Optiek Van der Linden | Oogtest voor kinderen, bij ons of de oogarts?
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti
Zichtmeting of oogtest voor kinderen!
Ook voor tieners kan u bij ons terecht een professionele zichtmeting of oogtest. Zolang de ogen niet volgroeid zijn raden wij een bezoek bij de oogarts of orthoptist aan. Zo kan u de ogen van uw zoon of dochter professioneel laten testen zodat u weet of er een visueel probleem is.
Indien nodig óf bij de minste twijfel sturen wij u met uw kind natuurlijk altijd direct door naar een gespecialiseerd oogarts.
oogtest kinderenMerkte u zelf al problemen bij de ogen van uw zoon of dochter? Heeft uw kind moeite met het herkennen van woorden, kleuren of vormen? Klaagt uw kind soms over hoofdpijn, wazig zicht op het bord, heeft uw kind moeite met bepaalde letters en cijfers? Of twijfelt u aan het zicht van uw kind? Dan is het dus best om dit zo snel mogelijk te laten testen dmv een oogtest of zichtmeting bij ons.

Is uw kind jonger dan 7 jaar en u, het CLB of de leerkracht vermoed dat er iets met het zicht van uw kind niet on orde is? Dan raden wij altijd aan om met een oogarts contact op te nemen. Onder de 7 jaar is het oog van een kind nog te onvolgroeid en onderhevig aan andere factoren zodat een grondig oogonderzoek bij een oogarts aangewezen is.


Alle info over oogtesten en zichtmetingen bij ons vindt u
HIER

En onze keuze aan kinderbrillen? die vindt u
HIER.
Biomicroscoop-spleetlamp-oogonderzoek_oogarts_zichtmeting_oogtest_img_2294


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause