu EXCLUSIEF bij ons verkrijgbaar dank zij het VISIOFFICE 2 meettoestel! Bij een Varilux X-series glas krijgt u 100% GEWENNINGSGARANTIE. En daarbij krijgt u ook nog eens 3 jaar garantie op breuk, diefstal én verlies.


De VARILUX® X-SERIES VOORDELEN?
Rekent af met de beperkingen van de standaard multifocale brillenglazen. Veel multifocale brillenglazen zorgen voor beperkingen voor de drager. Zo kan de drager last hebben van het zogenaamde schommeleffect, of een beperkt gezichtsveld.

Varilux S-series glazen zijn de enige multifocale glazen die een eind maken aan deze beperkingen, waardoor u geniet van ultiem zicht zonder beperkingen.
NIEUW OKTOBER 2016
Het
EYE PROTECT SYSTEM dat uw ogen beschermt tegen SCHADELIJK BLAUW LICHT, DAT vermoeidheid veroorzaakt én vroegtijdige veroudering van uw ogen veroorzaakt, wordt vanaf 11 oktober 2016 STANDAARD en ZONDER MEERPRIJS geleverd op de Varilux X-series glazen, Varilux X-track 2 glazen, Varilux S-series glazen, de Varilux E-series glazen, de Eyezen glazen én ale TRANSITIONS VERKLEURENDE glazen van Essilor.

VIDEO: GETUIGENIS VAN KLANTEN BIJ HUN EERSTE VARILUX S SERIES

VISIOFFICE 2

VISIOFFICE 2

Omdat er zóveel parameters moeten worden genomen van uw bril, ogen, houding, eyecode enz kunnen de revolutionaire Varilux S-series brillenglazen ALLEEN aangepast worden door opticiens die de nieuwste versie van het VISIOFFICE 2 meettoestel gebruiken ! (zie afbeelding)

Essilor zorgde in 1959 voor een revolutie in de optiek met de uitvinding van het multifocale brillenglas (meer info op Wat zijn Multifocale brilglazen). In 2012 zet de marktleider in de optische wereld met Varilux S-series zijn innoverende strategie door en verlegt opnieuw de technologische grenzen. Met Varilux S-series schenkt Essilor bijna 2 miljard presbyopen wereldwijd de mogelijkheid voor een ongelimiteerd zicht dankzij 3 revoluties:

Wat is Varilux S-Series?Essilor introduceert in de zomer van 2013 de Varilux S-series.

een revolutie in multifocale glazen. De uitvinder van het multifocale brillenglas rekent met Varilux S-series voorgoed af met de beperkingen van “gewone” multifocale brillenglazen. Onzekerheid bij het traplopen, schommeleffect, het gevoel dat alles om u heen beweegt en problemen met lezen of in het verkeer zullen niet meer voorkomen. Voor het eerst in de geschiedenis wordt de belofte van scherp zien in alle vrijheid waargemaakt, en de visuele prestaties worden naar een hoger niveau getild door 3 revolutionaire innovaties op het gebied van technologie en design, die zijn vastgelegd in maar liefst 15 patenten.


De Varilux S-series bestaan uit twee designs.
De Varilux S 4D biedt u alle nieuwe technologieën. Naast de Varilux S 4D is er ook een versie van de Varilux S-series die geen rekening houdt met het dominante oog, de Varilux S 2.
Varilux S-series brillenglazen zijn STANDAARD voorzien van de unieke Eyecode technologie.

3 revolutionaire technologieën en 3 grote voordelen voor u
De Varilux S-series integreert 3 nieuwe technologieën in de calculatie en fabricage van uw brillenglas.

flexible logo_nanoptix_150
1) Een revolutie in glastechnologie: Nanoptix™ | Evenwicht in beweging

Om het zogenaamde ‘schommeleffect’ te elimineren wordt de basisstructuur van het glas opnieuw berekend en ontworpen. Door Nanoptix wordt het glasoppervlak 5 keer nauwkeuriger geproduceerd. Nanoptix™ technologie reduceert het schommeleffect tot wel 90% ten opzichte van de huidige premium brillenglazen.flexible logo_synchroneyes_150
2) Een revolutie in glasdesign: SynchronEyes™ | Het breedste gezichtsveld

In het glasontwerp wordt rekening gehouden met de fysiologische verschillen tussen het linker- en het rechteroog. Hierdoor wordt het beeld dat in elk oog wordt gevormd, afgestemd op datgene dat in het andere oog wordt gevormd. SynchronEyes™ technologie zorgt voor tot wel 50% bredere gezichtvelden ten opzichte van de huidige premium brillenglazen.flexible logo_4d_technology_150
3) Een revolutie in maatwerk: 4D Technology™ | Reflex vision

Voor het eerst in glasdesign houdt Essilor,door middel van de 4D Technologie, rekening met het dominante oog van de drager. Voor de drager betekent dit dat de reactiesnelheid en het aanpassingsvermogen van de ogen versnelt en het ruimtelijke inzicht aanzienlijk verbetert. 4D heeft de hoogste personaliseringsgraad van alle brillenglazen.

varilux_s_series_TMVarilux S 4D, het meest geavanceerde Varilux-glas op maat
Zoals iemand rechts- of linkshandig is heeft u ook een dominant oog. Dit dominante oog heeft een leidende rol en kijkt in het dagelijks leven eerst naar het beoogde doel. Door rekening te houden met uw ziende dominante oog bij het produceren van uw brillenglazen ervaart u een verbeterde reactiesnelheid.

Reflex Vision
Deze volledig gepersonaliseerde multifocale glazen bieden de dragers een verbeterde kijksnelheid. Door rekening te houden met uw ziende dominante oog zorgt Varilux S 4D in combinatie met de andere technologieën voor evenwicht in beweging, de breedste gezichtsvelden eneen snellere reactiesnelheid.

De Ultieme PersonalisatieDe Varilux S 4D is het meest geavanceerde multifocale brillenglas. Door rekening te houden met 15 persoonlijke parameters is Varilux S 4D het ultieme gepersonaliseerde brillenglas. Om deze metingen uit te voeren heeft een opticien de beschikking over de elektronische meetzuil van Essilor: Visioffice. Alle Varilux S 4D brillenglazen worden geleverd met een echtheidscertificaat en vallen onder de Varilux garantie.De revolutionaire Varilux S-series biedt presbyopen evenwicht tijdens beweging, de breedste gezichtsvelden en een versneld aanpassingsvermogen: deze technologieën samen zorgen voor een ongelimiteerd zicht!

OPGELET: Het Varilux S-series glas is nu NOG beter gemaakt en wordt vanaf JUNI 2017 vervangen door: VARILUX X-series glazen
Varilux S-series: revolutie in multifocale brillenglazen

Wennen aan overgangen behoort tot verleden tijd met nieuwste multifocale glazen
De meeste brildragers hebben vanaf hun 40e een bril nodig voor dichtbij en veraf, omdat onze ogen naarmate ze ouder worden minder goed van dichtbij kunnen scherpstellen. Het is al jaren niet meer nodig om twee aparte brillen te gebruiken: sinds 1959 bestaat namelijk het multifocale glas. Een bril met multifocale glazen heeft een leesgedeelte én een gedeelte voor veraf zien, waarmee de brildrager op alle afstanden scherp kan zien. Voor veel brildragers is een multifocale bril door de verschillende overgangen in de glazen echter best even wennen. Essilor, uitvinder en fabrikant van de bekende Varilux brillenglazen, heeft de afgelopen jaren veel onderzoek verricht naar het perfectioneren van het multifocale glas. Nu introduceert Essilor de Varilux S-series, het eerste glas dat het compromis tussen de breedte van het gezichtsveld en de mate van schommeleffect elimineert. Bovendien worden de glazen van de Varilux S-series zo precies geslepen, dat brildragers zeer snel wennen aan de overgangen in het glas. De Varilux S-series wordt in de optiekwereld dan ook gezien als een revolutie op het gebied van multifocale glazen.
Door verschillende innovaties op het gebied van technologie en design, vastgelegd in vijftien nieuwe patenten, maakt de Varilux S-series het verschil voor brildragers die behoefte hebben aan een perfect zicht op elke afstand. Tot nu toe was er bij multifocale brillen altijd sprake van een technisch compromis: ofwel hadden glazen een breed gezichtsveld maar een aanzienlijk schommeleffect, ofwel een minimaal schommeleffect gecombineerd met een kleiner gezichtsveld. Een gevolg van het schommeleffect is dat rechte lijnen gebogen lijken, waardoor brildragers bijvoorbeeld soms onzeker zijn bij het aflopen van een trap. Dat is met de Varilux S-series verleden tijd.

Nieuwe technologieën
Eén van de nieuwe technologieën, Nanoptix genaamd, zorgt ervoor dat het glasoppervlak vijf keer nauwkeuriger geproduceerd wordt. Brildragers ervaren hiermee meer evenwicht bij beweging. De SynchronEyes-technologie houdt bij het ontwerp van het brillenglas rekening met de verschillen tussen het linker- en het rechteroog. Hierdoor wordt het beeld dat in elk oog wordt gevormd, afgestemd op datgene dat in het andere oog wordt waargenomen. Het resultaat is een ongekend breed gezichtsveld in het glas, waardoor brildragers minder met hun hoofd hoeven te bewegen om de wereld om hen heen te zien. Dankzij de nieuwe 4D Technologie kunnen opticiens bij het aanmeten van een bril zelfs rekening houden met het dominante oog van de brildrager. Voor de brildrager betekent dit dat de reactiesnelheid en het aanpassingsvermogen van de ogen versnelt, waardoor het ruimtelijk inzicht aanzienlijk ervaart.

Trend: brillenglas zo uniek als een vingerafdruk
De opticien van tegenwoordig beschikt over steeds meer geavanceerde apparatuur om de beste bril aan te meten. De nieuwste trend in de optiekwereld is het gepersonaliseerde brillenglas. Natuurlijk krijgen brildragers altijd glazen op de juiste sterkte, maar een steeds grotere groep vakopticiens gaat nog een stap verder. Zij kunnen een persoonlijke ‘eyecode’ vaststellen met behulp van de door Essilor ontwikkelde ‘Visioffice’. Visioffice is een geavanceerd digitaal meetsysteem, dat door middel van een speciale 3D-meting in enkele seconden meer dan 20 gegevens vaststelt. Onder andere de natuurlijke kijkrichting, de houding/stand van het hoofd en de draaipunten van de ogen worden in kaart gebracht. Deze gegevens zijn net zo uniek als een vingerafdruk en hebben een belangrijke invloed op de zichtkwaliteit. Wanneer deze metingen worden meegenomen in het ontwerp van de Varilux S-series brillenglazen dan is het resultaat een op maat gemaakt glas, met vijf keer meer scherpte, ongeacht de richting waarin de brildrager kijkt. Varilux S-series brillenglazen met persoonlijke ‘eyecode’TM bieden het beste kijkcomfort en een ongekende bewegingsvrijheid in vergelijking met een standaard brillenglas.

Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan.TEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen

HOORCENTRUM Lapperre:
Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag OP AFSPRAAK
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Google+

Twitter

Youtube