JF Rey Petite, dé brillen voor dames met een fijn gezicht

TOPMERKEN


JF REY PETITE
De eerst Brilcollectie, speciaal ontwikkeld voor dames met een fijn of klein gezicht.

- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

J.F. REY Petite

De eerst Brilcollectie, speciaal ontwikkeld voor dames met een fijn of klein gezicht.Eindelijk een prachtige brilcollectie voor dames met een smal gezicht, fijn gezicht of klein hoofdje. Une femme Petite - Niet gewoon een kleine bril, maar een aparte lijn van J.F. Rey, speciaal ontwikkeld voor die dames met een smal gezicht, klein gezicht, fijn gezicht of klein hoofd, die in de gewone bril collectie's niet direct een passende bril vinden.Nu hebben zelfs kleine gezichten het recht op een leuke brilontwerp! Niets is meer frustrerend dan de perfecte bril die 100% past met je gezicht niet vinden. De Franse designer Jean-François Rey, bekend om zijn knowhow en zijn onnavolgbare ontwerp, realiseerde zich een tijdje geleden dat kleine vrouwelijke gezichten en hoofden maar al te vaak over het hoofd gezien door de bril ontwerpers. JF rey petite is een reeks bril ontwerpen die perfect zijn aangepast aan de morfologie van dames met zeer kleine gezichten. Klein damesbrillen, die perfect aangepast zijn én zeer stijlvol. De JF rey Petite brillen maken dames die lang naar de perfecte bril zochten “happy” door hun prachtige vormgeving en perfecte pasvorm. Vervaardigd in acetaat of roestvrij staal, met een levendige kleurenpalet en een zeer verfijnde look, groeit de collectie steeds verder uit met de komst van nieuwe, aantrekkelijke vormen en modellen.

Klein formaat - prachtig ontwerp!


https://www.jfrey.fr/en/jean-francois-rey/petite/
Hieronder enkele voorbeelden van de JF Rey Petite, kleine damesbrillen, collectie


jf-rey-petite8.jpgSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause