Watersportbril met waterafstotende glazen, Sportbrillen

Menu sportbrillen

Sportbril voor WATERSPORTEN & Sportbril op sterkte voor WATERSPORTEN

zoals surfen, kajak, kano, kite surfen, zeilen enz...


adidas tycane pro bannerAdidas eyewear lanceert de watersportbril TYCANE PRO

adidas-tycane-pro-L-matt-black-lablime-a189-6054.png kopie

Waterafstotende glazen geven optimale bescherming en perfect zicht. Wedstrijdzeilers en recreatieve watersporters die een hele dag doorbrengen op een boot, staan onvermijdelijk bloot aan wind en water. Om de juiste koers te varen, is het belangrijk perfect zicht te hebben.Met de nieuwe TYCANE PRO komt adidas eyewear met een innovatieve en uiterst praktische sportbril, speciaal ontwikkeld voor watersporters, maar daarnaast ook zeer geschikt voor andere outdoor activiteiten. De bril is voorzien van WATERAFSTOTENDE glazen, een uitzonderlijk breed gezichtsveld en een vernieuwend ontwerp; eigenschappen die een perfect zicht en maximale bescherming van de ogen garanderen.

Sam_goodchild

ADIDAS, Dé sportbrillenspecialist, ging voor de TYCANE PRO te rade bij atleten, zoals de jonge Britse profzeiler Sam Goodchild: "Ik doe al mijn hele leven aan buitensport. Ik weet dan ook dat het heel belangrijk is om je ogen goed te beschermen. Als de golven over het dek slaan, weet ik dat ik helemaal kan vertrouwen op de TYCANE PRO. Deze bril staat stevig op mijn hoofd en biedt elk moment een perfect zicht. Zelfs als het zonlicht op het water weerkaatst."

Ook de Belgische Bert Bossyns, professioneel lange-afstandszeiler die het Transat 6,50 circuit vaart, is erg te spreken over de sportbrillen van adidas eyewear. Tot op heden was de EVIL EYE, een andere multifunctionele sportbril van adidas eyewear, zijn 'permanente compagnon', maar nu is hij overgestapt naar de TYCANE PRO: "Door de modulaire keuzemogelijkheden van de glazen, pas ik de bril aan aan de zeer gevarieerde situatie op de oceaan.

Illustration_1 Illustration_2

In een paar seconden zijn de lenzen gewisseld, wat een enorm voordeel is want in een race kan ik me niet bezighouden met knutselwerk.". Vanaf nu zal Bert Bossyns de nieuwe TYCANE PRO dragen.
Met een grote boog de Atlantische Oceaan over. Bert is een brillendrager en legt uit waarom zijn adidas evil eye van het grootste belang was. “Het merendeel van de wedstrijdinformatie moet ik visueel opvangen”, zegt Bert. Zicht is dus primordiaal voor de racer die van nature een gecorrigeerde bril nodig heeft.


Bert-Bossyns-


AFWISSELENDE LICHTOMSTANDIGHEDEN

De grootste aanval op de ogen is de heftige flikkering van de zon op het water. Licht maar ook de UV-straling komt van overal.

Bert Bossyns: “Het is dan ook een enorm pluspunt dat de adidas-zonnebril glazen op sterkte heeft. Deze multifunctionele zonnebril is mijn permanente compagnon. Want door de modulaire keuzemogelijkheden van de glazen, pas ik de bril aan aan de zeer gevarieerde situatie op de oceaan.

adidas eyewear-Kanute-Sebastian-Schubert-Action-tycane-pro-Sportbrille-Hydrophobic-Filter-2014


Mist, fel zonlicht op een onbewolkte dag, een lage zon…. Door de POLARISATIE van de zonneglazen in de TYCANE PRO, is het zicht sterk getemperd omdat de heftige reflectie's op het water er uit gefilterd worden. Dat werkt rustgevend.“


De TYCANE PRO kan ook op sterkte gemaakt worden, zowel met als zonder insert.Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeSlider play pause