BBIG kinderbrillen - Optiek Van der Linden - Zele
! OPGELET !
LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN EN PRODUCTEN.

ALLE INFO
HIER
! ACTIE'S !

Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op zonnebrillen, glazen enz…

Menu kinderbrillen

BBIG kinderbrillen.
ENORME keuze dank zij de BBIG box. Steeds de 50 nieuwste modellen in voorraad.

Stacks Image 34938

BBIG KINDERBRILLEN
In de wereld volgens BBIG moeten KINDERBRILLEN voldoen aan dezelfde voorwaarden als een bril voor een volwassene. Uw kind moet het model mooi vinden en het materiaal moet in de smaak vallen. De KINDERBRIL moet leuk zijn, spannend, uitdagend en flitsend, maar zeker niet kinderachtig. KINDERBRILLEN moeten fraai ontworpen zijn met veel oog voor detail. Aangeboden in een zeer breed assortiment, met voor ieder wat wils.


BBIG, OMDAT OOK KINDEREN SMAAK HEBBEN
Goed, ze zijn wat kleiner, hebben een hogere stem, zijn hier en daar wat onbesuisd, hebben een zekere bijsturing nodig en moeten nog heel veel leren. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze geen smaak hebben. Integendeel. Kinderen voelen feilloos aan wat ze wèl en wat ze niet mooi vinden. Ook als het gaat om de keuze van hun bril of kinderbril. Uiteindelijk zijn zij degenen die ermee het schoolplein op moeten...EEN UITGEBREIDE COLLECTIE
BBIG-box-Optiek Van der Linden-Zele

BBIG biedt een uitgebreide collectie KINDERBRILLEN met een volwassen uitstraling. Dit betekent niet dat wij miniatuurversies van volwassen brillen uitbrengen. Kinderen hebben toch ook weer een geheel eigen esthetische smaak. Noem het onbevangen, luchtig, licht en met een vleugje humor. Een kindergezicht heeft ook andere verhoudingen dan dat van een volwassene en vraagt dus om totaal andere maatvoeringen en totaal andere KINDERBRILLEN.


BBIG BOX
Een keuze uit twee of 10 KINDERBRILLEN is geen echte keuze. Hoe meer kueze, hoe groter de kans dat u en uw kind het montuur 'vinden' die voldoet aan alle wensen en eisen. Vandaar dat wij de BBIG BOX hebben binnengenomen waardoor u als klant steeds minimaal de keuze heeft uit 48 trendy KINDERBRILLEN van BBIG. Dat is tenminste een ruime keuze KINDERBRILLEN.


'ONVERWOESTBAAR'
En dan is er de kwaliteit. Kinderen rennen, spelen, stoeien, hangen, vallen, springen en soms lijken ze zelfs te denken dat ze kunnen vliegen. Hun bril komt kortom nog wel eens in de verdrukking en moet dus oersterk zijn en tòch flexibel. In de ogen van BBIG hoeft dit niet te betekenen dat een kindermontuur vervaardigd moet zijn van 'gevlochten betonijzer'. Met de moderne materialen en technieken die BBIG in haar monturen verwerkt realiseren we juist hele elegante en esthetisch fraaie kindermonturen die toch nog sterk zijn.

Kids think big; BBIG, BBIG KINDERBRILLEN!
ONZE BBIG BOX, steeds de laatste 50 nieuwe modellen in voorraad.

BBIG kinderbrillen collectie BBIG-box
Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause