gehoorbescherming, anti-lawaaidoppen, zwemdoppen op maat enz...
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Gehoorbescherming, standaard of op maat anti-lawaaidopjes, zwemdopjes: soorten, prijs en mogelijkheden

GEHOORBESCHERMING:

anti-lawaaidoppen_op_maat3
Geen optie maar een must
Gehoorbeschadiging is een sluipmoordenaar. Juist omdat geluid altijd om ons heen is, wennen we er snel aan. Zelfs als het geluidsniveau extreme vormen aanneemt. Denk aan de werknemer op de werkvloer van de machinehal, de bezoekers van een discotheek of dance party ... maar ook aan uzelf in uw auto op een drukke snelweg tussen het andere verkeer.
zwemdoppen op maat

Standaard oor- en zwemdoppen Negeer de eerste signalen dat uw gehoor de effecten ondervindt van lawaai niet. Een eenvoudige, professionele gehoortest door een NKO-arts of audicien zal direct aantonen of het lawaai reeds bepaalde haarcellen heeft vernietigd

Gepersonaliseerde oor- en zwemdoppen Onze gepersonaliseerde oordoppen worden in het Lapperre labo geproduceerd. Ze passen perfect in de gehoorgang van elk oor. Oordopjes op maat worden vervaardigd uit soepel of hard materiaal, zijn herbruikbaar en veroorzaken geen irritatie. Verschillende filters zijn beschikbaar om het juiste dempingsniveau te verkrijgen. Uw Lapperre audicien zal u zeker helpen de filter(s) te vinden die u nodig heeft in uw specifieke werksituatie.
anti-lawaaidoppen_zwemdoppen op maat
Gepersonaliseerde oordoppen zijn enkel te verkrijgen via de Lapperre winkelpunten omdat er persoonlijke oorafdrukken dienen gemaakt.
STANDAARD ALPINE ANTI-LAWAAIDOPPEN MET FILTER
Alpine staat voor veel méér dan alleen een ‘oordopje’. Wil je je oren een doordachte, comfortabele en bovenal veilige bescherming bieden, voor welke gelegenheid ook, dan is Alpine een goede startoplossing.
Zwemmen, douchen, watersporten , veilig klussen en werken, veilig van muziek en een party genieten, comfortabel reizen en vliegen, rustig slapen: alles kan met de anti-lawaaidooppen van Alpine: Swimsafe, Worksafe, Partyplug, Flyfit, Sleepsoft

ALPINE PARTYPLUG: €12,50
Gehoorbescherming bij luide muziek
partyplug gehoorbescherming
Gaat u graag naar concerten of dance party’s? Zorg er dan voor dat uw hobby ook echt plezierig blijft en bescherm uw gehoor, want ook blootstelling aan harde muziek kan leiden tot gehoorbeschadiging. Voorkomt de hinderlijke piep of suizen in de oren na een avondje stappen. Met de PartyPlug geniet de gebruiker meer van de muziek, is het voeren van een gesprek beter mogelijk en is een avond uit veel minder vermoeiend.
Bij een gemiddeld muziekconcert krijgen uw oren 110 dB te verduren, terwijl een geluidssterkte van 104 dB na 1,5 minuut al schadelijk is. De PartyPlug is meer bedoeld voor de concert- en evenementenbezoeker. 2 earplugs met een vast filtersysteem waardoor de muziekbeleving optimaal is en omgevingsgeluiden zoals spraak nog goed hoorbaar zijn.

ALPINE SLEEPSOFT: €12,50
Last van een snurkende partner, lawaaierige buurt, verkeerslawaai of een feestje bij de buren? Dan biedt SleepSoft de oplossing. De speciale filter
sleepsoft gehoorbescherming
filtert hinderlijke geluiden weg, terwijl u nog wel wakker wordt van de wekker. Elimineert geluid van een snurkende partner, buren en verkeerslawaai. Hoogfrequente geluiden zoals een huilende baby, de bel, wekker of alarm blijven voldoende hoorbaar.
Ook harde en hoge geluiden als de bel en het roepen van kinderen blijven hoorbaar. De SleepSoft geluiddempers zijn speciaal ontwikkeld ter bescherming tegen storende omgevingsgeluiden tijdens de slaap waardoor u van een ongestoorde nachtrust kunt genieten. De open kanaaltjes in de filters zorgen ervoor dat er geen drukverschillen ontstaan, u hebt dus geen afgesloten gevoel.
Specificaties Alpine oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor. Zonodig kunt u de oordopjes zelf aanpassen aan de vorm van de gehoorgang.
Onderhoud SleepSoft reinigt u met water en zeep. Bij normaal gebruik gaat een set 1 tot 2 jaar mee.
SleepSoft - dempt omgeving- en snurkgeluiden - bevordert een ongestoorde slaap - perfecte pasvorm, geen druk in en op het oor - wordt zachter door warmte in het oor - geen afgesloten gevoel - steekt niet uit het oor

ALPINE WORKSAFE: €12,50
Veilig klussen en hobbyen
Worksafe gehoorbescherming
Er wordt steeds meer zelf geklust in en om het huis. Dat gebeurt niet zonder enig risico voor het gehoor. Timmeren, zagen, het gras maaien of de heg snoeien met de elektrische heggenschaar... het zijn allemaal klussen waarbij een goede gehoorbescherming geen overbodige luxe is.
Alpine biedt daarom speciale oordopjes met bijpassende filters voor optimale demping van gevaarlijke geluiden.
Op het werk is gehoorbescherming bij geluid boven de 80 dBverplicht. Een klusser of doe-het-zelver met een eenvoudige boormachine bereikt dat geluidsniveau ook. WorkSafe beschermt het gehoor van de gebruiker, terwijl spraak- en omgevingsgeluiden en de radio gewoon hoorbaar blijven.
Specificaties Alpine oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor.
Onderhoud Met water en zeep zijn de oordopjes te reinigen. De levensduur is afhankelijk van onderhoud en gebruiksfrequentie.

ALPINE FLYFIT: €12,50
Comfortabel reizen, uitgerust aankomen
flyfit gehoorbescherming
Lange vluchten zijn al vermoeiend, maar ook ons gehoor krijgt het een en ander te verduren. Vliegen brengt monotone, moemakende achtergrondgeluiden met zich mee. Bovendien kan men last hebben, soms zelfs in hoge en pijnlijke mate, van de wisselingen in luchtdruk tijdens opstijgen en landen.
FlyFit onderdrukt hinderlijk omgevings- lawaai tijdens het reizen met de auto, de trein of het vliegtuig. In het vliegtuig biedt de FlyFit ook een oplossing voor de effecten van de druk op de oren..
De FlyFit gehoorbeschermers van Alpine bieden uitkomst. Achtergrondgeluiden worden, zonder dat u van de buitenwereld wordt afgesloten, gedempt waardoor u fitter op de plaats van de bestemming aankomt. Bovendien zorgt de ingebouwde filter voor een betere drukregulering tijdens stijgen en landen.
Specificaties De oordopjes zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past het oordopje zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor. Zonodig kan de gebruiker de lamelletjes zelf aanpassen aan de vorm van de gehoorgang.
Onderhoud FlyFit reinigt u met water en zeep. Bij normaal gebruik gaat een set 1 tot 2 jaar mee.
FlyFit: - dempt omgevingsgeluiden, maakt minder moe - bevordert de veiligheid tijdens lange tochten - perfecte pasvorm, geen druk in of op het oor - wordt zachter door warmte van het oor - geen afgesloten gevoel - steekt niet uit het oor

ALPINE SWIMSAFE: €12,50
De speciale SwimSafe filters voorkomen dat er water in het oor komt terwijl u voldoende blijft horen van de omgeving. U hebt geen last van druk op uw oren of een afgesloten gevoel. Water in de oren bezorgt veel zwemmers en watersporters problemen.
swimsafe gehoorbescherming
De SwimSafe oordopjes houden het water buiten, maar laten wel geluid door. Luisteren en praten is gewoon mogelijk.
- Geen water in de gehoorgang. - Perfecte pasvorm, geen druk in/op het oor. - Te gebruiken vanaf 8 jaar. - Wordt zachter door warmte van het oor - Steekt niet uit het oor
Specificaties De lamelletjes van de SwimSafe gehoorbeschermers zijn gemaakt van een duurzame, flexibele, thermoplastische kunststof. Door de warmte van het oor past de beschermer zich binnen enkele minuten aan de gehoorgang aan en zit daardoor zeer comfortabel in het oor. Zonodig kan de gebruiker de lamelletjes zelf aanpassen aan de vorm van de gehoorgang.
Onderhoud SwimSafe is goed te reinigen met water en zeep. Bij normaal gebruik gaat een set jaren mee.

musicsafe classic gehoorbescherming
ALPINE MUSICSAFE CLASSIC: €17,50
Muzikanten hebben een groot risico om een gehoorbeschadiging op te lopen. Te luide muziek kan zorgen voor ernstig gehoorverlies of andere fysieke problemen.
De MusicSafe Classic oordopjes zijn geproduceerd van een zeer zacht, flexibel en duurzaam materiaal. The MusicSafe Classic is zeer comfortabel om te dragen, doordat zijn vorm zich aanpast en de oordopjes nauwelijks zichtbaar zijn in het oor. De oordopjes hebben speciale 'music filters' die zorgen voor een uitstekende geluidskwaliteit. De bijgeleverde alpine travelbox zorgt ervoor dat de oordopjes goed zijn opgeborgen en maakt het handig om ze overal mee naartoe te nemen.


ALPINE MOTOSAFE: €19,50
alpine motosafe gehoorbescherming

- Speciale gehoorbescherming voor motorrijders
- Twee filters
Handig opbergzakj

Universele anti-lawaaidoppen
decidamp anti-lawaaidoppen
DECIDAMP BASISBESCHERMING (DISPOSABLE)
De schuimrubberen Decidamp oordoppen bieden je oren een gedegen basisbescherming wanneer ze juist gebruikt worden: rol de dopjes in de vorm van kleine worstjes, breng aan in de gehoorgang en houd ze 30 seconden vastgedrukt terwijl de mousse uitzet. Deze oordopjes dempen het geluid met ongeveer 28 dB, maar hun toepassing is eerder beperkt.


OP MAAT GEMAAKTE ANTI-LAWAAIDOPPEN en ZWEMDOPPEN:
vanaf ±€ 55,00 per paar
anti_lawaaidoppen_op_maat_classic
Wil je een op maat gemaakte, comfortabele en duurzame gehoorbescherming uit hypo-allergeen materiaal, dat volledig afgesteld is op jouw noden? Dan ga je best voor de op maat gemaakte anti-lawaaidoppen.
Afhankelijk van het gewenste materiaal en de functionaliteiten maak je samen met je audicien de keuze die het best bij jou past. De op maat gemaakte oordoppen zijn duurzaam, herbruikbaar en gemakkelijk in het onderhoud. Dankzij hun hypo-allergene materie veroorzaken ze geen irritatie in het oor. Verschillende filters staan ter beschikking om het gewenste dempingsniveau te verkrijgen. Samen met je audicien ga je na welke filter je het best kan gebruiken.
CLASSIC materie naar keuze: hard of zacht filter naar keuze: vast of verwisselbaar (harde materiaal) dempingsniveau naar keuze communicatie mogelijk dank zij open systeem verschillende kleuren mogelijk (harde materie) verbindingskoordje mogelijk geschikt voor recreatief of professioneel gebruik

SPECIAAL VOOR MUZIKANTEN !
CustomFit Music ER2 anti lawaaidoppen voro muzikanten

NIEUW: TOPKWALITEIT Muziekfilter op maat, de ideale gehoorbescherming speciaal voor muzikanten : ER 9, 15 of 20: €165,00 / paar
- Afdruk van een audicien noodzakelijk
- Specifieke vlakke filters
Geen vervorming van de muziek


Andere professionele anti-lawaaidoppen
MINI
anti_lawaaidoppen_op_maat_mini

discreet & quasi onzichtbaar in het oor zacht materiaal ultra-licht & uiterst comfortabel ideaal om mee te slapen steekt niet uit het oor - ideaal onder eenhelm (motorrijders) vlakkere demping (muziek)

anti_lawaaidoppen_professional_static
PROFESSIONAL STATIC
heel licht 3 verwisselbare filters geen afgesloten gevoel gemakkelijk in het onderhoud hypo-allergene materie heel sterk (nylon)

PROFESSIONAL DYNAMIC
demping wordt automatisch aangepast aan het lawaainiveau bescherming tegen lawaai, maar versterkt geluiden in rustige omstandigheden ideaal voor jagers en mensen met een lichte gehoorsdaling
anti_lawaaidoppen_professional_Dynamic


Lapperre laat je oren overleven
Gehoorbescherming tegen water: ZWEMDOPPEN
Sommige oren kunnen ook bescherming gebruiken tegen water. Wil je tijdens het zwemmen, douchen of watersporten water in je oren vermijden, dan bieden de Lapperre zwemdoppen u een oplossing. Je kunt kiezen voor de universele Alpine zwemdoppen, maar je kan ook op maat gemaakte zwemdoppen uit duurzaam drijvend materiaal laten maken in één van de Lapperre winkelpunten. Ze garanderen de beste waterdichtheid en een maximale zekerheid voor het oor.Lapperre gehoorbescherming
anti_lawaaidoppen_op_maat_mini
Harde geluiden veroorzaken gehoorbeschadiging. Een door lawaai opgelopen gehoorbeschadiging geneest niet en is dus definitief. Wij kunnen u gehoorbeschermers bieden die onherstelbare gehoorbeschadigingen voorkomen.
Onze gehoorbeschermers zijn:
- op maat gemaakt, dus helemaal aangepast aan úw oor
- makkelijk in te brengen en te verwijderen
- veilig en comfortabel
- voorzien van een dempingsfilter waarmee spraak verstaanbaar blijft
- vrijwel onzichtbaar in het oor
De mogelijkheid om in de gehoorbeschermers verschillende filters te plaatsen laat het toe om elke persoon op een individuele manier te helpen volgens zijn/haar behoeften

Alle info ook op http://www.lapperre.be Vreest u al beschadiging te hebben? Test ZELF uw gehoor via www.hoorprofiel.be

GELUIDEN
Ze omringen je constant. Dagelijks stromen ze massaal je oren binnen, geladen met informatie of emotie voor je
hersenen. Je hebt ze nodig om de wereld rondom je te interpreteren en te beleven.
Wordt je gehoor echter te vaak platgewalst door plotse of te intense geluiden, dan eist dit zijn tol. Spelen, werken of fuiven in een luidruchtige omgeving zonder aangepaste gehoorbescherming, kan je een levenslang gehoorverlies opleveren.
Lapperre gehoorbeschermingsproducten voorkomen dat je gehoor geluidsschade oploopt. Universele of op maat gemaakte oordoppen, met of zonder geluidsfilter, voor éénmalig of dagelijks gebruik, iedereen vindt zijn persoonlijke oplossing in het uitgebreide gamma.
Ontdek bij Lapperre de beste gehoorbescherming voor jouw oren, aangepast aan jouw noden.

maximale duur blootstelling aan lawaai
De factor tijd Sommige geluiden kunnen ons gehoor in minuten of zelfs enkele seconden onherstelbaar beschadigen. Andere geluiden kunnen we wel langer verdragen, maar zijn daarom niet minder funest.

Goed om weten
Straatgeluid: 70dB // Printer :75dB // Grasmachine: 85dB // Druk café : 90dB // Snelwegverkeer : 96dB // Snurken : 75-110dB // Kettingzaag : 105dB // Hogedrukreiniger : 108dB // MP3-speler ‘max’ : 120dB
én.... 80 dB is de wettelijke grens voor lawaai op de werkvloer


WAAROM IS ANTI-LAWAAIBESCHERMING ZO BELANGRIJK

Lapperre_gehoorbescherming
Hoe intenser het geluid, hoe meer risico op gehoorbeschadiging. Bovendien speelt de tijdsduur waaraan het gehoor wordt blootgesteld aan geluid een voorname rol. Het geluidsvolume dat we 'ongestraft' enkele minuten kunnen verdragen, kan bij langere blootstelling een ernstige gehoorbeschadiging veroorzaken. We lopen achteruit en beschermen onze oren als we de lont van een vuurpijl zien branden. Toch nemen velen van ons dagelijks ontzettend meer risico’s om hun gehoor te schaden dan die ene oudejaarsavond in het jaarOP IEDER OOR PAST EEN DOP
De vraag is enkel welke dopjes voor jouw oren de beste zijn. Hierbij spelen verschillende factoren een rol. Wil je je gehoor beschermen tegen continu omgevingslawaai, harde plotse geluiden of water? Wil je je oordoppen elke dag gebruiken of heb je ze eerder occasioneel nodig? Als je voor anti-lawaaidoppen kiest, wil je een echte noise block of eerder een demping van de omringende geluiden, waarmee communicatie nog mogelijk blijft?

TEST NU DE KWALITEIT VAN JOUW GEHOOR

alpine_anti_lawaai

Je kunt je gehoor laten testen door één van onze professionele Lapperre audiciens. Contacteer ons voor een afspraak
“Hearing affects every aspect of life. Communication, safety, connectedness, well being, emotions and intellect, information. It’s our major “link” into the external word. We don’t always realize the true gifts we have until we lose them.”
Annie Lennox

Als marktleider in hoortoestellen kent Lapperre als geen ander het belang van goed horen. Je gehoor is even uniek als je vingerafdruk en eens je het kwijt bent, komt het niet meer terug.
Lapperre wil niet enkel informatie en oplossingen bieden voor mensen met gehoorproblemen. Gehoorschade voorkomen is prioritair. Daarom doet Lapperre er alles aan om mensen te sensibiliseren over het belang van goed horen door hen preventief een kwalitatief gamma gehoorbeschermingsproducten aan te bieden om gehoorschade door lawaai of water te vermijden.

OPENINGSUREN - HOORCENTRUM ZELE bij Optiek Van der Linden:
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak


Hoortesten, aanpassing én controle van hoorapparaten, anti lawaaidoppen en zwemdoppen op maat gebeuren door een gediplomeerd Lapperre audicien, bel nu voor een afspraak: 052/44 46 07


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause