Optiek nabij Berlare? Van der Linden | Zele | Topservice

! OPGELET !

LEVERINGSPROBLEMEN CONTACTLENZEN EN PRODUCTEN.
Zoals sommigen onder jullie misschien al gemerkt hebben, zijn er bij zogoed als ALLE merken contactlenzen leveringsproblemen. Dit komt NIET door onze leverancier, maar door de productie bij de fabrikant zelf en is een direct GEVOLG VAN DE CORONACRISIS. Tijdens de eerste corona maanden waren vele fabrikanten én grondstoffen leveranciers in aziatische landen gewoon gesloten. Daardoor werden alle voorraden uitverkocht en zijn alle fabrikanten bezig met de voorraden terug aan te vullen én tegelijk bestellingen te leveren.
Dit probleem stelt zich vooral bij MULTIFOCALE LENZEN en TORISCHE LENZEN omdat daar altijd weinig voorraad van is, dus bestel ze TIJDIG bij. Deze lenzen duren bij de 3 grootste en belangrijkste merken momenteel soms tot 8 WEKEN OF LANGER om te leveren.

! CONTACTBEROEP !

Ook bij ons
BLIJFT een MONDMASKER VERPLICHT
Wettelijk geldt de mondmasker plicht nog steeds in alle contactberoepen, en (para) medische beroepen

! ACTIE'S !

Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50%

GOEDKOPE CONTACTLENZEN ONLINE : Alle lenzen via onze partner Lensonline aan internet prijzen !

Op zoek naar een Opticien in Berlare? Denk dan eens aan Optiek Van der Linden, nr 1 in service en kwaliteit, alle topmerken in voorraad, de grootste keuze in de streek en slechts 5 minuten van Berlare!


Een bril kopen dicht bij Berlare doe je bij Optiek Van der Linden op de markt in Zele! Het grootste aanbod brillen, zonnebrillen, sportbrillen en kinderbrillen van de grootste merken. Iedereen vindt gegarandeerd een bril in zijn budget die past bij zijn stijl, aard en noden.


Een oogonderzoek of oogtest in Berlare?
Ook voor een professionele zichtmeting kan u bij ons vanuit Berlare makkelijk terecht. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw zicht op een adequate manier te meten, zowel voor brillenglazen als contactlenzen. U woont in de regio Berlare? kom dan zeker eens langs bij optiek Van der Linden.

Een bril kopen in de regio Berlare.
Optiek Van der Linden is een gevestigde waarde op de markt van Zele, op 5 minuten van Berlare. Onze brillenwinkel is makkelijk bereikbaar vanuit Berlare, met de grootste parking van de streek voor de deur. Voor het kopen van een bril word je professioneel en vooral persoonlijk geholpen bij de beste opticien van Berlare en omstreken.
Na een professionele oogmeting en grondig oogonderzoek bezorgen wij gepast advies en tonen wij graag de juiste brillen voor jouw ogen. Je kan de brillen meteen passen in onze winkel. Samen vinden we voor u de juiste bril op sterkte.

Hoorapparaten kopen in de buurt van Berlare.
Ook voor de nieuwste generatie hoortoestellen en anti-lawaaidoppen op maat kan u bij Optiek Van der Linden in Zele, niet ver van Berlare, terecht. 3 dagen per week is een Lapperre audicien bij ons in de zaak aanwezig voor professionele hulp, hoortesten enz.

Een kinderbril kopen in Berlare en omgeving.
In ons aanbod zitten niet alleen brillen voor volwassenen, maar ook een enorm uitgebreid aanbod kinderbrillen, de grooste in de regio Berlare. Wij kiezen kinderbrillen van de beste en sterkste merken, rekening houdend met de huidige stijl, kleuren en modetrends.
Wanneer je dus een kinderbril nodig hebt in de buurt van Berlare is Optiek Van der Linden op de markt in Zele de brillenwinkel voor u én uw kinderen!

Zonnebrillen kopen in Berlare en omstreken.
Je ogen beschermen tegen het felle zonlicht en de hoge UV stralen is een vereiste. Alleen zo vermijdt u vermoeide ogen, verblinding in het verkeer of op water en filtert u de nodige zonnestralen voor een optimaal zicht. Het kopen van een zonnebril is dus geen overbodige luxe.
Als een van de grooste optiekzaken in de buurt van Berlare dragen wij zorg voor uw ogen. Het aanbod aan zonnebrillen in onze winkel op de markt, is dan ook enorm uitgebreid. Ontdek zonnebrillen van alle topmerken, van oa andere Theo, Face à Face, Anne & Valentin, Monkeyglasses, Komono, Ray Ban, Serengeti, Boss, Giorgio Armani, oakley, adidas, Dior, Etnia Barcelona enz… Kom onze zonnebrillen naar keuze passen en vindt een zonnebril die past bij uw stijl.

Sportbrillen kopen in Berlare en omstreken
U bent recreatief of professioneel sportbeoefenaar en wil graag een sportbril kopen? Goed idee! Een sportbril, al dan niet op sterkte en met of zonder clip, zorgt voor de juiste bescherming tijdens het sporten. UNIEK, wij zijn een van de weinige opticiens die koersbrillen en fietsbrillen VOLLEDIG OP STERKTE maken ZONDER insert / clip-in. Er werd zelfs al aangetoond dat het dragen van een sportbril de sportprestaties verbeteren. Uw zicht wordt niet meer belemmerd, reflecties op de baan of het water worden vermeden, UV stralen worden gefilterd.
Wij hebben alle mogelijke sportbrillen voor fietsen, mountainbike, wielrennen, golfen, tennissen, voetballen en andere sporten. En ook voor een DUIKBRIL OP STERKTE kan u bij ons terecht. U woont in de omgeving van Berlare? Dan is Optiek Van der Linden op de markt in Zele de dichtstbijzijnde opticien gespecialiseerd in sportbrillen, kinderbrillen, zonnebrillen enz.

Contactlenzen kopen in regio Berlare
Bent u op zoek naar lenzen bij een opticien in regio Berlare? Draagt u reeds daglenzen, maandlenzen of multifocale contactlenzen? Dan kan u via Optiek Van der Linden uw contactlenzen steeds eenvoudig online bestellen of kopen in onze winkel. Wij bezorgen u graag gericht advies voor het kopen van de juiste lenzen, onderhoudsvloeistoffen en tips voor een optimaal draagcomfort.

LensOnline.be BERLARE lenzen en contactlenzen.
Bent u op zoek naar LensOnline.be contactlensspecialalist in de buurt van BERLARE? Contactlenzen mét service en nacontroles aan DE BESTE PRIJS? Draagt u reeds daglenzen, maandlenzen of multifocale contactlenzen? Dan kan u bij ons terecht voor uw contactlenzen, én nadien ONLINE uw contactlenzen bestellen aan LensOnline.be INTERNETPRIJZEN. Wij bezorgen u graag gericht advies voor het kopen van de JUISTE lenzen, onderhoudsvloeistoffen en tips voor een optimaal draagcomfort.
Voor een van de meest gespecialiseerde opticiens in de buurt van Berlare moet u bij Optiek Van der Linden in Zele zijn. Makkelijk bereikbaar op 5 minuten van Berlare, met een immense ruime Parking voor de deur. Kom dus zeker eens langs!

Stacks Image 33986
Stacks Image 33994


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause