Eschenbach titanflex plooibare heren- en kinderbrillen

TOPMERKEN


ESCHENBACH TITANFLEX

Eschenbach Titanflex: plooibare herenbrillen, leesbrillen en kinderbrillen vervaardigd uit Titanium geheugenmetaal.

- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti
Eschenbach titanflex-material_1_en

Eschenbach titanflex-material_2_en

Eschenbach titanflex-material_3_en

Titanflex - Het materiaal

High-tech ontwerp in glazen vorm


Titanflex wordt gebruikt in alle domeinen waar extreme flexibiliteit en bescherming tegen plooien en vervormen van groot belang zijn, zoals in de ruimtevaart of de medische sector.

Eschenbach ontdekte Titanflex als materiaal voor brilmonturen meer dan 20 jaar geleden. De unieke eigenschappen van deze titaniumlegering spreken voor zich.

 
Titanflex brillen ...

  • Zijn tien keer flexibeler dan brillen van standaard metalen.
  • Hebben het effect van geheugenmetaal, en als gevolg daarvan komen ze ná extreem vervormen, altijd terug naar hun oorspronkelijke vorm terug.
  • Ze zijn als de ideale dagelijkse bril, kinderbril of leesbril te dragen door hun hoge flexibiliteit.
  • Ze zijn tot één derde lichter dan brillen van conventionele materialen.

Eschenbach Titanflex flexing

Eschenbach Titanflex, het origineel.

Titanflex, het originele product van Eschenbach, geniet een echte cultstatus.
Deze eerste klas herenbrillen hebben de norm gezet qua kwaliteit en dit vanaf het begin.

Sinds meer dan 20 jaar hebben Titanflex brillen een indruk achtergelaten op de dragers. Hun onmiskenbare keurmerk is een uitgesproken mannelijk ontwerp en minimalistische elegantie, perfect gecombineerd met het uiterst flexibele materiaal en eerste klas verwerking. Technische verfijning en materiaalcombinaties die alleen door Eschenbach worden aangeboden in de industrie, onderstrepen de aantrekkelijkheid van Titanflex.

 

Eschenbach titanflex-reddot-820605_10_30_B_prl_mini
De Red Dot design award voor Titanflex!

Het Titanflex model 820605 kreeg van de internationale jury van deskundigen, die de "bijzonder succesvol aspecten van het ontwerp loofden" de Red Dot design award 2012. Dit is de tweede belangrijke prijs voor Titanflex dit jaar.

Dit zet Titanflex bij de winnaars van een van de grootste en meest gerenommeerde design competities in de wereld, en bevestigt dat meer dan in staat is om zich staande te houden tegen de sterke concurrentie. Titanflex werd verkozen door een 30 man sterk panel van internationale en onafhankelijke deskundigen voor zijn product eigenschappen die uniek zijn in de industrie. Het model dat meedeed aan de wedstrijd, de Titanflex model 820605, was de recentste reeks van dit topkwaliteit brillenmerk. Voor de eerste keer zijn de neusbruggen gemaakt van het nieuw ontwikkelde Titanflex plaatmateriaal in plaats van de oorspronkelijke "geheugenmetaal" draden. Dit biedt onbeperkte ontwerpvrijheid in het creëren van de face/voorkant van de eschenbach brillen. In plaats van beperkt te blijven tot smalle ronde neusbruggen, kunnen alle huidige trends worden opgenomen.

 

Eschenbach titanflex-1223nce_T_mini

Titanflex ontvangt iF material award

Titanflex was het enige merk dat de bekende iF material award 2011 won voor een van haar bril modellen. De prijs ging naar het Titanflex model 820578-10. De internationale iF deskundige jury was vooral onder de indruk van de geavanceerde technologieën die worden gebruikt om het flexibele geheugenmetaal van de brillen te ontwikkelen en produceren.

Voor het bekroonde Titanflex model 820578, is een optimale combinatie van verschillende productieprocessen gebruikt. Een bijzondere innovatie is het veer ontwerp: een mooie, rechte openingen en een aantrekkelijke, complexe tweekleuren look geven de bril dat bepaalde iets. Hiervoor zijn de openingen, door de bijzondere materiaaleigenschappen van Titanflex, gefreesd - een ongewone productiemethode, waarvoor Eschenbach Optik uniek is in de industrie.
Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause