Jimmy Choo brillen zonnebrillen | Optiek Van der Linden | Zele
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

TOPMERKEN


Jimmy Choo brillen en zonnebrillen

EXCLUSIEF bij ons verkrijgbaarNIEUW : Jimmy Choo >> pagina in opmaak
HAILEY BIEBER
Jimmy Choo ambassador

JIMMY CHOO eyewear CAMPAIGN BRILLEN BANNER HAILEY-BIEBER.jpgJimmy Choo, opgericht in 1996, is een iconisch luxe lifestyle-merk. Damesschoenen blijven de kern van het productaanbod, naast handtassen, kleine lederwaren, sjaals, (dames) schoenen Jimmy Choo, zonnebrillen, Jimmy Choo brillen, riemen, parfum en herenschoenen.
Nadat ze was gestopt met Vogue, stelde Tamara in 1995 de heer Choo voor om een luxe, confectie schoenen lijn te ontwikkelen. Het bedrijf werd opgericht in mei 1996 toen Tom en Ann Yerdye besloten om het idee van hun dochter te financieren door £ 150.000 te investeren in ruil voor 50% van Jimmy Choo Limited en het recht om de naam Jimmy Choo te gebruiken.
Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause