oakley optische Rx brillen van het gekende zonnebrilmerk.

TOPMERKEN


OAKLEY RX (optische) BRILLEN

! OPGELET !

LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN EN PRODUCTEN.
Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hebben, zijn er bij zogoed als ALLE merken contactlenzen leveringsproblemen. Dit komt NIET door onze leverancier, maar door de productie bij de fabrikant zelf en is een direct GEVOLG VAN DE CORONACRISIS. Tijdens de eerste corona maanden waren vele fabrikanten én grondstoffen leveranciers in aziatische landen gewoon gesloten. Daardoor werden alle voorraden uitverkocht en zijn alle fabrikanten bezig met de voorraden terug aan te vullen én tegelijk bestellingen te leveren.
Dit probleem stelt zich vooral bij MULTIFOCALE LENZEN en TORISCHE LENZEN omdat daar altijd weinig voorraad van is, dus bestel ze TIJDIG bij. Deze lenzen duren bij de 3 grootste en belangrijkste merken momenteel soms tot 8 WEKEN OF LANGER om te leveren.

! CONTACTBEROEP !

Ook bij ons
BLIJFT een MONDMASKER VERPLICHT
Wettelijk geldt de mondmasker plicht nog steeds in alle contactberoepen, en (para) medische beroepen

! ACTIE'S !

Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50%

GOEDKOPE CONTACTLENZEN ONLINE : Alle lenzen via onze partner Lensonline aan internet prijzen !

oakley optische bril color.jpg
Oakley
Rx Optische brillen

Metaal, Acetaat en oakley's typische "O-Matter" zijn de materialen die oakley gebruikt voor hun optische brillen en "Rx-ready" zonnebrillen. Een sportieve brilstijl met een uitgekiende technologie. Van op het werk of kantoor, rechtstreeks naar het speelveld of de sporthal, de oakley optische brillen zijn voor alles geschikt.

Het direct herkenbare 'O' logo zegt genoeg om u te vertellen dat Oakley brillen gemaakt zijn met dezelfde indrukwekkende kwaliteitsnormen als hun zonnebrillen. Er zijn 10-tallen stijlen & modellen om uit te kiezen, en zoals je zou verwachten van een dergelijk zeer gerespecteerde fabrikant, zijn er tal van kleuropties per model beschikbaar. Dames en heren Oakley brillen zijn vervaardigd met duurzaamheid en mode in het achterhoofd. Wij zijn een erkende en exclusief Oakley dealer en leveren 100%
oakley-rx-eyeglasses-brillen-2.jpg
authentieke Oakley brillen.

ACTIVE series'
Oakley's active brillenreeks geeft u een verfijnde look, maar het blijven "beestige" brillen die zorgen voor sportieve en originele look.

LIFESTYLE serie's
Wanneer optische brillen z
ó uniek zijn, noemen de mensen het "Rebels" en "opstandig", maar dat is juist de bedoeling van de ontwerpers van oakley. Deze ontwerpen zetten rebellie om tot een kunstvorm.

oakley-rx-optische-brillen-op-sterkte-banner-113 oakley Bob Burnquist  5

oakley-rx-optische-brillen-op-sterkte-banner-1.png

DIAVOORSTELLING, oakley optical Rx brillen

Onderstaande slideshow geeft u een idee van de stijl en enkele voorbeelden van recente modellen van de oakley brilcollectie.
Wij hebben natuurlijk steeds meer én nieuwere modellen in voorraad dan hieronder getoond worden.


catherine-grenfell-5fm-oakley_rx_shoot_img_5323_optische_bril.jpg rory-mcilroy-wearing-oakley-crosslink_optische_bril.jpgSluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause