De verschillende soorten hoorapparaten, voordelen enz..
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

De verschillende soorten hoorapparaten: Luidspreker-in-het-oor hoortoestellen, volledig in-het-oor apparaten of hoortoestellen, achter-het-oor apparaten enz…..onzichtbaar hoorapparaat Virto B-titanium Lyric hoorapparaatSOORTEN HOORAPPARATEN


Achter-het-oor hoortoestellen (AHO/BTE)

Geschikt voor ELK gehoorverlies

achter-het-oor hoorapparaten


In-het-oor hoortoestellen (IHO/ITE)

De meest DISCRETE oplossing

in-het-oor hoorapparaten


Luidspreker-in-het-Oor hoortoestellen (RIC)

De meest GEKOZEN oplossing

luidspreker-in-het-oor hoorapparaten
Virto B-titanium onzichtbaar hoorapparaat in het oor Lyric


In-het-oor hoortoestellen (IHO/ITE) zoals de VIRTO B-TITANIUM
De meest
DISCRETE oplossing

Een in-het-oor toestel zit in je gehoorgang ‒ diep of meer vooraan, afhankelijk van het model. Het is het meest discrete hoorapparaat, quasi onzichtbaar voor je omgeving. Om perfect in je gehoorgang te passen, worden in-het-oor hoortoestellen op maat gemaakt op basis van een oorafdruk.

Doordat in-het-oor toestellen zo klein zijn, zijn er beperkingen aan de versterking die ze kunnen geven. Daarom kunnen in-het-oor apparaten niet voor elk type gehoorverlies.
Pluspunten van de kleinste in-het-oor-hoorapparaten
- Klein en daardoor nauwelijks zichtbaar voor anderen (vooral CIC- en IIC-toestellen)
- Handig voor brildragers
- Aangenaam bij het sporten
- De natuurlijke akoestiek van de oorschelp blijft behouden, wat een natuurlijke klank garandeert

Minpunten van de kleinste in-het-oor-hoorapparaten
- Door het kleine formaat is er minder versterking mogelijk. Daardoor zijn IHO-toestellen enkel geschikt voor een matig of gemiddeld gehoorverlies
- Niet voor iedereen geschikt. Of een in-het-oor toestel kan hangt af van de vorm en de grootte van de gehoorgang
- Geen draadloze functies bij de allerkleinste modellen


Het eerste hoortoestel in titanium

Het titanium waaruit Virto B-Titanium is gemaakt, is ongelofelijk sterk, licht en duurzaam. En bovendien antiallergisch!


Phonaks kleinste hoortoestel ooit

Dankzij het titanium is de Virto B-Titanium 26% kleiner dan het vorige 'Kleinste hoortoestel ooit' en dus onzichtbaarder dan ooit tevoren.


Op maat gemaakt

Jouw Lapperre-audicien test je gehoor en neemt een afdruk van je oor. Zo past je nieuwe hoortoestel perfect en biedt het je de gewenste resultaten.

Herkent u het volgende?

- Hoe lang is het geleden dat u de geruis van de bladeren tussen de bomen nog hoorde?
- de TV moet steeds maar luider staan; té luid voor de rest van de familie.
- u moet uw familie steeds vragen om te herhalen wat ze zeggen?
- u kan een normaal gesprek niet meer volgen op feesten, receptie’s, verjaardagen ...?
- u krijgt problemen om te telefoneren?
- de stillere passages in muziek worden moeilijker te verstaan?
de radio staat voor u te stil en voor anderen te luid?

  

microtube hoorapparaat hoorapparaten images microtube hoorapparaten hoorapparaten


De nieuwste generaties hoorapparaten zijn zò klein dat ze bijna onzichtbaar zijn. Waarom zou u ze dan niet dragen om terug te kunnen genieten van een normaal gesprek met al wie u dierbaar is?

Lapperre oplossingen.

Een persoonlijke oplossing.

Uw gehoor is even uniek als uw vingerafdruk. Bent u het kwijt, dan riskeert u een deel van uw identiteit te verliezen. Geavanceerde hoorapparaten stellen alles in het werk om uw gehoorverlies zeer individueel te ondersteunen.
Om het meeste profijt uit uw gehoor te halen start u best met een bezoek aan uw Lapperre audicien. Samen met u evalueert hij uw gehoorverlies, uw levensstijl en wat u wilt bereiken met uw gehoor. Zo kunt u de gepaste toestelletjes vinden, die u een maximaal profijt zullen bezorgen.
Lapperre audiciens kennen de unieke mogelijkheden van hun verschillende types hoortoestellen als geen ander. Zij regelen het juiste niveau van geluidsversterking dat u nodig hebt. Moderne hoortoestellen zijn extreem flexibel en vinden met grote nauwkeurigheid een correct antwoord voor elk specifiek gehoorverlies en luistersituatie. Kortom, samen vindt u beslist dé oplossing die beantwoordt aan uw noden en behoeften.
Hoortoestellen versterken het geluid en de spraak en zijn verkrijgbaar in verschillende modellen, zowel achter-het-oor als in-het-oor.

IN-HET-OOR TOESTELLEN, Quasi volledig onzichtbaar
Lapperre Intra onzichtbare hoorapparaten 2018-04_aOngezien
discreet

De Virto B-titanium in-het-oor-toestellen, een groots geluid in een piepklein toestel

Lapperre Intra in het oor onzichtbaar hoorapparaat 2018-04_bDE VOORDELEN

Voor jou gemaakt
Elk model is een stukje vakwerk, ontworpen op maat van jouw oor. Met 3D-printtechnologie wordt elk schaaltje laag per laag opgebouwd. Daarna worden alle onderdelen met de hand op de juiste plek gezet. Zo worden je hoortoestellen even uniek als jij en zitten ze comfortabel, de hele dag door.

Op maat van jouw leven
Een vergadering, in de auto of op een feestje met veel achtergrondlawaai. Waar je ook bent, de toestellen passen zich automatisch aan elke luister- situatie aan.

Zo goed als onzichtbaar
Niemand hoeft te weten dat je een hoortoestel draagt. In-het-oor-toestellen zitten diep in je gehoorgang, maar je kunt ze zelf wel eenvoudig uithalen en weer indoen.
Lapperre Intra in het oor onzichtbaar hoorapparaat 2018-04_c

Voor elk wat wils
In-het-oor-toestellen zijn er in verschillende modellen en prijsniveaus. Hoewel ze op maat gemaakt worden, zijn ze absoluut niet duurder dan achter-het-oor- modellen. Je Lapperre-audicien helpt je met het kiezen van het type dat het beste bij jou past, afhankelijk van je levensstijl en hoe krachtig je hoortoestel moet zijn.

Wil je zorgeloos luisteren, zonder de aandacht te vestigen op je hoortoestellen? Dan zijn onze op maat gemaakte in-het-oor-toestellen jou op het lijf geschreven. Ze worden diep in je gehoorgang geplaatst. Piepklein en discreet, maar wel boordevol krachtige technologie.
VOORDELEN VAN DE NIEUWSTE GENERATIES VERSTA-TOESTELLEN

Weten naar welke kant je moet kijken
small tube hoorapparaat hoorapparaten
De nieuwste generatie's hoorapparaten communiceren draadloos met elkaar om te zorgen voor een evenwichtig geluidsbeeld. Zo weet u beter waar u zich bevindt in verhouding tot de mensen en dingen om u heen.

Deelnemen aan een gesprek
Hoge tonen zijn van groot belang bij het verstaan van spraak en de nieuwste generatie's hoorapparaten hun grote bandbreedte vangt al die tonen op. Daarnaast helpen het lawaaimanagement en de richtinggevoelige microfoonsystemen u om u te concentreren op de mensen die u wilt horen.

Helder EN aangenaam horen
Met de nieuwste generatie's hoorapparaten hoort u de details die u miste – en kunt u duidelijk en aangenaam horen.

Natuurlijke geluidskwaliteit
Met de nieuwste generatie's hoorapparaten heeft u de mogelijkheid van een geluidsontvanger in het oor, in plaats van achter het oor. Bij een dergelijke oplossing komt het geluid niet via een slangetje, maar rechtstreeks in het oor, waardoor de geluidskwaliteit helder en natuurlijk is.

Geen gefluit meer
Niemand wil een toestel dat piept of fluit – en de nieuwste generatie's hoorapparaten verminderen dit risico aanzienlijk. Het anti-feedback- systeem werkt voortdurend en verwijdert fluittonen al voordat ze worden gehoord.
toestel6 hoorapparaten


Discreet en aantrekkelijk
De de nieuwste generatie's hoorapparaten hun aantrekkelijke en slanke ontwerp is iets om trots op te zijn. Omdat ze leverbaar zijn in 10-tallen kleuren, kunt u kiezen welke PCA’s of iPCA’s het beste bij uw huid- of haarkleur of uw persoonlijkheid past.

Duidelijk horen door de telefoon
Een mobiel telefoongesprek is veel makkelijker met de optionele Bluetooth Streamer.De streamer vangt het geluid op en zendt het rechtstreeks naar uw oren, zodat uw de nieuwste generatie's hoorapparaten verstatoestel verandert in een handsfree hoofdset.

Met de nieuwste soorten hoortoestellen geniet u meer van de TV Draadloze technologie zorgt voor een kristalheldere verbinding, zodat u de TV op hetzelfde volume kunt zetten als ieder ander. Zelfs in een lawaaiige ruimte kunt u de TV horen. Het signaal van de draadloze TV gaat naar de Streamer en wordt vervolgens rechtstreeks naar uw nieuwste hoorapparaten hoortoestellen gezonden.

Alle info ook op http://www.lapperre.be Test ZELF uw gehoor via www.hoorprofiel.be

lapperre banner hoorapparaten

Een technologisch wonder

Een modern hoorapparaat is veel meer dan alleen maar een geluidsversterkertje. Naast versterken van het geluid wordt het geluidssignaal ‘digitaal’ bewerkt. Een hoogwaardige snelle computerchip ingekapseld in het hoortoestel of hoorapparaat welke door de audicien kan worden geprogrammeerd, zorgt ervoor dat een hoorapparaat nooit meer te zacht en nooit meer te hard klinkt. Het hoorapparaat regelt de versterking volautomatisch afhankelijk van verschillende voorkomende situaties. Storende bijgeluiden kunnen in de actuele toestellen worden gescheiden van spraak, waardoor deze laatste extra kan worden benadrukt.

MyPilot hoorapparaten

Afstandsbediende hoorapparaat bieden nog meer luistercomfort. Hier kan de gebruiker met een druk op de knop kiezen voor de instelling die volgens hem het best past bij de luistersituatie waarin hij zich op dat moment bevindt. Ten opzichte van volledig automatische toestellen heeft de slechthorende met een afstandsbediend hoorapparaat zelf ook controle over de werking van het toestel. Uiteraard kan ook dit toestel in een automatische mode werken. Praktische voorbeelden zijn oa: de Perseo, Savia en Syncro. Voor een juiste keuze is een goed advies onontbeerlijk. Zeker als men beseft dat we pas aan het begin staan van de digitale ontwikkeling. Niet alleen worden audiologische principes door het d.m.v. digitale bewerking van het geluidssignaal optimaal benut. Ik ben ervan overtuigd dat de combinatie met technieken uit de telecommunicatie-industrie de toekomstige hoortoestellen nog een grote stap verder zullen brengen. Vandaag zijn onze hoortoestellen reeds compatibel met draadloze microfoons, televisietoestellen, GSM’s, mp3 spelers enz…

Zonder compromis – Eleganter - Performanter – Natuurlijker.
Stel je een hoortoestel voor zonder enige vorm van compromis - zo klein mogelijk, zeer elegant, zonder occlusie en met de hoogstmogelijke performantie. Wat gisteren nog een droom was is de dag van vandaag een realiteit : microSavia.


Naast het feit dat zowel het comfortaspect als de verstaanbaarheid in deze toestellen top zijn, worden ze eveneens aangeboden in een esthetische PCA-verpakking.

Het rechter en linker hoorpparaat communiceren met elkaar: Inderdaad de rechter en de linker hoorapparaten wisselen (draadloos) informatie aan elkaar uit waardoor volgende zaken mogelijk worden. Synchrone manuele volumeregeling :Als je het volume aan één zijde bij regelt zal dit automatisch ook gebeuren aan de andere zijde.

Beter lokalisatievermogen Door die communicatie tussen de twee hoorsystemen is het mogelijk om de geluiden en de stemmen beter te lokaliseren.  Een goede lokalisatiemogelijkheid is de basis om te kunnen verstaan in rumoer. Goed lokaliseren is pas mogelijk door een correcte ‘samenwerking’ van de twee oren.
flexible IPCA_Geluidssituatie
Klassieke hoortoestellen corrigeren wel een gehoorverlies, oor per oor, maar omdat ze niet communiceren met elkaar, wordt er geen rekening gehouden met de verschillende opnames tussen het rechter en het linker oor, waardoor de hersenen niet altijd de correcte informatie krijgen.  Dit kan leiden tot foutieve interpretaties, met als gevolg een slechtere lokalisatie en daaruit voortvloeiend een moeilijker spraakverstaan in lawaai. Deze nieuwste generatie's hoorapparaten zijn de eerste toestellen dat gebruik maakt van een ‘Ruimtelijk Geluids Systeem’ met als doel het normale ruimtelijk lokalisatiegevoel te herstellen en daardoor de verstaanbaarheid te verbeteren.

ICO_zoom
Gerichte geluidsopname (keuze uit 4 richtingen) De klassieke dubbele microfoontechnologie legde tot op heden steeds de focus op de geluiden die van voor komen. Toch kunnen er situaties zijn zoals in de wagen of aan tafel in een restaurant waarbij de stemmen van achter de persoon of opzij (links of rechts) de belangrijkste zijn. Met behulp van de elegante afstandsbediener MyPilot kan de gebruiker de opnamefocus wijzigen in functie van de specificiteit van de geluidssituatie. Er zijn vier keuzeopties : voor (standaard), achter, links, rechts
 
IPCA_Bluetooth
Er is een draadloze connectie mogelijk met externe geluidsbronnen via bluetooth Door één simpele druk op de rond de hals gedragen streamer (i-com) maak je in een handomdraai een verbinding met GSM, PC, radio, TV en andere externe geluidsbronnen met behulp van bluetoothtechnologie.  Uniek hierbij is dat het opgewekte signaal stereofonisch is. 30 % van de klassieke hoortoesteldragers ondervindt problemen bij het telefoneren.  Deze nieuwste generatie's hoorapparaten zorgt onmiddellijk voor een totaaloplossing want telefoneren wordt plots zelfs comfortabeler en makkelijker dan bij normaalhorende telefoongebruikers.Technologie hoorapparatencom_pic_pro_savia hoorapparaten


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM ZELE bij Optiek Van der Linden:

WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak

Hoortesten, aanpassing én controle van hoorapparaten, anti lawaaidoppen en zwemdoppen op maat gebeuren door een gediplomeerd Lapperre audicien, bel nu voor een afspraak: 052/44 46 07

wenst u meer info? kom gerust langs in de zaak. we helpen u verder & voorzien u van alle nodige informatie. of surf ook eens naar:
www.lapperre.be

com_savia hoorapparaten art_sound_experience shapeimage_1 hoorapparaten

Lapperre_hoorapparaat hoorapparaten

com_savia hoorapparaten art_sound_cleaning


Oticon_dual hoorapparaten

Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
Lorem ipsum dolor sit amet, sapien platea morbi dolor lacus nunc, nunc ullamcorper. Felis aliquet egestas vitae, nibh ante quis quis dolor sed mauris. Erat lectus sem ut lobortis, adipiscing ligula eleifend, sodales fringilla mattis dui nullam. Ac massa aliquet.
Lapperre - HOORCENTRUM - Zele
  • de modernste en kleinste HOORAPPARATEN
    Traplift-hoorcentrum-Vanderlinden-Zele-2
  • gratis HOORTEST
  • draag uw hoorapparaten GRATIS OP PROEF
  • DISCRETE AANPASRUIMTE voor hoorapparaten en hoortesten met de modernste apparatuur
  • Ook voor zwemdoppen op maat , anti-lawaaidoppen op maat, geluidsdoppen op maat enz kan u natuurlijk in ons hoorcentrum terecht.
  • accessoires voor SLECHTHORENDEN
  • Keuze uit verschillende type's hoorapparaten in verschillende prijscategoriën, van RIZIV- tarief (ziekenbond apparaat) tot de meest gesofisticeerde PCA & iPCA hoor- of versta- toestellen met bv Bluetooth.

NIEUW: wij plaatsten onlangs een TRAPLIFT naar ons hoorcentrum voor UW comfort

OPENINGSUREN - HOORCENTRUM ZELE bij Optiek Van der Linden:
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak


Hoortesten, aanpassing én controle van hoorapparaten, anti lawaaidoppen en zwemdoppen op maat gebeuren door een gediplomeerd Lapperre audicien.
Bel nú voor een AFSPRAAK: 052/44 46 07


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause