Kinto brillen, Ik koop Belgisch | Optiek Van der Linden | Zele

Menu kinderbrillen

- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

banner kinto

KINTO: brillen 100% Made in Belgium, betaalbaar, jong en mooi.
Hippe collectie voor kinderen, tieners én volwassenen
VAN €135 tot €200.

Netoptic, DE BELGISCHE FABRIKANT VAN KINTO BRILLEN, stelt U een grote en gevarieerde waaier voor van optische monturen en zonnebrillen.
Geschiedenis: Netoptic, opgericht in 1974, begon als groothandel in brilmonturen en producent van reinigingsproducten. In 1978 worden de eerste brilmonturen gefabriceerd in onze ateliers.
KINTO IMAGE
In 1990 neemt het bedrijf een belangrijke wending en start het de productie van monturen onder de merknaam KINTO. Deze collectie, geschikt voor fijne gezichten en natuurlijke mensen, ontplooit zich in de optiekwereld al snel als een referentiemerk.
Netoptic is een bedrijf 'op mensenmaat', wat toelaat flexibel en snel te reageren op marktevolutie’s en nieuwe modetrends, én dat op deze manier tevens een uitmuntende klantenservice garandeert. Gesitueerd ten zuiden van Brussel stelt het in 2008 150 werknemers tewerk, waarvan 70 personen uitsluitend meewerken aan de productie van het merk KINTO.

Filosofie: Netoptic is een familiebedrijf, dat ondanks zijn progressieve ontwikkeling dynamisch en flexibel blijft. Bovendien hecht het veel belang aan de diensten die het de klant kan bieden. De lijfspreuk van Net-optic en KINTO: "Zou ik graag klant willen zijn bij mezelf?"

KINTO: Een team van 6 designers werkt fulltime aan het succes van één van de mooiste Belgische brilcollecties. Het merk KINTO vertegenwoordigt een ontwerp met een sterke personaliteit, en dit in combinatie met een eenvoudige en sobere stijl.
De KINTO brillen staan leuk op het gezicht, zijn comfortabel en worden grondig bestudeerd. Daarnaast bieden zij de uitmuntende kwaliteit van een Belgisch product.
pied page02 kinto damesbril

Tot op vandaag biedt KINTO de consumenten het meest uitgebreide gamma op de markt (zowel in model als in kleur) voor fijne gezichten en natuurlijke mensen.

KINTO Eco-Friendly ... natuurlijk goed gedragen.

KINTO, sinds lange jaren, heeft zich volledig gegeven voor het ontwerpen van monturen die zich natuurlijk aanpassen aan de vorm van het gezicht van onze klanten.

Het verlangen om in harmonie te blijven met haar klanten die milieubewust zijn, biedt KINTO zijn gamma Eco-Friendly aan.

Om dit te vervaardigen, werken we met cellullo M49 ontworpen door Mazzucchelli, dit is een verwerking van twee soorten vezels namelijk : katoenzaad en hout. Deze plaat is 100% biologisch afbreekbaar, 100% recycleerbaar en maakt KINTO 100% natuurlijk.

KINTO brillen voor tieners, kinderen én volwassenen: meer info op
http://www.kinto.be/

Onderstaande slideshow geeft u een idee van de stijl en enkele voorbeelden van recente modellen van de Kinto kinderbrillen en tienerbrillen. Wij hebben natuurlijk steeds meer én nieuwere modellen in voorraad dan hieronder getoond worden.

Alle info over de KINTO bril collectie voor kinderen, tieners en volwassenen op

kinto: https://kinto.be/nl_BE/Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause