Blac carbonfiber en 3D print brillen | Zele

! OPGELET !

LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN EN PRODUCTEN.
Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hebben, zijn er bij zogoed als ALLE merken contactlenzen leveringsproblemen. Dit komt NIET door onze leverancier, maar door de productie bij de fabrikant zelf en is een direct GEVOLG VAN DE CORONACRISIS. Tijdens de eerste corona maanden waren vele fabrikanten én grondstoffen leveranciers in aziatische landen gewoon gesloten. Daardoor werden alle voorraden uitverkocht en zijn alle fabrikanten bezig met de voorraden terug aan te vullen én tegelijk bestellingen te leveren.
Dit probleem stelt zich vooral bij MULTIFOCALE LENZEN en TORISCHE LENZEN omdat daar altijd weinig voorraad van is, dus bestel ze TIJDIG bij. Deze lenzen duren bij de 3 grootste en belangrijkste merken momenteel soms tot 8 WEKEN OF LANGER om te leveren.

! CONTACTBEROEP !

Ook bij ons
BLIJFT een MONDMASKER VERPLICHT
Wettelijk geldt de mondmasker plicht nog steeds in alle contactberoepen, en (para) medische beroepen

! ACTIE'S !

Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50%

GOEDKOPE CONTACTLENZEN ONLINE : Alle lenzen via onze partner Lensonline aan internet prijzen !

Blac, een prachtige brilcollectie vervaardigd door het Scandinavische bedrijf Bellinger, bestaande uit 4 reeksen:
blac-carbonfiber-titanium-brillen-c.jpg


  • BLAC: full carbon fiber brillen.
  • BLAC+: carbonfiber en gelazerd Polyamide brillen.
  • BLAC/TITANIUM: een combinatie van carbonfiber veren met een Titanium front.
  • BLAC ALU: NIEUW voor 2016: Black Bellaminium ! Een legering van alluminium, magnesium en titanium, geanodiseerd tot een prachtig eindproduct. Natuurlijk afgewerkt met de typische carbon veren van Blac.

4 prachtige brilreeksen, volledig met de hand vervaardigd.

VIDEO

NIEUW: Blac+ 3D printed brillen

blac-plus-carbonfiber-en-polyamide-3D-PRINT-brillen.jpg

Blac +
extra "cool"
Blac + zijn super coole en lichtgewicht carbon fiber brillen, nu met een exclusief toegevoegd extratje, een nieuwe spitstechnologische voorzijde. Blac + bestaat uit een 3D gelaserde PP22 front, in combinatie met de gekende carbonfiber veren van de Blac brillen, aaneengehouden met de bekende op maat gemaakte titanium Blac scharnieren.

blac-3D print polyamide-brillen-201305-a.jpg
Blac + is de ultieme bril, vervaardigd met behulp van een SLS-technologie die een extreem licht en sterk voorzijde creëert met een unieke ruwe textuur. Blac + is een aparte serie van de Blac carbonfiber brillen met het unieke 3D gelaserde front: rauwe, mannelijke brillen, vederlicht en uiterst comfortabel om te dragen.

Blac + de unieke kwaliteiten van het materiaal ...
De 3D-SLS-technologie werd oorspronkelijk ontwikkeld voor het maken van de duurzame en functionele prototypes, die vanaf het begin werden gebruikt voor Blac brillen. Met de ontwikkeling van een nieuw exclusiev polyamidemateriaal, PP22, werd eindelijk een materiaal gevonden dat aan de hoogste eisen voldoet, en een unieke mogelijkheid creëerde om Blac + te ontwikkelen. Sterkte, lichtheid, robuustheid, uitstekende duurzaamheid en diverse vormen bieden eindeloze mogelijkheden voor het maken van unieke brillen. Een ander voordeel van de 3D laser SLS technologie is dat ze kleine oplages van hetzelfde model kunnen maken, wat de mogelijkheid biedt om unieke en gedurfde vormen te maken. In gelimiteerde oplages natuurlijk ...

De Blac + ook handgemaakt in Denemarken.
Het Blac + productieproces begint met het ontwerpen en tekenen van de Blac+ brillen in 3D. Dit ontwerp gaat naar de SLS afdeling. Selective Laser Sinteren maakt gebruik van een laser om het PP22 polyamide poedervormig materiaal in 3 dimensies aaneen te smelten. Als de laserstraal contact maakt met het poederbed, verhoogt het de sintertemperatuur van het materiaal, en herhaalt dit proces telkens opnieuw per dunne laag van 0,12 mm. Nadat het laser-proces voltooid is worden de voorstukken van de Blac+ brillen afgepeld van het overgebleven poeder, dat wordt hergebruikt om ervoor te zorgen dat er niets wordt verspild. Dan worden de brillen getrommeld om restjes en bramen te verwijderen, waarna ze grondig met de hand worden gepolijst. De kleuring wordt gedaan ín het materiaal zelf, en dan wordt de face van de bril gemonteerd in de ruwe, coole Blac brillen. Alle Blac + polyamide/carbonfiber brillen zijn 100% handgemaakt in Denemarken, net zoals de Blac Full-carbon brillen en de Blac Titanium/carbonfiber brillen.BLAC Alu: Vervaardigd uit Bellaminium (vanaf 2015)

Bellinger, de fabrikant van Blac Carbon brillen, ontwikkelde dit gloednieuwe materiaal, genaamd Bellaminium, dat wederom nieuwe normen neerzet in de branche. De Blac Alu reeks brillen is vervaardigd uit Bellaminium, het ultieme materiaal voor brillen en zonnebrillen: Bellaminium is half zo licht als titanium en tot twee keer zo sterk. Het materiaal is zeer duurzaam en tegelijkertijd heel flexibel en aanpasbaar door de extreem sterke Karbon fiber veren. Bellaminium wordt gecoat met Bose electroplating technologie (gegalvaniseerd, dus niet gelakt of gespoten) wat garant staat voor de kwaliteit en duurzaamheid van de kleur.
Er zijn 4 stijlen in de Blac-Alu reeks met het Bellaminium front en de herkenbare Carbon fibre veren: De dames modellen Simone & Sanna, en de heren modellen Milton en Barone. Deze Blac Alu monturen zijn verkrijgbaar in zwart, marine, bruin, bordeaux, antraciet grijs, robijnrood en violet.


Blac Full-carbon CARBONFIBER brillen
- De originele carbon fiber brillen:
blac-carbonfiber-titanium-brillen-c-kopie-2.jpg

Blac is een nieuw en innovatief brillen merk. Het zijn revolutionaire designer brillen gemaakt van koolstofvezel, versterkt met titanium. Een lichtgewicht bril die toch zeer sterk is. Blac is 's werelds eerste verstelbare carbon fiber bril, met het patent om het te bewijzen. Ontworpen en volledig handgemaakt door het productie team van Bellinger in Risskov, Denemarken. Het is ontworpen door Bellinger.

Blac - het fantastische verhaal:
Het begint met designer Claus Bellinger en zijn fascinatie voor de McLaren's carbon-composiet MP4-1 body, die de Formule 1 wereld op zijn grondvesten deed daveren in Silverstone in 1981. De MP4-1 was de eerste full carbon Formule 1 body, ontworpen als een afgietsel, in plaats van de traditionele reeks vlakke aluminium panelen die mechanisch aan elkaar bevestigd waren. De beloning voor dit onconventionele denken was een gigantische sprong voorwaarts in kracht, lichtgewicht en robuustheid die het ontwerp bij autoracen zou hervormen. De karakteristieken van de koolstofvezel (carbonfiber) en glasvezel composietmaterialen zijn de unieke vlechtwerk oppervlakken, een ongewone lichtheid en grote kracht.

Blac - een baanbrekend marathon;
blac-carbonfiber-titanium-brillen.jpg

Na jaren van research, is de ontwikkeling van Blac een echte baanbrekende marathon geworden. Nooit eerder werden composietmaterialen zoals koolstofvezel toegepast in brillenontwerpen op de volledige bril, waarbij de eis was dat de brillen moesten kunnen aangepast worden. Deze ervaring werd opgedaan door samen te werken met een deskundige in koolstofvezel kniegewrichten en atletiek sprint prothesen. Een zuurverdiende, arbeidsintensieve, ontdekkingsreis door middel van trial and error dat heeft geresulteerd in spitstechnologische carbonfiber brillen én productie know-how.

Blac is handgemaakt in Denemarken;
en wordt door het eigen gespecialiseerde productie-team gemaakt, gevestigd bij Bellinger in Risskov, Denemarken. Met 's werelds eerste verstelbare carbon fiber veren, én met een patent om het te bewijzen, zorgt het top secret nieuwe productieproces ervoor dat elke Blac carbonfiber of Blac carbonfiber/titanium bril speciale aandacht en vakmanschap krijgt. Alle Brillen worden op maat gemaakt, en voor elke individuele klant met scharnieren, schroeven en oortips afgewerkt die zelf ook exclusief op maat gemaakt worden voor de Blac carbonfiber brillen..

Alle koolstofvezel en glasvezel brillen in de Blac lijn zijn vervaardigd met behulp van de ruwe grondstof rechtstreeks in het productieproces. Er wordt geen lak op de brillen aangebracht, wat resulteert in het unieke ruwe oppervlak van de geweven koolstofvezel en glasvezel.


blac-carbon-fiber-brillen-2.jpg
Het maken van een carbon fiber bril vereist een technisch zeer sterk design team en dat is precies waaruit het Blac ontwerpteam bestaat. Claus Bellinger heeft een design team samengesteld bestaand uit ontwerpers, technici en uitvinders. Samen hebben ze een visie, carbon fiber brillen, uitgewerkt en ze op punt gesteld. De uitdaging is nu om continu nieuwe en innovatieve vormen en materialen te vinden.

Blac is handgemaakt in Denemarken door hun eigen gespecialiseerde productie-team gevestigd in Aarhus, Denemarken. Het productieproces is nog nieuw en innovatief en is Top Secret.
Om te bewijzen dat Blac een uniek product is, heeft de ontwerp methode, de afwerking en het designs een Amerikaans patent (US 7.988.282 B2). Elke Blac bril vereist speciale aandacht en vakmanschap om het unieke design van elke bril te kunnen afwerken. Elk Blac carbonfiber bril is met de hand, en voor elke individuele klant, op maat afgewerkt met scharnieren, schroeven en veeruiteinden welke speciaal ontworpen zijn voor de carbon Blac brillen.

blac_carbon_fiber_brillen_wallpaper16_mini-kopie-2.jpeg

blac-3D-PRINT-polyamide-brillen-201305-c.jpg

Carbonfiber: Carbonfiber is een zeer lichte en sterke gevlochten koolstofvezel,
blac-carbon-fiber-brillen-8.png
die toegepast wordt op sportauto's, motorfietsen, auto onderdelen, ruimtevaart, golfclubs, Formule 1 auto's, zeilboten, laptops, vishengels, bogen en kruisbogen, snaarinstrumenten, carbon motor helmen, squashrackets, carbon fietsen, carbon fietskaders, tennis rackets, baseball bats, carbon fietsen, carbon mountainbikes, en zelfs de Airbus A380 is voor een groot deel uit Carbonfiber vervaardigd. De reden is eenvoudig, Carbonfiber is vederlicht en supersterk. oa mercedes, Saab, BMW, Porsche, Range Rover enz gebruiken carbonfibers in hun auto's.
Koolstofvezel wordt in de wegrace gebruikt voor onder andere remschijven, uitlaatdempers, stroomlijnkuipdelen, schetsplaten en is zéér duur.
Blac carbon fiber brillen bestaan uit 4 lagen Carbonfiber, gecombineerd met Titanium TUSSEN de Carbonfiber lagen in de neusbrug en veren om de Carbonfiber bril aanpasbaar te maken.

SLIDESHOW
Hieronder: Blac Production

Waar u Carbon fiber (carbonfibre) zoal kan tegenkomen tegenwoordig?

3-carbon-fiber-babyseat_opt apple-iphone-4-carbon-fiber-skin-graphite-08ec audi_carbon_fiber_ski_small
BMW_Carbon_Fiber Bugatti-Veyron--Carbon-Fiber carbon fibre fiber fiets kader arantix_bikeframecarbon-fiber-vel carbonfiber autospiegel-images-1 blac carbon fiber brillen fiber_baggr_1
jlt-carbon-fiber motor onderdelen kirklee-carbon-fiber-bmx-bikemnpctech_carbon_fiber_di_noc_logitech_keyboard_peter7 Saab-Carbon-Fiber dashboardmeer info: https://blac.dk

Meer info en voorbeelden hieronder op de PDF : technische info over Carbon fiber brillen van Blac

Blac_Nerdinfo technische fiche blac


BLAC-handmade.pdfSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause