Drivewear video: een brillenglas ontwikkeld voor het autorijden
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Drivewear by Transitions: een brillenglas specifiek ontwikkeld voor het autorijden.
Gepolariseerd tegen verblindende reflectie’s, Contrastverhogend bij bewolkt weer, duisternis of regen, fotochromatisch zodat het zich bij fel zonlicht automatisch aan de lichtsterkte aanpast.

Transitions ® Drivewear ® brilglazen zijn de eerste fotochromatische brilglazen die donkerder worden achter de voorruit van een auto,
Drivewear brilglazen2
waardoor Drivewear glazen van kleur veranderen in functie van de actuele rijomstandigheden om zo het zicht van de bestuurder optimaal te verbeteren. Daarnaast zijn Drivewear brilglazen gepolariseerd om verblindende schittering op autoruiten, auto’s, etalages, water, sneeuw enz weg te nemen, een ander duidelijk voordeel bij het besturen van een auto. De Drivewear brilglazen bestaan zowel in UNIFOCAAL als in MULTIFOCALE (dubbelzicht) glazen.
Het DriveWear effect:
De drie verschillende fases van DriveWear glazen zijn zo bedacht om de natuurlijke perceptie van het oog in de verschillende weersomstandigheden te optimaliseren.

Drivewear logo

- Bij overtrokken weer is alleen de geel-groene hi-tech polarisatie filter actief. Deze verhinderd verblindende weerkaatsingen en de geel-groene kleur verhoogt het contrast.

- Bij zonnig weer in de auto zal de hi-tech polarisatie filter actief blijven en een ideale bescherming geven tegen verblinding. Daar waar traditionele Transitions brillenglazen in de auto, achter de voorruit niet meekleuren, zal DriveWear wel verkleuren.

- In fel zonlicht buiten worden de UV-stralen niet meer door de voorruit geblokkeerd. Nu zijn de drie hi-tech lagen van brillenglas actief, de polarisatie filter, de Transitions moleculen die op zichtbaar licht reageren en de Transitions moleculen die op UV-licht reageren


Drivewear brilglazen

Alle info over: zie Transitions brilglazen
De beste zonneglazen voor in de auto? zie drivewear glazen EN drivewear_video
Transitions, sponsor van het Garmin wielrennersteam: zie Garmin_Transitions


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause