Optiek Wetteren? Van der Linden | Zele | Topservice
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti
Op zoek naar een Opticien in WETTEREN? Denk dan eens aan Optiek Van der Linden, nr 1 in service en kwaliteit, alle topmerken in voorraad, de grootste keuze in de streek en slechts 15 minuten van WETTEREN!


Een bril kopen dicht bij Wetteren doe je bij Optiek Van der Linden op de markt in Zele! Het grootste aanbod brillen, zonnebrillen, sportbrillen en kinderbrillen van de grootste merken. Iedereen vindt gegarandeerd een bril in zijn budget die past bij zijn stijl, aard en noden.


Een oogonderzoek of oogtest nodig in Wetteren?
Ook voor een professionele zichtmeting kan u bij ons vanuit Wetteren makkelijk terecht. Wij beschikken over de modernste apparatuur om uw zicht op een adequate manier te meten, zowel voor brillenglazen als contactlenzen. U woont in de regio Wetteren? kom dan zeker eens langs bij optiek Van der Linden.

Een bril kopen in de regio Wetteren.
Optiek Van der Linden is een gevestigde waarde op de markt van Zele. Onze brillenwinkel is makkelijk bereikbaar vanuit alle richtingen, op 5 minuten van de E17, met de grootste parking van de streek voor de deur. Voor het kopen van een bril word je professioneel en vooral persoonlijk geholpen bij de beste opticien van Wetteren en omstreken.
Na een professionele oogmeting en grondig oogonderzoek bezorgen wij gepast advies en tonen wij graag de juiste brillen voor jouw ogen. Je kan de brillen meteen passen in onze winkel. Samen vinden we voor u de juiste bril op sterkte.

Hoorapparaten kopen in de buurt van Wetteren.
Ook voor de nieuwste generatie hoortoestellen, hoorapparaten en anti-lawaaidoppen op maat kan u bij Optiek Van der Linden in Zele, niet ver van de E17, terecht. 3 dagen per week is een Lapperre audicien bij ons in de zaak aanwezig voor professionele hulp, hoortesten, hoorapparaten enz.

Een kinderbril kopen in Wetteren en omgeving.
In ons aanbod zitten niet alleen brillen voor volwassenen, maar ook een enorm uitgebreid aanbod kinderbrillen, de grootste in de buurt van Wetteren. Wij kiezen kinderbrillen van de beste en sterkste merken, rekening houdend met de huidige stijl, kleuren en modetrends. Steeds meer dan 100 kinderbrillen in voorraad, de grootste keuze kinderbrillen in de streek.
Wanneer je dus een kinderbril nodig hebt in de buurt van Wetteren is Optiek Van der Linden op de markt in Zele de brillenwinkel voor u én uw kinderen!

Zonnebrillen kopen in Wetteren en omstreken.
Je ogen beschermen tegen het felle zonlicht en de hoge UV stralen is een vereiste. Alleen zo vermijdt u vermoeide ogen, verblinding in het verkeer of op water en filtert u de nodige zonnestralen voor een optimaal zicht. Het kopen van een zonnebril is dus geen overbodige luxe.
Als een van de grooste optiekzaken in de buurt van Wetteren dragen wij zorg voor uw ogen. Het aanbod aan zonnebrillen in onze winkel op de markt, is dan ook enorm uitgebreid. Ontdek zonnebrillen van alle topmerken, van oa andere Theo, Face à Face, Anne & Valentin, Monkeyglasses, Komono, Ray Ban, Serengeti, Boss, Giorgio Armani, oakley, adidas, Dior, Etnia Barcelona enz… Kom onze zonnebrillen naar keuze passen en vindt een zonnebril die past bij uw stijl.

Sportbrillen kopen in Wetteren en omstreken
U bent recreatief of professioneel sportbeoefenaar en wil graag een sportbril kopen? Goed idee! Een sportbril, al dan niet op sterkte en met of zonder clip, zorgt voor de juiste bescherming tijdens het sporten. UNIEK, wij zijn een van de weinige opticiens die koersbrillen en fietsbrillen VOLLEDIG OP STERKTE maken ZONDER insert / clip-in. Er werd zelfs al aangetoond dat het dragen van een sportbril de sportprestaties verbeteren. Uw zicht wordt niet meer belemmerd, reflecties op de baan of het water worden vermeden, UV stralen worden gefilterd.
Wij hebben alle mogelijke sportbrillen voor fietsen, mountainbike, wielrennen, golfen, tennissen, voetballen en andere sporten. En ook voor een DUIKBRIL OP STERKTE kan u bij ons terecht. U woont in de omgeving van Wetteren? Dan is Optiek Van der Linden op de markt in Zele de dichtstbijzijnde opticien gespecialiseerd in sportbrillen, kinderbrillen, zonnebrillen enz.

Contactlenzen kopen in de regio Wetteren.
Bent u op zoek naar lenzen bij een opticien of contactlensspecialist in regio Wetteren? Draagt u reeds daglenzen, maandlenzen of multifocale contactlenzen? Dan kan u via Optiek Van der Linden uw contactlenzen steeds eenvoudig online bestellen of kopen in onze winkel. Wij bezorgen u graag gericht advies voor het kopen van de juiste lenzen, onderhoudsvloeistoffen en tips voor een optimaal draagcomfort.

LensOnline.be WETTEREN lenzen en contactlenzen.
Bent u op zoek naar LensOnline.be contactlensspecialalist in de buurt van WETTEREN? Contactlenzen mét service en nacontroles aan DE BESTE PRIJS? Draagt u reeds daglenzen, maandlenzen of multifocale contactlenzen? Dan kan u bij ons terecht voor uw contactlenzen, én nadien ONLINE uw contactlenzen bestellen aan LensOnline.be INTERNETPRIJZEN. Wij bezorgen u graag gericht advies voor het kopen van de JUISTE lenzen, onderhoudsvloeistoffen en tips voor een optimaal draagcomfort.


Voor een van de meest gespecialiseerde opticiens in de buurt van Wetteren moet u bij Optiek Van der Linden in Zele zijn. Makkelijk bereikbaar op 5 minuten van de E17, met een immense ruime Parking voor de deur. Kom dus zeker eens langs!

Stacks Image 33986
Stacks Image 33994


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause