Goggles, Masks en skibril op sterkte ZONDER insert

Menu sportbrillen


NIEUW MASKS / GOGGLES OP STERKTE
ZONDER INSERT / CLIP-IN
Skimaskers op sterkte, Skibrillen op sterkte, Snowboard goggles op sterkte én Motocrossbrillen op sterkte en ENDURO maskers op sterkte


We kunnen zowel masks/goggles op sterkte maken als multisport sportbrillen zoals de EVIL EYE ZOLID PRO. De masks of goggles op sterkte worden vooral voor skiën, snowboard, motocross en enduro of BMX gebruikt.
De multisport sportbrillen zoals bijvoorbeeld de EVIL EYE Evo op sterkte kunnen dan zowel voor fietsen als skieën gebruikt worden.


NIEUW: skibrillen, goggles & masks op sterkte ZONDER INSERT CLIP-IN bril.HIERONDER enkele voorbeelden van afgewerkte sportbrillen en Maskers / goggles mét glazen op sterkte, ZONDER insert bril / zonder clip-in gemonteerd. U kijkt dus maar door één glas waardoor er geen aandamping optreedt tussen de glazen, geen vuil tussen de glazen kruipt én het gezichtsveld groter is. Dit kan zowel UNIFOCAAL als MULTIFOCAAL


MASKER / Goggle: model evil eye ID2 PRO met verwisselbaar mirror zonnescherm én glazen OP STERKTE gemonteerd

SKIBRIL: model EVIL EYE Fusor Pro Outdoor, VOLLEDIG op sterkte mogelijk ZONDER insert/clip-in brilDe EVIL EYE FUSOR PRO is één van de modellen die wij nu VOLLEDIG OP STERKTE maken, en dit ZONDER insert/clip-in brilletje.Skibril op sterkte ZONDER insert/clip-in - Snowboard bril op sterkte ZONDER insert/clip-in - masks en goggles op sterkte zonder insert clip-in.Adidas ID2-pro -Adidas ID2 en Pinner OP STERKTESkibrillen, snowboardbrillen, sportbrillen voor bergbeklimmen en skimasks / goggles, koersbrillen, duikbrillen én Motocrossbrillen / maskers enz OP STERKTE.

- De EVIL EYE Tycane Pro Outdoor, ideaal voor in het hooggebergte én voor watersport kunnen we nu VOLLEDIG op sterkte maken ZONDER insert/clip in. Dit kan afhankelijk van uw correctie met Polariserende glazen, verkleurende glazen (Vario), met extra Spiegelcoating enz…


-
NIEUW: Masks, maskers & goggles op sterkte ZONDER insert clip-in brilletje. Ideaal voor Ski, Snowboard, BMX, Motocrosser, Endurorijders, Baansporters, ATV, Quad & Supermotardrijders

- De EVIL EYE ID2-PRO Snowgoggle / ski-Mask én de meeste andere modellen kunnen ook bij ons mét gewone glazen OP STERKTE gemaakt worden met een grote insert-clip.

De allround sportbrillen van EVIL EYE, zoals de Tycane-Pro, de Tycane-Pro-outdoor, de Evil-Eye-Half-Rim én de Evil-Eye-Evo kunnen we nu VOLLEDIG op sterkte maken ZONDER insert-clip. Dit garandeert tot 75% minder kans op aandamping tov montage met een insert-clip. De masks monteren we over het algemeen op sterkte met een Insert-clip waar uw glazen op sterkte in kunnen, zogoed als onzichtbaar.

evil_eye_evo_pro_a193_6058_VARIO_HIGHLIGHT
NIEUW een verkleurend glas ontwikkeld voor sport: VARIO - één dag één lens.
Moeder Natuur is wispelturig en stelt ons voor veranderende licht- en weersomstandigheden. De nieuwe vario lenzen van EVIL EYE Sport eyewear veranderen mee met het weer en bieden haarscherp zicht in alle omstandigheden, elke dag, de hele dag. In combinatie met de geavanceerde EVIL EYE evo, EVIL EYE halfrim en tycane in vernieuwde kleuren, is geen enkel bergpad of kronkelweg te uitdagend, geen bos noch bewolkte dag te donker om je prestatie te bejnvloeden.


EVIL EYE
Perfect zicht - volledige functionaliteit met de EVIL EYE Skibrillen en bergsportbrillen op sterkte
Met de RXready Performance Insert ™, garandeert EVIL EYE eyewear een duidelijk zicht voor elke sporter en, als gevolg daarvan, verbeterde concentratie en prestaties. De Performance Insert ™ kan gemakkelijk en snel geïntegreerd worden in EVIL EYE sportbrillen zonder invloed te hebben op de functionaliteit.RXready ™ (Performance Insert ™)
De EVIL EYE Performance Insert ™ oplossingen garanderen een verbeterde concentratie en prestaties door een perfecte optische correctie. Ze kunnen gemakkelijk en snel worden ingeklikt achter het zonneglas van uw skibrillen op sterkte.


RXready ™ (adapter beglazing)
Als u uw uitrusting wilt gebruiken mét optisch gecorrigeerde zonneglazen in uw skibril op sterkte, kunnen de zonneglazen in veel gevallen vervangen worden door zonneglazen op sterkte, dus een montage o sterkte ZONDER insert-clip. De aangepaste glazen bieden een ideale oplossing voor de sporter die een breder gezichtsveld wenst.

adidas clip op sterkte rxready_5

De EVIL EYE skibrillen en sportbrillen beschikken over verschillende technologiën die niet bij andere merken te vinden zijn.

De ClimaCool ™ technologie
adidas eyewear climacool technologie
De ClimaCool ™ technologie van EVIL EYE eyewear is gebaseerd op een dynamische ventilatie technologie. Lucht wordt op een niet hinderlijke manier langs de glazen gestuurd , zonder het gezichtsvermogen te verstoren, teneinde te voorkomen dat de glazen beslaan en aandampen.
Siliconized Head StrapSiliconized Head Strap Helmet Compatible
Met sylicone rubber verstevigde, anti-slip hoofdband speciaal ontwikkeld voor helmdragers.
Enhanced Ventilation system
adidas eyewear Ventilation system

Door een versterkt ventilatie systeem én dubbel glas wordt de kans op aandampen nog verlaagd.
EVIL EYE eyewear 2-frame levelling

adidas eyewear 2-frame levelling

Spherical Vision Advantage
Spherical Vision Advantage PC Twin Filter Bluelight UV protection
Sferisch, optisch geperfectioneerd Polycarbonaat dubbele lichtfilter, contrast verhogende blauwlicht filter én 100% UV bescherming
EVIL EYE eyewear Nano-Foam

adidas eyewear Nano-Foam

Perfect zicht - volledige functionaliteit met de EVIL EYE Skibrillen en bergsportbrillen op sterkte
Met de RXready Performance Insert ™, garandeert EVIL EYE eyewear een duidelijk zicht voor elke sporter en, als gevolg daarvan, verbeterde concentratie en prestaties. De Performance Insert ™ kan gemakkelijk en snel geïntegreerd worden in EVILEYE sportbrillen zonder invloed te hebben op de functionaliteit.

adidas clip op sterkte rxready_5

RXready ™ (Performance Insert ™)
De EVIL EYE Performance Insert ™ oplossingen garanderen een verbeterde concentratie en prestaties door een perfecte optische correctie. Ze kunnen gemakkelijk en snel worden ingeklikt achter het zonneglas van uw skibrillen op sterkte.


RXready ™ (adapter beglazing)
Als u uw uitrusting wilt gebruiken mét optisch gecorrigeerde zonneglazen in uw skibril op sterkte, kunnen de zonneglazen in veel gevallen vervangen worden door zonneglazen op sterkte. De aangepaste glazen bieden een ideale oplossing voor de sporter die een breder gezichtsveld wenst.Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause