Sportbrillen op sterkte ZONDER clip-in !

Menu sportbrillen

SPORTBRILLEN OP STERKTE ZONDER INSERT / CLIP-IN
Nu ook met de adidas VARIO lens die zich automatisch aan de lichtsterkte aanpast. Donker gekleurd bij felle zon ,helder bij schemer of in het donker, én volledig op sterkte.
de ideale koersbril en mountainbike bril op sterkte

KOERSBRILLEN OP STERKTE ZONDER INSERT
flexible adidas op sterkte zonder clip header_cycling

ONZE SPECIALITEIT:
Verschillende modellen sportbrillen en koersbrillen op sterkte ZONDER CLIP IN

Nu ook met de adidas
VARIO lens die zich automatisch aan de lichtsterkte aanpast, én de LST active lens, hét ideale allround zonneglas, zowel bij straffe zon als bij schemer te gebruiken.

NIEUW een verkleurend glas ontwikkeld voor sport: VARIO - één dag één lens.
Moeder Natuur is wispelturig en stelt ons voor veranderende licht- en weersomstandigheden. De nieuwe vario lenzen van adidas Sport eyewear veranderen mee met het weer en bieden haarscherp zicht in alle omstandigheden, elke dag, de hele dag. In combinatie met de geavanceerde evil eye evo, evil eye halfrim en tycane in vernieuwde kleuren, is geen enkel bergpad of kronkelweg te uitdagend, geen bos noch bewolkte dag te donker om je prestatie te beïjnvloeden.


Ideaal voor wielrennen, mountainbike, skiën, snowboard, atletiek, skeeleren enz …. nu dus ook voor sterk gekromde wrap-around zonnebrillen. Een langverwachte evolutie.
Stacks Image 657414


HIERONDER ENKELE FOTO’S VAN SPORTBRILLEN, door ons VOLLEDIG OP STERKTE ZONDER INSERT gemaakt.

Op de voorbeelden: een Adidas Evil eye EVO met een volledig grijs glas ops sterkte (progressief glas), een witte Adidas Evil eye Half-rim met BLAUW spiegelglas volledig op sterkte én een Wit-groene Adidas Evil eye EVO met Transitions verkleurende glazen (één foto hoe de bril binnen is en één foto hoe hij is , gekleurd door de zon).

Koersbril op sterkte - sportbril op sterkte lens_prescription.jpg


PRESCRIPTION Rx = op sterkte

HET CONCEPT VAN DE ADIDAS RX SPORTBRILLEN OP STERKTE GARANDEERT EEN HELDER EN VERVORMINGSVRIJ BEELD TIJDENS HET SPORTEN.


WAAROM OP STERKTE?
Met een Sportbril op sterkte kan u elk klein detail zien, zodat u beter kan presteren en genieten van het sporten. Scherp zien vermindert oogvermoeidheid, verhoogt de concentratie en verlaagt het risico op verwondingen. Slechts een klein verschil in het voorschrift van uw glazen verhoogt het risico om uw concentratie te verliezen. Hoogwaardige sportbrillen beschermen uw ogen en bieden een perfect en vervormingsvrij zicht. Voor sporters die correctie nodig hebben of een sportbril op sterkte nodig hebben, heeft adidas een hele reeks RX-oplossingen die geschikt zijn voor hun individuele behoeften en soorten sport. U kan kiezen tussen directe beglazing (volledig op sterkte ZONDER insert/clip-in), adapter beglazing (nodig voor de hogere correctie's) en clip-in-oplossingen om optimale prestaties te garanderen door optimaal zicht. Uw eigen individuele Rx-oplossing, gebouwd voor prestaties!


UW EIGEN Rx-OPLOSSINGEN
Alle sportbrillen van Adidas zijn verkrijgbaar met op sterkte. Samen met de uitstekende LST-technologie ziet u elk klein detail. Ongeacht de lichtomstandigheden biedt de LST-technologie (Light Stabilizing Technology) een consistent beeld, zodat u zich kan concentreren op uw sport. Het RX-concept van adidas garandeert een helder en onvervormd zicht. Gebouwd om alles aan te kunnen, klaar om te presteren en op op sterkte aangepast om aan uw individuele behoeften te voldoen.lens_prescription_direct_glazing_newVOLLEDIG op sterkte = ZONDER insert clip-in bril
Ga tot het uiterste met een perfect panoramisch zicht en het voordeel om details in elke richting perfect te zien.


Is dé ultieme oplossing voor een sportbril op sterkte en garandeert een onbeperkt gezichtsveld om u te helpen de grenzen van wat mogelijk is te verleggen. En omdat uw glazen op sterkte rechtstreeks in de sportbril zitten zonder adaptor of insert-bril, kan u een ongelimiteerd zicht ervaren zonder afleiding.

Kies uit enkelvoudige en progressieve lenzen, beide verkrijgbaar met adidas LST-technologie of Vario glazen.

De modellen die bv voor het wielrennen en watersporten het meeste op sterkte worden gemaakt ZONDER insert clip zijn:
de oakley Radarlock, de adidas Evil Eye Half-rim, de adidas Evil Eye en de adidas Tycane.

Voor de oakley wordt gewerkt met het oakley lens-implant system. de adidas sportbrillen kunnen volledig en onzichtbaar op sterkte gemaakt worden.


adidas evil eye half rim 2 Oakley radar sportbril op sterkte
adidas Tycane pro a189 LST polarized-silvermet_blue


De zonneglazen of Transitions Verkleurende glazen passen perfect in de bril, en het kan, afhankelijk van de glassoort , in alle sterktes tussen de +5 en -5,25 en dit met een maximum cylinderwaarde van +2,00 gemaakt worden, zowel unifocaal als multifocaal voor wie al dubbelzicht of progressieve glazen draagt.
De materialen/glassoorten zijn van gewoon 1,5 kunststof, tot 1,6 verdunde kunststof en polycarbonaat kunststof. Ze zijn ook in Transitions te krijgen (glazen die zich automatisch aan de lichtsterkte aanpassen en donkerder of lichter worden), én ze zijn zélfs Polariserend te krijgen, een droomglas voor op de weg of om te sporten. 
Ze bestaan in een 50-tal kleuren, maar de beste blijven na de polariserende en de verkleurende Transitions glazen natuurlijk de contrastkleuren. 
Alle kleuren zijn te verkrijgen met Spiegelcoatings in Goud, Zilver, Blauw of Zilver dégradé zoals bv bij originele adidas, oakley en andere zonnebrillen en ook een extra ontspiegeling langs de achterzijde is mogelijk. De Extreme Curve Line glazen kunnen natuurlijk ook in bepaalde modellen van andere merken gemonteerd worden zoals adidas, Arnette, Alpine, Bollé, Julbo, Nike, Rudy Project, Oakley en Ray Ban.


Adidas RXO
Adidas eyewear, een van 's werelds meest toonaangevende merken in sportbrillen,
sportbril op sterkte zonder clip-in 4
en Shamir Optic, marktleider in de designontwikkeling van free-form brillenglazen en sportglazen, zijn er voor het eerst in geslaagd om direct en zonder clip-in gemonteerde sportbrillen en zonnebrillen te maken mét de gekende adidas LST Contrast filter kleuren. Dus een zonneglas met hoog contrast, 100% UV bescherming en zelfs polariserende én, verkleurende (transitions) glazen zijn nu mogelijk. En dit alles ZONDER CLIP-IN. Doordat Shamir alle adidas kleuren kan én mag maken is het natuurlijk gemakkelijk om verschillende glazen met verschillende kleuren te laten maken, zodat het unieke wissel systeem van Adidas , in alle weersomstandigheden de juiste kleur en bescherming, mogelijk blijft. Zelf je zonneglazen wisselen, afhankelijk van de weersomstandigheden. Zeker voor sporters zoals golfers is dit grote gezichtsveld natuurlijk ideaal!
De uitstekende producteigenschappen van de adidas Performance-zonnebrillen reeks in combinatie met de unieke LST ™ - Light Stabilising technologie - bieden de sporter nu eindelijk dé perfecte sportbrillen.
sportbril op sterkte zonder clip 1
1. Want bijna alle merken (waaronder Adidas zelf) werkten tot nu toe met een clip-in met rand voor zowel lagere als hogere sterktes.
sportbril op sterkte zonder clip-in 2
2. Daarna kwam de mogelijkheid voor de sterktes tot ongeveer +/- 4 om een clip-in zonder rand te monteren in de sportbril of zonnebril waardoor er een groter kijkgebied op sterkte mogelijk is.


shamir adidas RXO zonder clip


3. Doordat nu veel brillenglazen leveranciers ook speciale sportbrillenglazen kunnen maken, zijn veel gekromde sport brillenmonturen ook te maken zonder die inzet clips (tot ongeveer +/- 4). Dat maakt dat veel sportmonturen geschikt zijn geworden om ‘op sterkte’ te maken. Niet alle merken zijn geschikt om ‘op sterkte ‘ te maken, dit heeft of te maken met het materiaal van het sportbrilmontuur of te maken met de bevestiging van de brillenglazen in het brilmontuur, maar bij verschillende modellen van adidas gaat het nu perfect.

Dankzij de samenwerking tussen adidas eyewear en Shamir Optic, is het nu mogelijk om de Licht Stabiliserende Technology te combineren met de beste optische correctie, en dit met behulp van free-form inslijp technologie. Zowel voor ENKELZICHT brillenglazen (Shamir Smart Attitude Protect©) en MULTIFOCALE brillenglazen (Shamir Autograph Attitude Protect©).
flexible Optology adidas RXO freeform

Vanaf nu kunnen wij voor een hele reeks modellen van adidas sportbrillen de originele optische kleurcorrectiefilters van adidas aanbieden:

Grijs
Bruin
LST active Silver H+
LST active
LST bright
Vario (vérkleurende glazen die automatisch kleuren in de zon)
Vario Gold Mirror H+
Vario Green Mirror H+
Vario Red Mirror H+
Grijs met Silver Mirror spiegel
Grijs met Gold Mirror spiegel
Bruin met Silver Mirror spiegel
Bruin met Gold Mirror spiegel
Polariserend (De voordelen van polariserende glazen, zie hier)
Polariserend met Silver Mirror spiegel (De voordelen van polariserende glazen, zie hier)
Polariserend met Gold Mirror spiegel


Alle vast gekleurde glazen zijn gecombineerd met de gekende adidas LST active, LST contrast en/of LST bright technologie


Wat is de adidas LST technologie ?
Perfecte filter, lichtsterkte variatie bescherming en sterke contrasten, al dan niet gecombineerd met Polarisatie filter.
LST ™ is de innovatieve licht stabiliserende filtertechnologie van adidas eyewear: Gevaarlijke lichtgolven tot 400 nanometer worden gefilterd, extreem lichtesterkte variaties worden gestabiliseerd en de contrasten worden extreem verhoogd.
Het resultaat: scherpere contouren, maximaal perifeer gezichtsveld én meer natuurlijke kleuren.
LST ™ vergemakkelijkt het kijken en verbetert daardoor de atletische prestaties.

adidas eyewear
Het traditionele bedrijf Silhouette International, opgericht in 1964, heeft sinds 1991 de wereldwijde licentie rechten op het merk adidas eyewear. Sindsdien stelt adidas eyewear de nieuwe norm in termen van functionaliteit, bescherming, pasvorm en design, dankzij de jarenlange ervaring van Silhouette in het brillen segment. adidas eyewear heeft vandaag vele patenten en is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 100 landen. De jarenlange expertise van silhouette in de productie van hoog kwalitatieve brillen, de korte weg van ontwerp tot productie én het professioneel opgeleid personeel bieden top kwaliteit "Made in Austria".

Shamir Optic
Shamir is een toonaangevende wereldwijde producent van hoogwaardige progressieve en enkelvoudige glazen. Al bijna vier decennia, heeft Shamir zich gevestigd als een bedrijf dat wereldwijd bekend is om zijn innovatie, up-to-date technologie en strikte procedures voor kwaliteitscontrole. Het doel van Shamir blijft continue verbetering van het gezichtsvermogen en het visuele comfort bij het dragen van een bril. Vooral in de sport-optica (sterk gekromde wrap-around brilglazen voor sport-en zonnebrillen) heeft Shamir Optic een unieke reputatie opgebouwd in de afgelopen jaren.


Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 19:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 14:00 tot 18:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeSlider play pause