Monkeyglasses brillen en zonnebrillen | Optiek Van der Linden | Zele

! OPGELET !

LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN EN PRODUCTEN.
Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hebben, zijn er bij zogoed als ALLE merken contactlenzen leveringsproblemen. Dit komt NIET door onze leverancier, maar door de productie bij de fabrikant zelf en is een direct GEVOLG VAN DE CORONACRISIS. Tijdens de eerste corona maanden waren vele fabrikanten én grondstoffen leveranciers in aziatische landen gewoon gesloten. Daardoor werden alle voorraden uitverkocht en zijn alle fabrikanten bezig met de voorraden terug aan te vullen én tegelijk bestellingen te leveren.
Dit probleem stelt zich vooral bij MULTIFOCALE LENZEN en TORISCHE LENZEN omdat daar altijd weinig voorraad van is, dus bestel ze TIJDIG bij. Deze lenzen duren bij de 3 grootste en belangrijkste merken momenteel soms tot 8 WEKEN OF LANGER om te leveren.

! CONTACTBEROEP !

Ook bij ons
BLIJFT een MONDMASKER VERPLICHT
Wettelijk geldt de mondmasker plicht nog steeds in alle contactberoepen, en (para) medische beroepen

! ACTIE'S !

Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50%

GOEDKOPE CONTACTLENZEN ONLINE : Alle lenzen via onze partner Lensonline aan internet prijzen !

MONKEYGLASSES

- Looking good while doing good! -
Het duurzaam deens design-merk monkeyglasses® heeft, sinds 2010, zich laten leiden door de filosofie ‘Looking good while doing good’ met als leidraad steeds te zoeken naar nieuwe materialen en nog duurzamere oplossingen.

Monkeyglasses = Gerecycleerd materiaal
De monkeyglasses brillen worden met de hand gemaakt en bestaan uit 100% gerecycled katoenacetaat. Het zwarte acetaat is volledig afkomstig van afval uit de productie. Ook wordt er gebruik gemaakt van roestvast staal, een materiaal dat volledig kan worden gerecycleerd. De duurzaamheid van het metaal komt bovendien de levensduur van de monkeyglasses bril ten goede. Verder bestaat elk roestvast stalen onderdeel voor ongeveer 60% uit gerecycled materiaal.

Monkeyglasses® = Closed Loop
Bij het tekenen en plannen van de collecties gaat monkeyglasses® altijd uit van de complete levensduur van een bril. Met Closed Loop garanderen ze dat de monturen langer meegaan en zorgen ze tegelijkertijd goed voor de planeet en de mensen die bij het productieproces van een bril van monkeyglasses® zijn betrokken.

Monkeyglasses = Sociale verantwoordelijkheid
Alle leveranciers van monkeyglasses® voldoen aan de richtlijnen in de Global Compact van de VN over Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Monkeyglasses = Red de orang-oetan
Elk jaar worden duizenden wilde orang-oetans het slachtoffer van de verwoesting van hun regenwoud op Borneo. Monkeyglasses® zet zich met hart en ziel in voor savetheorangutan.org, een organisatie die zoveel mogelijk orang-oetans weer in het wild wil uitzetten, waar zij thuishoren.

Monkeyglasses = Oude brillen, nieuw leven
Minder bedeelde mensen over de hele wereld hebben ook een bril nodig en daarom helpt Monkeyglasses® bij de inzameling van oude brillen voor een centrum in Trivandrum in India, zodat oude brillen weer een nieuw en nuttig leven krijgen.

Monkeyglasses = Zero Waste
Het programma Zero Waste garandeert dat Monkeyglasses® hun grondstoffen maximaal benutten en accessoires of nieuwe materialen maken van de productieresten. De Monkeyglasses brillendozen en poetsdoekjes zijn bijvoorbeeld van gerecycled papier en oude plastic flessen gemaakt.


https://www.monkeyglasses.com
look_Good_While_Doing_Good


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause