Neubau brillen en zonnebrillen | Optiek Van der Linden | Zele

! OPGELET !

LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN EN PRODUCTEN.
Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hebben, zijn er bij zogoed als ALLE merken contactlenzen leveringsproblemen. Dit komt NIET door onze leverancier, maar door de productie bij de fabrikant zelf en is een direct GEVOLG VAN DE CORONACRISIS. Tijdens de eerste corona maanden waren vele fabrikanten én grondstoffen leveranciers in aziatische landen gewoon gesloten. Daardoor werden alle voorraden uitverkocht en zijn alle fabrikanten bezig met de voorraden terug aan te vullen én tegelijk bestellingen te leveren.
Dit probleem stelt zich vooral bij MULTIFOCALE LENZEN en TORISCHE LENZEN omdat daar altijd weinig voorraad van is, dus bestel ze TIJDIG bij. Deze lenzen duren bij de 3 grootste en belangrijkste merken momenteel soms tot 8 WEKEN OF LANGER om te leveren.

! CONTACTBEROEP !

Ook bij ons
BLIJFT een MONDMASKER VERPLICHT
Wettelijk geldt de mondmasker plicht nog steeds in alle contactberoepen, en (para) medische beroepen

! ACTIE'S !

Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50%

GOEDKOPE CONTACTLENZEN ONLINE : Alle lenzen via onze partner Lensonline aan internet prijzen !
NEUBAU = Geïnspireerd door de stedelijke cultuur
De merknaam NEUBAU is een eerbetoon aan internationale creatieve hubs zoals de wijk NEUBAU in Wenen, gelegen in het kloppende hart van de Oostenrijkse hoofdstad. Het is een plek waar kunstenaars, creatieve zielen en aanstormend talent met elkaar in contact komen; een district vergelijkbaar met andere bekende districten over de hele wereld van Shoreditch tot Williamsburg, van Le Marais tot Navigli.

NEUBAU = Lichtgewicht en stijlbewust
NEUBAU brillen & zonnebrillen, gedreven door een stedelijke geest, verenigen ze een innovatief ontwerp met uitgebreide productie-knowhow en ervaring. Als gevolg hiervan biedt NEUBAU lichtgewicht, modieuze brillen terwijl de hoogste kwaliteitsnormen en draagcomfort worden gegarandeerd.
Het verhaal achter neubau eyewear...


NEUBAU is een oprecht brillenmerk, afkomstig van een van onafhankelijk Oostenrijks bedrijf.

NEUBAU brillenen komen van een brillenspecialist met een grote en reeds jarenlang opgebouwde productkennis en expertise, maar NEUBAU is een volledig nieuw merk. Het kleine broertje, zeg maar van SILHOUETTE.

NEUBAU is de spring-in-‘t-veld die nieuwe ideeën aanbrengt.

NEUBAU brillen kwamen tot leven door een duik te nemen in de wereld rondom hen.

SILHOUETTE wou een brillenmerk creëren dat inspeelt op de wensen van de jonge, hippe individuen op onze planeet.
Tegelijkertijd bieden ze de volledige service en ondersteuning waarvoor het bedrijf SILHOUETTE al tientallen jaren bekend staat.

Ze wilden de wereld laten zien van welke coole plek ze afkomstig zijn. Ook al komen ze uit Oostenrijk, ze huppelen niet de hele dag al zingend over groene heuvels – in tegenstelling tot wat Hollywood graag denkt.

Er bestaat een fris, eigentijds, stedelijk kantje aan Oostenrijk dat de wereld nog moet ontdekken.
Overal rondom hen heen zien ze jonge, stijlvolle, creatieve, innovatieve mensen het ‘gewone leven’ zoals we dat kennen nieuw leven inblazen. Ze starten eigen projecten en zaken, gaan op zoek naar nieuwe uitdagingen en timmeren onvervaard aan een eigen, nieuwe, inspirerende levensstijl.

En dat is het verhaal dat ze bij NEUBAU wilden delen. Want het loont de moeite!

En toen ze deze jonge creative mensen begonnen te volgen, kwamen ze in het stadscentrum van Wenen terecht.

Dé plek der plekken
Waar de grote verbeelding heerst en iedereen vooruitdenkt ...

... in de meest levendige, creatieve en inspirerende wijk in Wenen - het 7de district genaamd NEUBAU!

Hier vonden ze dè inspiratie en tevens de geboorteplaats van de essentie van dit merk!

Met NEUBAU brillen werpen ze een frisse en unieke kijk op Wenen en laten ze deze prachtige, oude monarchie van een onbekende kant zien.

Want geloof het of niet, het Wenen van vandaag heeft niets meer met paardenkoetsen en sachertaart te maken.
Oké, de koetsen en taart zijn er nog. Maar u begrijpt wel wat we bedoelen. Er waait een frisse, moderne wind door deze stad die verandering – en verbetering – brengt!

En bij NEUBAU brillen koppelen ze de eigentijdse uitstraling van Wenen aan hun rijke ervaring in de brillenindustrie en brengen zo een uniek product op de brillenmarkt.

A FRESH VIENNESE TWIST ON HIGH QUALITY EYEWEAR: NEUBAU EYEWEAR


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause