J.F. Rey Kids, hippe en trendy kinderbrillen, ook voor tieners

! OPGELET !

LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN EN PRODUCTEN.
Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hebben, zijn er bij zogoed als ALLE merken contactlenzen leveringsproblemen. Dit komt NIET door onze leverancier, maar door de productie bij de fabrikant zelf en is een direct GEVOLG VAN DE CORONACRISIS. Tijdens de eerste corona maanden waren vele fabrikanten én grondstoffen leveranciers in aziatische landen gewoon gesloten. Daardoor werden alle voorraden uitverkocht en zijn alle fabrikanten bezig met de voorraden terug aan te vullen én tegelijk bestellingen te leveren.
Dit probleem stelt zich vooral bij MULTIFOCALE LENZEN en TORISCHE LENZEN omdat daar altijd weinig voorraad van is, dus bestel ze TIJDIG bij. Deze lenzen duren bij de 3 grootste en belangrijkste merken momenteel soms tot 8 WEKEN OF LANGER om te leveren.

! CONTACTBEROEP !

Ook bij ons
BLIJFT een MONDMASKER VERPLICHT
Wettelijk geldt de mondmasker plicht nog steeds in alle contactberoepen, en (para) medische beroepen

! ACTIE'S !

Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50%

GOEDKOPE CONTACTLENZEN ONLINE : Alle lenzen via onze partner Lensonline aan internet prijzen !

Menu kinderbrillen

J.F. Rey Kids & Teens

Het hipste en meest trendy kinderbrillen merk van het moment.

JF Rey kids JASPER3020
Waarom zou het jonge publiek zich moeten beperken tot de wereld van superhelden of sprookjes bij het kiezen van hun brillen? Kinderen en jongeren van vandaag de dag, willen hun identeit en persoonlijkheid steeds jonger vastleggen en aan de buitenwereld tonen. Het is daarom dat Jean-François Rey ervoor koos om zijn creatieve expertise door te trekken naar een collectie voor kinderen en jongeren. De meest populaire concepten van de JF Rey collecties worden opnieuw gebruikt en aangepast aan de morfologie van de kleinere gezichten, wat resulteert in de prachtige JF Rey Kids & Teens kinderbrillen collectie.


JF Rey Kids is een innovatieve collectie voor kinderen en tieners die alle trends tart. Eindelijk is er een aparte en prachtige kinderbrillen reeks verkrijgbaar. JFRey had al een enorme impact op de markt van de volwassen brillen, met hun onstuitbaar originele en levendige benadering van hun ontwerpontwerpen, die ze nu perfect vertaald hebben naar de kleinere verhoudingen van de kinder- en tienergezichten. De JF Rey Kids collectie is kleurrijk, leuk en vooruit denkend, jaarlijks wordt de collectie kinderbrillen met nieuwe modellen en kleuren uitgebreid.

SLIDESHOW jf rey kids brillen

Onderstaande slideshow geeft u een idee van de stijl en enkele voorbeelden van recente modellen van de J.F.Rey Kids brilcollectie
Wij hebben natuurlijk steeds meer én nieuwere modellen in voorraad dan hieronder getoond worden.


JF-Rey kinderbril-romain_isidore
JF-Rey 2013 paul_icone kinderbril
Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause