Optiek Van der Linden | Oogtest voor kinderen, bij ons of de oogarts?

! OPGELET !

LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN EN PRODUCTEN.
Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hebben, zijn er bij zogoed als ALLE merken contactlenzen leveringsproblemen. Dit komt NIET door onze leverancier, maar door de productie bij de fabrikant zelf en is een direct GEVOLG VAN DE CORONACRISIS. Tijdens de eerste corona maanden waren vele fabrikanten én grondstoffen leveranciers in aziatische landen gewoon gesloten. Daardoor werden alle voorraden uitverkocht en zijn alle fabrikanten bezig met de voorraden terug aan te vullen én tegelijk bestellingen te leveren.
Dit probleem stelt zich vooral bij MULTIFOCALE LENZEN en TORISCHE LENZEN omdat daar altijd weinig voorraad van is, dus bestel ze TIJDIG bij. Deze lenzen duren bij de 3 grootste en belangrijkste merken momenteel soms tot 8 WEKEN OF LANGER om te leveren.

! CONTACTBEROEP !

Ook bij ons
BLIJFT een MONDMASKER VERPLICHT
Wettelijk geldt de mondmasker plicht nog steeds in alle contactberoepen, en (para) medische beroepen

! ACTIE'S !

Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50%

GOEDKOPE CONTACTLENZEN ONLINE : Alle lenzen via onze partner Lensonline aan internet prijzen !

Zichtmeting of oogtest voor kinderen!
Voor kinderen boven de 6 jaar (vanaf 7 jaar) kan u bij ons terecht een professionele zichtmeting of oogtest. Vanaf 7 jaar zijn de ogen van kinderen voldoende volgroeid. Zo kan u de ogen van uw zoon of dochter professioneel bij ons laten testen zodat u weet of er een visueel probleem is. Indien nodig óf bij de minste twijfel sturen wij u met uw kind natuurlijk altijd direct door naar een gespecialiseerd oogarts.Merkte u zelf al problemen bij de ogen van uw zoon of dochter? Heeft uw kind moeite met het herkennen van woorden, kleuren of vormen? Klaagt uw kind soms over hoofdpijn, wazig zicht op het bord, heeft uw kind moeite met bepaalde letters en cijfers? Of twijfelt u aan het zicht van uw kind? Dan is het dus best om dit zo snel mogelijk te laten testen dmv een oogtest of zichtmeting bij ons.

Is uw kind jonger dan 7 jaar en u, het CLB of de leerkracht vermoed dat er iets met het zicht van uw kind niet on orde is? Dan raden wij altijd aan om met een oogarts contact op te nemen. Onder de 7 jaar is het oog van een kind nog te onvolgroeid en onderhevig aan andere factoren zodat een grondig oogonderzoek bij een oogarts aangewezen is.


Alle info over oogtesten en zichtmetingen bij ons vindt u
HIER

En onze keuze aan kinderbrillen? die vindt u
HIER.
Biomicroscoop-spleetlamp-oogonderzoek_oogarts_zichtmeting_oogtest_img_2294


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause