Watersportbril met waterafstotende glazen, Sportbrillen
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Menu sportbrillen

AWARD VOOR DE MEEST VERKOCHTE KOERSBRILLEN OP STERKTE ZONDER INSERT/CLIP-IN BRIL IN DE BENELUX

Wij kregen onlangs de Award voor de beste specialist, en het meest verkochte aantal sportbrillen en koersbrillen op sterkte in de Benelux voor 2020.
ij kregen deze award award uit de handen van Frank Cornelis (Managing Director Silhouette Benelux en Evil Eye eyewear) en Sandra Van Rentergem ( Marketing manager Silhouette Benelux en Evil Eye eyewear)

https://www.optiekvanderlinden.be/sportbril_op_sterkte_zonder_insert_clip-in.html
#truesportseyewear #evileyeeyewear #madeinaustria
Evil-eye-koersbril op sterkte-2021

Sportbril voor WATERSPORTEN & Sportbril op sterkte voor WATERSPORTEN

zoals surfen, kajak, kano, kite surfen, zeilen enz...


adidas tycane pro bannerEVIL EYE eyewear lanceert de watersportbril FUSOR PRO

adidas-tycane-pro-L-matt-black-lablime-a189-6054.png kopie

Waterafstotende glazen geven optimale bescherming en perfect zicht. Wedstrijdzeilers en recreatieve watersporters die een hele dag doorbrengen op een boot, staan onvermijdelijk bloot aan wind en water. Om de juiste koers te varen, is het belangrijk perfect zicht te hebben.Met de nieuwe FUSOR PRO komt EVIL EYE eyewear met een innovatieve en uiterst praktische sportbril, speciaal ontwikkeld voor watersporters, maar daarnaast ook zeer geschikt voor andere outdoor activiteiten. De bril is voorzien van WATERAFSTOTENDE glazen, een uitzonderlijk breed gezichtsveld en een vernieuwend ontwerp; eigenschappen die een perfect zicht en maximale bescherming van de ogen garanderen.

Sam_goodchild

EVIL EYE, Dé sportbrillenspecialist, ging voor de FUSOR PRO te rade bij atleten, zoals de jonge Britse profzeiler Sam Goodchild: "Ik doe al mijn hele leven aan buitensport. Ik weet dan ook dat het heel belangrijk is om je ogen goed te beschermen. Als de golven over het dek slaan, weet ik dat ik helemaal kan vertrouwen op de FUSOR PRO. Deze bril staat stevig op mijn hoofd en biedt elk moment een perfect zicht. Zelfs als het zonlicht op het water weerkaatst."

Ook de Belgische Bert Bossyns, professioneel lange-afstandszeiler die het Transat 6,50 circuit vaart, is erg te spreken over de sportbrillen van EVIL EYE eyewear. Tot op heden was de ZOLID PRO, een andere multifunctionele sportbril van EVIL EYE eyewear, zijn 'permanente compagnon', maar nu is hij overgestapt naar de FUSOR PRO: "Door de modulaire keuzemogelijkheden van de glazen, pas ik de bril aan aan de zeer gevarieerde situatie op de oceaan.

Illustration_1 Illustration_2

In een paar seconden zijn de lenzen gewisseld, wat een enorm voordeel is want in een race kan ik me niet bezighouden met knutselwerk.". Vanaf nu zal Bert Bossyns de nieuwe FUSOR PRO dragen.
Met een grote boog de Atlantische Oceaan over. Bert is een brillendrager en legt uit waarom zijn EVIL EYE van het grootste belang was. “Het merendeel van de wedstrijdinformatie moet ik visueel opvangen”, zegt Bert. Zicht is dus primordiaal voor de racer die van nature een gecorrigeerde bril nodig heeft.


Bert-Bossyns-


AFWISSELENDE LICHTOMSTANDIGHEDEN

De grootste aanval op de ogen is de heftige flikkering van de zon op het water. Licht maar ook de UV-straling komt van overal.

Bert Bossyns: “Het is dan ook een enorm pluspunt dat de EVIL EYE-zonnebril glazen op sterkte heeft. Deze multifunctionele zonnebril is mijn permanente compagnon. Want door de modulaire keuzemogelijkheden van de glazen, pas ik de bril aan aan de zeer gevarieerde situatie op de oceaan.

adidas eyewear-Kanute-Sebastian-Schubert-Action-tycane-pro-Sportbrille-Hydrophobic-Filter-2014


Mist, fel zonlicht op een onbewolkte dag, een lage zon…. Door de POLARISATIE van de zonneglazen in de FUSOR PRO, is het zicht sterk getemperd omdat de heftige reflectie's op het water er uit gefilterd worden. Dat werkt rustgevend.“


De FUSOR PRO kan ook VOLLEDIG op sterkte gemaakt worden ZONDER insert clip.Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause