Optiek Van der Linden | Oogtest zonder afspraak | Zele
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti
Zichtmeting of oogtest ZONDER afspraak!
Het belang van een grondige oogcontrole en zichtmeting door METING & TECHNIEK.

Een nauwkeurige en verantwoorde aanpassing van BRILLENGLAZEN en CONTACTLENZEN gaan hand in hand met de modernste hulpmiddelen, ervaring, toestellen en technieken.

De ZICHTMETING of de oogtest voor BRIL of CONTACTLENZEN gebeurt bij ons op dezelfde professionele manier en met quasi dezelfde apparatuur als bij de
OOGARTS.

Autorefractie, subjectieve refractie enz behoren tot de standaard metingen, absoluut noodzakelijk om te kunnen constateren wat juist uw probleem is, én om u de meest geschikte oplossing voor dat probleem te kunnen aanbieden.
Hetzij een unifocale bril, multifocale (progressieve) bril, leesbril, gewone contactlenzen, TORISCHE contactlenzen, MULTIFOCALE of DUBBELZICHT contactlenzen óf u DOORVERWIJZEN naar een specialist, orthoptist of
OOGARTS.
Dus constateren wijzelf bij onze controle bij ons iets dat niet tot een normaal patroon behoort, óf bij de minste twijfel, zullen wij u ALTIJD direct doorsturen om een OOGONDERZOEK te laten uitvoeren door een OOGARTS.

Voor CONTACTLENZEN moeten er natuurlijk nog extra metingen gedaan worden én moeten uw ogen eerst altijd minutieus gecontroleerd worden (met onze BIOMICROSCOOP of SPLEETLAMP die de kleinste details van uw oog 10-tallen keren vergroot), omdat contactlenzen rechtstreeks op uw oog zitten. Er wordt, zonder uw oog aan te raken, een KERATOMETRIE gedaan op 1000-den punten om de exacte KROMMING van uw hoornvlies te bepalen, de DIAMETER van uw cornea wordt gemeten, PUPIL diameter en reflex, enz…. Zo kunnen wij exact bepalen welke contactlens voor uw ogen het beste en het gezondste is.


Voor uw beste zicht en de gezondheid van uw ogen.
Vóór de standaard zichtmeting en oogonderzoek, het OPTOMETRISCH OOGONDERZOEK, zullen wij u wat vragen stellen over uw gezondheid, uw familiegeschiedenis, eventuele oogproblemen en over uw werk en levensstijl, waarna testen worden gedaan zoals Subjectieve refractie, autorefractie, keratometrie enz... Met deze uitgebreide testen kunnen wij u de perfecte brilglazen garanderen. Een routine-oogonderzoek en zichtmeting verzekert u van een perfect en natuurlijk zicht.Wat KOST een professionele zichtmeting?
Wegens misbruik zien wij ons verplicht om een oogtest / zichtmeting aan te rekenen. Bij aankoop van een bril of zonnebril op sterkte krijgt u deze echter terugbetaald in de vorm van een korting voor hetzelfde bedrag. Als klant bij ons kost deze service u dus eigenlijk nog altijd niets.


Biomicroscoop-spleetlamp-oogonderzoek_oogarts_zichtmeting_oogtest_img_2294

Constateren wijzelf bij onze controle bij ons iets dat niet tot een normaal patroon behoort, óf bij de minste twijfel, zullen wij u ALTIJD direct doorsturen om een OOGONDERZOEK te laten uitvoeren door een OOGARTS.


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause