Zonnebrillen op sterkte met Polariserende zonneglazen
- Bekijk zeker ook eens onze ACTIE's pagina met KORTINGEN TOT 50% op een selectie zonnebrillen in voorraad, glazen, zonneglazen op sterkte enz…
-
PUBLIBON & andere actie's niet geldig op sportbrillen, Evil eye en Serengeti

Zonnebrillen op sterkte in alle mogelijke KLEUREN én met SPIEGEL glazen.

Verkrijgbaar met gewoon GEKLEURDE glazen, DÉGRADÉ glazen, POLARISERENDE glazen én nu met 10 verschillende trendy kleuren SPIEGEL of MIRROR coatings. En dit alles met kortingen tot -50 % op de normale prijs. Zowel unifocale als progressieve zonneglazen op sterkte.

VERSCHILLENDE HIPPE SPIEGELCOATING KLEURTJESaan een ZOMERS PRIJSJE

De verschillende KLEUREN zonneglazen, SOORTEN en SPIEGELS, mogelijk voor onze ZONNEBRILLEN OP STERKTE.

Al deze kleuren zitten in een ACTIE met KORTINGEN TOT -50%

Met de mooie lente- en zomerdagen of een leuke vakantie in het vooruitzicht wil iedereen zo snel mogelijk genieten van de weldoende zon! Intussen is het algemeen bekend dat zonnestralen schadelijk zijn voor de huid. Maar beseffen we ook voldoende dat zonlicht even schadelijk kan zijn voor onze ogen?
crizal sun essilor
Bij langdurige blootstelling aan de zon zonder bescherming, kunnen de schadelijke UV-stralen belangrijke en blijvende schade aanbrengen aan onze ogen. Een goede zonnebril voorzien van zonneglazen die UV-straling filteren is noodzakelijk om de schadelijke gevolgen voor de ooglens, het hoorn- en netvlies te voorkomen! Bij ons vindt u een breed assortiment aan Crizal zonneglazen die elk zo’n bescherming bieden en nog zoveel meer.

De zon: bron van energie maar ook van mogelijk blijvende oogletsels. De zon is de belangrijkste energiebron op aarde. Het zichtbare deel van zonlicht is het minst schadelijk voor onze ogen.
Het onzichtbare licht daarentegen kan wel schadelijk worden als we er zonder bescherming langdurig aan worden blootgesteld. Ons oog kan
zonneglazen op sterkte 1
namelijk al deze schadelijke stralen niet tegenhouden.

In de volle zon kunnen we onze ogen bijna niet openhouden. We knijpen ze automatisch dicht om onze ogen tegen het felle licht te beschermen. Maar dit is onvoldoende bescherming. Daarom ervaren we veel voorkomende ongemakken als tranende, brandende ogen en zelfs hoofdpijn na een dagje zonnebaden in fel zonlicht zonder goede bescherming van de ogen!

Duurzame onbeschermde blootstelling aan intense UV-stralen verzwakt de ogen en brengt soms onherstelbare schade toe. Behalve een versnelde veroudering van de ogen ontstaan er blijvende oogletsels. Een bekende voorbeeld hiervan is cataract: dit kan 5 tot 10 jaar vroeger optreden dan normaal..

Crizal zonneglazen: de beste bescherming voor uw ogen tegen de schadelijke stralen van de zon.
ESPF_50 crizal zonneglazen
Het is ontegensprekelijk dat een goede zonnebril essentieel is voor de bescherming van onze ogen tegen de schadelijke zonnestralen. Het dragen van een zonnebril is niet alleen belangrijk wanneer de zon volop schijnt, maar ook tijdens bewolkte dagen, want dan kan zowat 50% van de UV-stralen nog door het wolkendek onze ogen bereiken.

De beste bescherming voor de ogen is een zonnebril met UV-filter die het merendeel van de UV-stralen tegenhoudt. Een goede zonnebril moet 99% tot 100% van de UV-stralen filteren. De werkelijke UV-filtering komt tot stand door een uitgekiende combinatie van brillenglasmateriaal, de daarin aangebrachte filters en de coating.

Crizal zonneglazen hebben een zeer hoge E-SPF (Eye Sun Protection Factor) en garanderen optimale bescherming van de ogen tegen de zon. Ze filteren alle schadelijke UV-stralen en zijn vervaardigd uit hoogwaardig lichtgewicht kunststof materiaal. Ze zijn voorzien van een ontspiegelde coating die de hinderlijke reflecties van de zon op de achterkant van het brillenglas wegneemt. Crizal glazen nemen deze hinderlijke en verblindende reflecties voor ruim 99% weg. Zelfs in het felste zonlicht blijft u alles helder en natuurlijk zien, waardoor u nog meer en nog veiliger van de zon kunt genieten. Bovendien zijn de glazen aan allebei de zijden voorzien van een kraswerende clean coat. Dankzij deze laag bieden Crizal glazen een optimale bescherming tegen vet-, vuil, krassen, stof en water.


banner essilor crizal zonneglazen 2
Ook ruime keuze in Varilux zonneglazen

Crizal-Sun-schema_NLVL

Optiek Van der Linden beschikt over een breed assortiment aan Varilux zonneglazen van Essilor, op sterkte beschikbaar. Hij biedt bovendien op de zonneglazen Transitions VI aan. In de zon buitenshuis worden ze zonnebrildonker en verminderen ze schitteringen, afhankelijk van de hoeveelheid aanwezige UV-stralen. Verder zijn er tal van uitvoeringen, specifiek geschikt voor bijvoorbeeld vakantie, in het verkeer, tijdens het sporten en op het water. Nog een merk van Essilor is ‘Xperio’, een gepolariseerd zonneglas dat de hinderlijke schittering wegneemt van gladde reflecterende vlakken zoals water of een glad wegdek.

Kom voor deskundig advies en een uitgebreid assortiment zonneglazen naar Optiek Van der Linden. Wij helpen u graag bij de aankoop van uw unifocale, polariserende of Varilux zonnebril op sterkte. Optiek Van der Linden heeft niet alleen kennis van de nieuwste producten en technologieën, maar hij heeft ook de modernste technieken en meetapparatuur tot zijn beschikking, waardoor wij maatwerk kunnen leveren.Sluit

Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologieën om de functionaliteit te bevorderen en informatie te verzamelen. Door verder te surfen stemt u in met het gebruik hiervan. meer info over onze privacy en technologiën vindt u hierTEVREDEN?
U bent zó tevreden over onze service en advies dat u het graag aan anderen laat weten? Dan doet u ons een enorm plezier door een review of recensie achter te laten op GOOGLE+ of FACEBOOK.CONTACT
MAIL: ObscureMyEmail5 (vergeet niet het ONDERWERP van uw mail te vermelden zodat uw mail sneller bij de juiste personen terecht komt)
Markt 60 - 9240 Zele - België - TEL: 052 44 46 07
OPENINGSUREN - OPTIEK
DINSDAG tot VRIJDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 18:00u
ZATERDAG: 09:00 tot 12:00 en 13:30 tot 17:00u

gesloten op zondag, maandag & feestdagen


OPENINGSUREN - HOORCENTRUM Lapperre
WOENSDAG: op afspraak
VRIJDAG:
op afspraak
ZATERDAG:
op afspraak
Volg ons op
FACEBOOK en op INSTAGRAM !

Er valt héél wat te ontdekken ….

Facebook

Instagram

Pinterest

Twitter

YoutubeONZE MEEST BEZOCHTE PAGINA'S
Slider play pause